היי חבר'ה

n e t a 8 5

New member
היי חבר'ה

מצטערת על הנתק פשוט לא היה לי מחשב ..... אז הנה השיר שכתבתי לאמיר : להתראות! אני עדיין זוכרת איך התלהבתי איך אותך מול עיניי לראות רציתי אספתי כל פיסת נייר ותוכניות אבל לך היו התאהבויות אחרות מבחוץ אני נראת אותה אני אבל מבפנים אני כבר התגברתי אני חשבתי שנהיה חברים לעד היום הבנתי שאף פעם לא נהיה ביחד אז אני אומרת לך שלום למרות שאנחנו ביחד בחלום היום אני עליך מוותרת כי לי יש כבר אהבה אחרת זהו..... תהנו

n e t a 8 5

New member
יש לי עוד הרבה שירים

שכתבתי עליו! רוצות שאני אכתוב? הנה הראשון : לפעמים בלילה שאני עצובה אני יושבת בשקט על המיטה פותחת את החלון ומתבוננת כותבת לך שירים ומתפללת חושבת מה לך לכתוב שיגרום לך אותי לאהוב זה לא יבוא בקלות, אני יודעת אבל אני אותך לא שוכחת מתי יגיע היום שבו אפסיק לחלום שאתה מושיט לי את ידך ..כמה שאני אוהבת אותך אני שוכבת במיטה וחושבת איך אוכל לומר לך אוהבת עוצמת חזק את העיניים ורואה אותנו ביחד בשמיים הלילה עובר והשמש שוב עולה ובראש מתנגנת לי אותה מנגינה שאתה בא אלי ואומר אוהב ואני עונה שזה כל – כך כואב

n e t a 8 5

New member
הנה עוד אחד

קבלו אותו במחיאות כפיים (חחחחחח) בלעדייך !! אחרי שראיתי אותך שר ורוקד ידעתי שממך אני לא רוצה להיפרד לא חשבתי שאני אגיע לרגע אבל מה לעשות, אתה אותי משגע אני עושה כמעט הכל כדי שתשים–לב שאני קיימת כל יום שעובר אני יותר ויותר בך מתאהבת מנסה לא לחשוב עלייך, אני ממשיכה בשלי לא משנה מה אני עושה, אתה נמצא בתוך ליבי אני לא מצליחה אותך לשכוח לא משנה כמה אני מנסה לברוח לא משנה מה אני כותבת, אתה בכלל לא מתלהב לא משנה מה אני חושבת, הלב שלך אף פעם לא יתרחב וכמו שכולם תמיד אומרים החיים, אף-פעם לא עוצרים אז אני אומרת לך עכשיו שלום ולהתראות כי אותך מול עיניי אני לא רוצה לראות אני אוכל להמשיך את חיי, אני מקווה כי מה שהיה לי בפנים, זה היה אהבה

aMiRi GiRl

New member
שיר מדהים...

אחלה כישרון יש לך :) והתמונה הזו פשוט מעללפפתתת.... !!!

n e t a 8 5

New member
הנה עוד אחד - מקווה שתאהבו

אני אחזיר אותך לקרקע כל פעם שאתה בעננים שאתה מרגיש רע, אני אעלה לך חיוך על הפנים אתה יודע שאני אעשה הכל בשבילך בחלומות שלי אני תמיד איתך אני מבטיחה להיות כנה לרגשות בגללך אני שוקעת במחשבות להיות רחוקה ממך, אני משתגעת רק דבר אחד אני בטוח יודעת מקווה שגם אתה את זה מרגיש מראה סימנים אבל בסוף מכחיש אתה צריך להשתחרר מהפחדים ולתת לנו צ'אנס, להיות חברים לא אכפת לי מכסף או תהילה אני אוהב אותך עד הסוף, מבטיחה אין לי עדיין שם .... אז למי יש הצעות?

למעלה