היי חבר'ה....

ינאי 15

New member
היי חבר'ה....

אתמול חזרתי מאנגליה......למרות שחשבתי שאני אחזור ללא תמונות של דברים מעניינים, יצא לי לפגוש שם לא מעט דברים מדהימים. הנה כמה תמונות של זוחלים מגן החיות בלונדון....תהנו

ינאי 15

New member
ובנוסף ל - 47 התמונות האלו

יש עוד שתי הודעות משמחות: האחת היא שבעודי מטייל באנגליה, פה בבית בקעו להם שלושה קינגים חמודים ויפים. כאמור היו 7 ביצים, בתחילת ההדגרה אחת הביצים התקלקלה,שלוש ביצים קיבלו צבע ורדרד, ושלושת הביצים האחרות היו נראות כרגיל. שתיים מהנחשים בקעו מהביצים שקבלו את הצבע הורדרד, דרך אגב גיא, צדקת.......אמרת שיהיה בסדר, ואכן היה, ועוד נחש בקע מאחת הביצים שנראו דווקא בסדר גמור. הנחשים בקעו ביום אחרי 73 יום, וכל אחד הופרד לכלי פלסטיק נפרד אחרי שיצא מן הביצה, את המין של כל אחד אינני יודע עדיין. והבשורה השנייה היא, שהיום פגשתי חנק משריץ בוגר, כנראה אחד מהאלו שמצאתי בתחילת הקיץ בחווה של אח שלי.

ינאי 15

New member
קצת תיקונים

**בקעו ביום ראשון האחרון. דרך אגב, בקשר לשלושת הביצים האחרות שלא בקעו מהם - בשתיים מהן לא התפתח שום דבר, ובביצה השלישית הנחש נמצא מת. ועוד דבר קטנטן בקשר לחנק - הוא נמצא באותה הסביבה איפה שמצאתי את רוב החנקים השנה, כך שאוליי זה אחד מאלו שמצאתי לפני מספר חודשים.

OREAL1111

New member
ברוך שובך.

נשמע שממש נהנת באנגליה.מבחר הזוחלים בגן החיות נראה מגוון וגדול.תמונות יפות. מזל טוב על התינוקות החדשים ותודה על הדיווח.

bendj123

New member
אחלה תמונות, למה לא ציינת שמות אבל

של הנחשים שבתמונה חלק מהם לא מזוהים

ינאי 15

New member
תודה בן ויהודה

בן, את השמות לא הספקתי לרשום, אני מקווה שעוד היום בלילה אני ארשום את השמות של כולם, או לחות של רובם.

איתי322

New member
מזל טוב על החדשים

וברוך שובך... ובן רוב הנחשים אני כבר מזהה... (כי עדיין לא הסתכלתי על כל התמונות, מחשב דפוק :D)

ינאי 15

New member
תודה גם לך איתי

כתבתי את שמות הנחשים שהצלחתי לזהות ולחלק מהנחשים שאני זוכר מה היה כתוב על הטרריומים שלהם. אשמח לקבל תיקונים אם יש. את שאר הנחשים, הלטאות והצבים לא הצלחתי לזהות או למצוא בחומר עיוני כלשהו.

איתי322

New member
תמונה IMG_0130

היא westerm dimonback rattlesnake אם ככה כותבים... האחרים אתה עשיתה את רוב העבודה...

omer356

New member
וואו

קודם כל התמונה של הביטיס הגבוני מדהימה.. וכנ"ל לגבי הרינוסורס.. (איגואנה קרנפית) גם תמונות מדהימות שלה..

omer356

New member
וואו

קודם כל התמונה של הביטיס הגבוני מדהימה.. וכנ"ל לגבי הרינוסורס.. (איגואנה קרנפית) (rhino iguana) גם תמונות מדהימות שלה..

למעלה