היי חברה

nomad88

New member
היי חברה

אני דיי חדש בכל הקטע ובעיקר מקשיב כרגע. אני מעוניין ליצור מוזיקה משלי ולומד לעבוד על CUBASE, קצת פחות מרוכז בדיג'יינג. ובכל זאת הייתי רוצה לדעת איזה ציוד צריך דיג'יי מקצועי בשביל לעבוד היטב, מה המוצרים\חברות מובילים וכמה יכול לעלות כל דבר ודבר.

b p m m u s i c

New member
ציוד לDJ

DJ צריך לפחות שני מקורות צליל (פטיפון CD נגן MP3) ומיקסר כדי לשלב ביניהם הסטנדרט בארץ הוא 2 נגני CD של PIONEER מדגם CDJ100 ומיקסר פיוניר DJM600 או DJM300 בשנים האחרונות התחילו להתקדם לנגנים יותר חדשים ויקרים למרות שלדעתי הCDJ100 הוא אחד המכשירים הטובים בשוק חשוב שתדע איזה סגנון אתה הולך לנגן ומה אתה רוצה שיהיה האמצעי שלך לניגון המוזיקה כלומר אם אתה בעניין של היפ הופ וסקרצינג אז עדיף לך פטיפונים ולא CD ויש מיקסרים שיותר מתאימים לסקרץ מאשר למיקס לגביי חברות יש המון בשוק ולא עם כולם מומלץ להתעסק, כמו בכל דבר מה שזול מאד כנראה גם שווה בהתאם חברות מומלצות PIONEER TECHNICS VESTAX RANE ALLEN&HEATH NUMARK שיהיה בהצלחה http://www.bpm-music.com

nomad88

New member
תודה, אחי, אבל אני לא דיג'יי (-;

אני רק רוצה להתחיל להכיר את התחום. אולי אכנס אליו בעוד שבע שנים. כרגע אני מחכה לגיוס שלי (סוף מרץ) ואני לא חושב שיש זמן לתקלט כשטוחנים שדאות בקרבי. (-:

למעלה