היי חברה

Tomak19

New member
היי חברה

חזרתי, ושוב אני גמור מעייפות, אחרי שקמתי היום בחמש וחצי, וחוסר שעות השינה מצטבר. פגשתי היום את הפנתר השחור, ועכשיו מי שאני חייב לפגוש מחר זה את אניגמה המאוד מאוד מיסטורית ואת ניר(שאני מאוד מקווה שיודע מי אני). בקשר למפקדים, הגעתי למסקנה שכולם אחלה, גם הסמכית הרנה קסנית שמשחקת אותה קשוחה(מחר תראו עד כמה צדקתי...). זהו, אני בבית, מאוד מאוד עייף, ואין לי כל כך מה לרשום- חוץ מזה שזה היה היום הכי מעניין שהיה לי בכל הטירונות, ונראה לי שמחר יהיה אפילו יותר טוב. מה שעצבן אותי היום זה כשבאה קולטת המתנדבים לבסיס להסביר לנו על ההשבעה, אנשים התפרצו והפריעו לה כל הזמן, והיא הפסיקה באמצע ועזבה את האולם בסערה... זהו, בהצלחה מחר לכולם, אני אשאר בפורום עד איזה 9:30 עשר, אתם מוזמנים לדבר איתי... ואניגמה וניר- מחר תפנו אלי ותדברו איתי!!! אני לא רוצה להשאר בחוסר ידיעה... ובקשר למחר, אני מביא מצלמה, ואני מבטיח לצלם את כככוווולללםםם. זהו, ערב טוב ולילה טוב.

סיונתו

New member
יופי../images/Emo70.gif

אז מזל טוב לכולכם מחר ובהצלחה ותעשו תמונה של כל חברי הפורום

שווה לאחר מחר?

לא יודע...פשוט מחר יהיה ממש קר, אז אני אצא יותר מאוחר נראה לי. איחור של 15 דקות זה לא רציני נכון? בכל מקרה, יום אחרון...עד עכשיו הם לא עשו כלום והם גם לא יעשו. בכל מקרה, נראה איך אני אקום בבוקר...

אבל מי אתה בכלל?!

אתה יודע מי אני? אני לא שמעתי את השם ניר אפילו פעם אחת. תזדהה!

NiR AbR

New member
זיהוי:

ניר, חיל הים, צוות א'. משתדל לשרוד את הטחינת שכל של כמה מהאנשים שם...
מי אתה פנתר? ותומק? תפרטו.

אויש נו, אני יודע מי אתה:)

נפל האסימון אני גם יודע שאתה יודע מי אנחנו, למה אתה לא בא להגיד שלום?! עמי

Tomak19

New member
מצטרף לפנתר

אין לי מושג מי אתה ניר, שום שמץ של מושג. גם לא היה לי מושג מיהו הפנתר עד שעמי הכיר לי אותו היום... תפנה אלי ניר, ואני אכיר לך את שי מהפורום, את תומר השני מהפורום, את איתי(starvin) מהפורום, את יוני מהפורום, את טל מהפורום ואת עמי מהפורום. אגב, תן לפחות רמז, אתה מצוות א או ב?? אניגמה, מי שלא תהיי, בבקשה תפני אלי מחר!!!

סיונתו

New member
רק שתדעו

שיש לי חברה עם 21 רפואי ושלחתי אותה לפה ומעניין מאוד מתי היא תגיע...

Tomak19

New member
לא שי מחיפה

אני התומר שהלך איתך ועם איתי ומרווה ומורן ועוד 2 בנות לתחנה היום, זה שאמר לך שאתה חסר טאקט בגלל שאמרת לסמכ"ית שהיא חסרת שיניים

Tomak19

New member
מי אני(מיועד לחברה מ015)

אני תומר, אני בן 19, אני הולך לקשרי חוץ, אני בצוות ב, אני יושב בדרך כלל בשורות הראשונות באודיטוריום, ואני תמיד שואל הרבה שאלות או מעיר הערות למרצה\מורה. אני שמן ויש לי משקפיים... זהו, זה אני, אני מקווה שניר ואניגמה יודעים על מי מדובר...

Dizen

New member
תומר, בקשה קטנה

תשתדל לא לפתוח כל כך הרבה שרשורים חדשים בנושאים דומים... זה מוריד שרשורים אחרים למטה (יש מקום ל-15 בעמוד) וחבל. אם חשוב לך שישימו לב להודעה שלך בשרשור קיים, אתה יכול להשתמש באייקון (כמו
לדוגמה.)
!
הפעם אני שרשרתי במקומך

Tomak19

New member
אני פשוט נרגש ורוצה לספר חוויות

וגם לאפשר לאנשים מהפורום שנמצאים איתי לזהות אותי... חוץ מזה, אחרי ה5 שעות שינה בלילה(כמו כל לילה), אני לא ממש שם לב להבדל בין שרשור חדש לשרשור קיים...

Tomak19

New member
זהו זה חברה

גולשי הפורום, שי מחדרה, עמי, תומר השני, תומר אני, טל, אניגמה, הפנתר מירושלים(יקיר אם אני לא טועה), איתי starvin, יוני, ניר מחר מסיימים טירונות!!! יייייייששששששש!!! הגיע הזמן באמת לגמור עם זה, ולהתחיל עם הצבא האמיתי. אני רק מקווה שאני אצליח להגיע מחר ולא אתעלף בתחנה מרכזית ירושלים או שארדם באוטובוס ואמצא את עצמי בבת ים
. בכל מקרה, לילה טוב לכולם, ובהצלחה מחר לכל מחזור 015!!! מחר אני מבטיח להשפיל את הסמכ"ית, כשאני אשאל אותה אם היא רוצה שאני אמסור ד"ש לדינה(הרכזת שלה). בכל מקרה, אני חייב מחר לתחקר אותה, היא למדה איתי באותו בית ספר, שכבה מעלי!! לילה טוב ובהצלחה לכולם!!! נתראה מחר...

Tomak19

New member
לילה טוב לכולם

וזוהי הודעה אחרונה בהחלט להלילה...

למעלה