היי חברה

Tomak19

New member
היי חברה

אני בבית ואני גמור מעייפות, נראה לי יש מצב שאני הולך לעשות הכרות מחודשת עם המיטה שלי בשעה הקרובה, עד מחר ב5:30 בבוקר
. סטארווין(או בשמו המחתרתי איתי), אתה ומרווה לא הייתם צריכים לרוץ כל כך מהר שהלכתי לרשום את המידה לחולצה
. בקשר להיום- איבדתי את הכומתה, אבל לא עשו לי כלום ואמרו לי שאני אקבל אחת חדשה שאגיע ליחידה שלי. זהו, שיהיה לכם ערב טוב ושלא תצטרכו לקום מחר ב5:25 בבוקר כמוני

מזדהה עם העייפות

בקשר לכומתה- אתה פוקסיונר של החיים
אבל יפה לך.. יצאת נקי
ואני גם מתקפלת עוד רגע, צריכה לקום מחר ב-5:45
לילה טוב לכולם

Dawson girl

New member
רגע, מחר ההשבעה שלכם, לא?

כי מחר היום הרביעי של הטירונות מאז יום חמישי.. או שרק ביום רביעי ההשבעה?

אני מניח שהם יושבעו מחר.

ולגבי השעה- הלוואי עלי לקום כל כך מאוחר. אנחנו מושקמים ב5. אגב, היום הרגשתי כמו ברק, שחק ונתניהו ז"ל באביב נעורים כשהתחפשתי לזקנה במסגרת פעילות כלשהי. סמיילי מחייך בא כאן.

Tomak19

New member
תיקון טעות

יום חמישי רק התחיילנו, הטירונות התחילה ביום ראשון, וביום רביעי ההשבעה ושבירת הדיסטנס עם המפקדים.

Dawson girl

New member
הבנתי ../images/Emo13.gif

אגב, הסבר למישהי שלא התגייסה עדיין
: מה זה "שבירת דיסטנס"?

סיונתו

New member
שבירת דיסטסנס

זה בסיום טירונות/קורס וכו'... המפקדים עושים שבירת דיסטנס עם החיילים שלהם- קודם הם היו הפקדים שלהם ועכשיו הם כבר לא ואז החיילים לא צריכים לקרוא להם יותר המפקד וזה... הדיסטנס הוא כמו שמירת מרחק, מגע בין המפקדים לחיילים כדי שתהיה משמעת... בדר"כ זה כזה- המפקד: "מהיום אתם לא קוראים לי יותר 'המפקד'
מעכשיו אתם קוראים לי בני..." ואז כל החיילים עונים לו: "כן המפקד
" חחח אין לי דרך טובה יותר להסביר את זה... מי שרוצה שיסביר...

Tomak19

New member
בקשר למחר

אניגמה, יקיר וניר- תציגו את עצמכם בפני, אין לי מושג מי אתם!!! למרות שיש לי השערה שאניגמה היא תמר, ואני חושב שאני יודע מי זה יקיר... לגבי ניר- ממש אין לי מושג, יכול להיות שזה זה עם המעיל. זהו, אני לא אכנס יותר לפורום עד מחר, לילה טוב ובהצלחה מחר לכל מי שזה רלוונטי לגביו.

NiR AbR

New member
זה עם המעיל? ../images/Emo13.gif

יש שם הרבה כאלה... אתה זה עם הכומתה והמדים?
איך קוראים לך? מאיפה? מה אתה הולך לעשות? אולי אני אזהה.

Tomak19

New member
אני בלי כומתה ../images/Emo6.gif

אני תומר, מירושלים, אני הולך להיות מוצב ביחידת קשרי חוץ של חיל חינוך, ואני הנודניק שמתכווכח בכל השיעורים\הרצאות ושואל מיליון שאלות את המפקדים שמרצים לנו. אני החייל היחיד בלי כומתה, אבל מזל שיש לי אחלה מפקד שלא לקח את זה יותר מידי ברצינות, ואמר לי לא לדאוג כי אני אקבל את הכומתה כאתייצב ביחידה שלי. אגב, למי שתוהה, העונשים למי שמפריע\מאחר הם בסך הכל לכתוב חיבור של עמוד

o m e r g

New member
עדין יש חיבור?!

