היי חבר'ה

m0rena

New member
היי חבר'ה

רציתי לחלוק איתכם קצת בחוויות הצפיה ב"קטי". בעצם לפני כשבועיים הבנתי שאני כבר לא יכולה להמשיך ולצפות בשידור הפרק שבמהלכו רוב זמן השידור הן פרסומות שחוזרות וחוזרות על עצמן...
אז החלטתי להוריד את יתר הפרקים ולראות הכל ברציפות וללא פרסומות. חייבת להגיד לכם שבשבועיים האלה נהפכתי ל"מכורה" של ממש.
כל רגע פנוי העברתי מול מסך המחשב בצפייה בסדרה. והיום...היום זה נגמר. ראיתי את פרק 200 והאחרון. אל תדאגו , לא יהיו פה ספוילרים, למרות שהסוף ברור לכולם... רק אגיד שהפרק באמת יפההה, ממש נהנתי.
ועכשיו , כמו לכל "מכור" מופיעים "תסמיני הגמילה" - הרגשת החסך בפרק היומי. לכן כנראה אחזור לשגרת הצפיה בפרק היומי

rz10

New member
אוי כל כך מזדהה אתך!

גם אני התחלתי להוריד בקצב מסחרר, וגם אני נהייתי מכורה, וממש בגדול. אני אמנם רק בפרק 154 ולא ב200 כמוך (לעזאזל איך כל כך מהר? אבל שלי לא כזה מהיר והוא מהירXD) אבל אני עדיין מכורה.. הפרסומות נוראיות וזה מה שתיסכל אותי כי כל 5 דקות פרסומות באורך של 5 דקות ומעלה זה מוזגם מדי. בכל מקרה,אני חייבת להגמל, ודחוף. יש עצות?

white angels

New member
הצדק איתכן../images/Emo45.gif

הפרסומות האלה זה פשוט תסכול אחד ענק
ממש חבל..כי זה פוגם בחווית הצפייה,במקום שנהנה מהפרק כמו שצריך, כל 10 דקות ואפילו פחות דוחפים לנו פרסומות באורך של 4-5 דקות.אבל אין מה לעשות נגד זה,התכנית מתקיימת בזכות כל החסויות והפרסומות. אז כל מי שיש לו אפשרות מוריד פרקים ונהנה מכל פרק. גם לי יש אפשרות אבל אני מורידה פרקים רק אם פספסתי פרק,למרות כל הפרסומות אני ממשיכה לראות דרך הערוץ כי כבר התרגלתי מה גם שאני לא יודעת הכי טוב רוסית ויש מילים שאני לא ממש מבינה.אחרת כבר מזמן הייתי ממשיכה לראות דרך האינטרנט
מה שכן,על האיכות של הפרק אי אפשר להתווכח,למרות שהפרקים להורדה הם ללא פרסומות לא רואים בהם טוב כמו בטלוויזיה..אני טועה?
תמשיכו להיות מכורות לסדרה
לילה טוב..

../images/Emo214.gifזאת אחת ההודעות הכי מצחיקות

שקראתי בפורומים
את בטח ממש מצחיקה [ומוצאת דרכים מקוריות גם בחיים]
ברוכה הבאה לפורום!את מוזמנת להשאר איתנו לפחות עד סוף הפרק במציאות הישראלית

white angels

New member
חח נראה לי שהיא הייתה איתנו ממש ממש בהתחלה

כי אני זוכרת את הכינוי שלה..
בכל אופן,מקווה שתישארי פה איתנו ותחלקי את החוויות שלך מהפרקים

m0rena

New member
../images/Emo24.gif

מקווה להמשיך להשתתף לפי הזמן הפנוי

אני בפרק 194

שם נתקעתי כי 195 לא יורד לי אז בינתיים אני לא ממשיכה... אני גם ממש מפחדת שזה ייגמר...

למעלה