היי חבר'ה...

היי חבר'ה...

הרבה זמן לא כתבתי... מה שלום כולכם? מה חדש? איך עוברים החגים? שיהיה רק טוב ונשתמע בקרוב..

=]

תגיד ספי...הסתפרת???...כי ראיתי מישהו בקליפ שלכם שניגן חצוצרה...ובמבט ראשון הוא לא נראה כמוך...אבל אחרי זה קצת כן...

טיפקסית

New member
ברוך השב מהנדודים

טוב אז הנה תשובות לשאלות שלך 1]אצלי הכל דבש 2]כמעט שום דבר לא חדש 3]החגים עוברים בסבבה בבסיס פיקוד הצפון בדוק אס אם אס חבוב נשתמע יא קיבוצניק

goomaya

New member
מתי נשתמע באמת?

מההודעה של שרון אפשר היה להבין שאתם הולכים להיעלם לנו מהחיים עד להודעה חדשה ואם לומר את האמת, זה די מבאס... עוד שניה מתחילים הלימודים, איך נשחרר לחץ??? ועוד שאלה - יש איזו חנות שאפשר להשיג בה את ה-חולצה? אולי אפשר לעשות איזה מבצע של "חולצה ותקליט"? קנה את הדיסק, הוסף X כסף וקבל חולצה? שיהיה לכולם סתיו שמח מאיה

bluemoon5

New member
אם השתמע מהדברים שלי אני מתנצל,

אבל רשמתיי בפירוש "מס' שבועות כחודשיים" , ההופעה הבאה תהייה ב3/11 בסוזן דלל במסגרת פסטיבל הפסנתר, כן,, הופעה אקוסטית..

goomaya

New member
לא לא לא אני מתנצלת

קראתי מס' שבועות עד חודשים... -אנחת רווחה- מעולה אני אפיץ את הבשורה על ההופעה. שיהיה בהצלחה אגב היום שמו את Funky mission ב88fm. היה מרגש! תודה על ההבהרה מאיה.

Funky Giraffe

New member
הופעה אקוסטית? הוחרמתם בזה הרגע...

עד שיש להקה אחת נורמלית בארץ שנותנת בראש בלי לדפוק חשבון, גם זה הולך לפח? פיכס. באמת איכזבתם.

bluemoon5

New member
תגיד לי מזה זה פה , תוכנית כבקשתך?

פאנקנשטיין זו להקה שפועלת 8 פאקינג שנים בשיא הכוח המוסיקלי מעל כל במה שנתנו לה אי פעם... אז אחרי 8 שנים הופעה אחת אקוסטית,שקטה זו אכזבה, איפה אתה חי תגיד לי? ועוד הופעה שבה ינוגנו שירים שלא נוגנו בשום הופעה עד כה מהדיסק ( חלק מהבלדות) או ביצועים/עיבודים שונים לשירים שאתה רגיל לשמוע בדר"כ בכל הכח. אתה אחד שאמור יותר מלהבין והעריך הופעה כזו... כמו שרשמתי לך במייל. לא יודע מה עובר עלייך אני מקווה שזה רק התקופה.. שרון

Funky Giraffe

New member
טוב, אתה צודק

הבלדות מקסימות בהחלט (במיוחד דה מורנינג האש!) - אין שום ספק, אבל פשוט מאכזב אותי... לא משנה, לכו על זה ותפציצו אותם... לא בדקתי עוד את המייל, אני עכשיו אכנס... ועיבודים שונים זה בהחלט מעניין. קיצר, סתם אכלתי סרטים בתגובה המיידית. בהצלחה.

§ol the kingo

New member
אפשר כבר להזמין כרטיסים?!

זה נשמע פשוט פשוט מעולה! שמעתי גם שמועה שיש הופעה ב18 החודש בירושלים... יש אמת בדבר? יאווווו הופעה אקוסטית! קולטים?!

PsYcHo SeXy

New member
לא כל כך מסכימה...

לדעתי זה דווקא נשמע מאוד מיוחד ומעניין... התרגלתי כבר באיזשהו מקום ל"נתינה בראש בלי לדפוק חשבון", ואני חושבת שזה דווקא יותר בכיוון של גיוון ושינוי מאשר לאכזב ולהפסיק לתת בראש.. אני בטוחה שאני לא היחידה שחושבת שגם הקטעים הפחות Fאנקיים כביכול באלבום הם מדהימים, ולא שומעים אותם הרבה בהופעות, אז למה לא? אבל זו רק דעתי כמובן....

למעלה