אצלנו היה אחד שקיבל לכתוב חיבור על למה לא להפריע לסמ"חית בשיעור למזלו הוא ישן בבסיס אז הוא הלך לבנות שישנו שם והן עזרו לו אח"כ הסמ"חית תלתה את זה במשרד שלה... ותגידו מה התעלומה עם הסמ"חית?מה אתם לא יודעים על שרי?:) עומר(013)

Tomak19

New member
גיליתי שהיא אחלה

היא למדה בבית הספר שלי(רנה קסין), הייתה שכבה מעלי, גרה בירושלים ומדי פעם משתכרת באומן 17, lol. אני חייב להריץ איתה על זה מחר צחוקים בשבירת דיסטנס, אני אגיד לה "דינה מוסרת ד"ש(דינה הייתה הרכזת שלה בבית הספר)
. אויש, איזה קטעים...

o m e r g

New member
לא היא

התכוונתי לסמ"חית שהיתה לפניה(דנה קראו לה) אני חשבתי שהיא עברה קורס מ"כיות:):):) ושרי הסתלבטה עלי ועליה... עומר

Tomak19

New member
בקשר למפקדים

קודם כל, הפתעה לי בשבליכם- אני חושב שהסמ"כית למדה בבית ספר שלי(שכבה מעלי)!!! בגלל זה לא משנה כמה התחצפתי היא לא העירה לי, והאמת אם זה באמת היא אז היא ממש חמודה, והיא סתם משחקת את התפקיד. בקשר למפקדת השמנה, היא הייתה ממש נחמדה, וגם כשהיא ניסתה להיות קשוחה לא הלך לה. עם המפקדים שלי(זה עם המשקפיים וזה בלי) היו לי היום שיעורים והם ממש אחלה, אנשים ממש נחמדים, גם כשהם מנסים להיות רעים לא הולך להם, והם מעבירים שיעורים ממש טוב ובצורה מרתקת. בקשר לתעלומה הסמכ"ית- התשובה תנתן לי(ולכם) ביום רביעי, חכו להתפתחויות. זהו חברה, אני הולך לישון באופן סופי, אני מקווה ש6 וחצי שעות שינה יספיקו לי. לילה טוב לכולם, יוני, starvib, תומר(שכחתי איך אתה קורא לך בפורום), טל, וכל השאר(שאני מקווה שיזדהו), נתראה מחר
לילה טוב חברה, תישנו טוב!!!

Tomak19

New member
אה כן, וגם עמי ../images/Emo13.gif

ועמי, בחיאת בן אדם, כשאתה דואג לסידור בחמישיות, תדאג שיהיה מקום למספיק חמישיות, לא היה לי מקום לפתוח חמישיה ולכן "נאלצתי בעל כורחי" להתגנב עם חמישיה אחרת לחדר האוכל
. לילה טוב

השתגעת??

אתה יודע לאיזה שוק נכנסתי כשראיתי שאתה עדיין ממתין שאני אשים אותך בחמישיה והמפקד כבר שם?! שמע אני לא מסדר אותך בחמישיה, אני אמור לדאוג שכולם יהיו בחמישיות, לא לסדר את החמישיות! מי שצריך לסדר את החמישיות זה כולם! ולא לחכות להוראות ממני.. אל תחכה להוראה ממני איפה להיות..! לא מצאת רביעיה להצטרף אליה? אז או שתצטרף לחמישיה בקצה הכי ימיני/שמאלי, או שתפתח חמישיה לבד! (כמובן שאך ורק אם ראית שממש ממש אין רביעיות/שלשות/זוגות) אסור לי להגיד כאן כמה אנשים יש בצוות שלנו, אבל אתה יכול להבין לבד, שזו לא בעיה להכנס לחמישיה. שוב, אל תחכה שאני אתן הוראות! חפש חמישיה לבד!! זה רק יעזור לי.. ותאמין לי, אני צריך עזרה כזאת:) עמי

|חיוך ענק| צהרים טובים.

הלוואי עלי 6.5 שעות שינה. פקודת מטכ"ל אומרת 6 וזה באמת הברוטו שאנחנו מקבלים. לגבי המפקדים שלכם - הם כנראה בעצמם מתנדבים. ואם הם שם כנראה הם גם איכותיים. תהנה מהזמן הזה. היום, שנתיים וחצי אחרי אני מתגעגע לתקופה הזאת. תעשו חיים ואל תשגעו את המפקדים שלכם. קחו בחשבון שהם בדיוק כמוכם ואפילו גולשים כאן בפורום |קריצה|

קרעת אותי מצחוק. |סמיילי|

זו אחת מהמצחיקות בתקופה האחרונה. קח את זה באיזי. יהיו לך יותר חוויות מלחברה האחרים.

למעלה