היי חבר'ה,

Shame in you

New member
היי חבר'ה,

עשיתי חיטוט בקומונה ונזכרתי בפינה שהייתי עושה שם- המלצה שלכם על שיר/ להקה שאתם ממש אוהבים. אז רציתי לחזור לעשות אותה, עם שדרוג: לא רק לכתוב את המילים של השיר, אלא גם כמה מילים עליו, אם יש, אולי קישור לשיר הזה או להופעה שלו, וכמה מילים על המבצע. רוצים? מי רוצה להתחיל?

s t a

New member
אני אתחיל:]

אין לי קליפ של השיר, ולא מצאתי איזה הופעה שלו או משו בסגנון.. השיר הוא- Jeff Buckley And Gary Lucas - song to no one שיר ממש יפה:]

everynormal

New member
ובאותה הזדמנות אני גם רוצה להמליץ

על השיר Wave Goodbye של כריס קורנל, כמחווה לחברו הטוב ג'ף באקלי ז''ל. שמעתי על השיר הזה כמה פעמים, אבל ת'אמת שהפעם הראשונה ששמעתי אותו הייתה לפני כמה ימים כשאור השמיעה לי. זה שיר פשוט יפיפה, וכריס קורנל שר שם כל כך מדהים! הוא פשוט עולה גבוה בלי הצרידות הרגילה שלו והוא עושה את זה כל כך טוב! אפילו אותי זה הפתיע לשמוע אותו ככה, מומלץ!

s t a

New member
מסכימה איתך

שמו אותו בסוף הספיישל על ג'ף באקלי ביום שבת שיר באמת יפה

Shemesh161

New member
מצטרפת אלייך לגבי השיר ובנוסף

הייתי ממליצה על ג'ף באקלי בכלל. הוא היה זמר מדהים והיה לו קול כ"כ ייחודי, אני אישית מאד מתחברת :). יש לו כל מיני שירים ידועים וידועים פחות, הייתי ממליצה על grace שהוא ממש מדהים (!
), גם last goodbye, so real, eternal life, dream mother (כולם מאותו הדיסק,האמת) וכו' וכו'. ג'ף באקלי - המלצה מכל הלב, הוא אחד הזמרים לדעתי. :)

s t a

New member
בהחלט זמר מדהים!

גם הדיסק השני, Sketches for My Sweetheart The Drunk מאוד יפה אולי קצת פחות מGrace [לפי דעתי], אבל עדיין דיסק מעולה

mary06

New member
אני אני אני :)

שקוף שאני מכורה לנייטוויש, ודווקא בגלל זה אלך על משהו קצת אחר..ואוף את פארל ג'אם את מכירים..אז ג'ודאס פריסט איט איז! JUDAS PRIEST הבריטים, החלו את הקריירה המפציצה שלהם עוד ב1968! אבל בהנהגתו של הסולן שכמוהו יש שני-רוב הלפורד בין 1973-93 ושוב מ2003. בין השנים 1996-2003 החליף את הלפורד סיפור הצלחה לא קטן: מעריץ (יאפ) של הלהקה שהופיע בלהקת כיסוי של ג'ודאס והצליח לחקות את הקול המיוחד של רוב הלפורד, ושמו טים 'ריפר' אוונס (כיום סולנה של ICED EARTH שהם גם מצויינים). ג'ודאס נחשבת כלהקת ההבי מטאל המשפיעות והחשובות יותר בתעשייה, ואפילו מכונים בתור "אלוהי המטאל" (METAL GODS) שזה גם שם של שיר מהאלבום בריטיש סטיל. ממ אני אוהבת אותם כמה שנים כבר וב2005 הם הוציאו אלבום Angel of Retribution שבהחלט הוכיח שהם לא התאדו ועדיין שולטים. אה ואם זה משנה למישהו, ב1998 הלפורד הודיע שהוא הומו לאחר שמועות על הנושא. אוה והוא אוהב להיכנס לבמה על אופנוע :) שירים אהובים: *Diamonds & Rust *Breaking The Law *Hell Bent For Leather *Death Row *Painkiller (אחד היותר מפורסמים שלהם) * You've Got Another Thing Coming(כנל) *Abductors *Electric Eye נו מה אחרי קריירה כזאת ארוכה אתם מצפים שאבחר שיר או שניים? אפסיק פה אבל יש עוד.. http://www.youtube.com/watch?v=JAagedeKdcQ פיינקילר הקליפ, זה עם הלפורד, פאק אחד השירים היותר חשובים של הלהקה. http://www.youtube.com/watch?v=SpVaSRfli8I BURN IN HELL מ1997, עם טים אוונס, הכינו את עצמכם להיות מודהמים :) אוח אני חולה על הלהקה הזאת..באסה שלא חייתי בתקופות הטובות שלהם.. ולסיכום, ALL HAIL JUDAS PRIEST! עכשיו אתם יודעים קצת יותר על היסטוריית המטאל :)

Shame in you

New member
ההמלצה שלי

זמרת שתכף באה לארץ, אולי שמעתם עליה, קוראים לה טורי איימוס. גיליתי אותה די לאחרונה ואני מצטערת שזה לא קרה קודם, היא נהדרת ומיוחדת, גם במילים וגם בלחנים. היא כותבת, מלחינה, ומנגנת על פסנתר. שיר שלה שאני ממליצה עליו: bells for her, מתוך האלבום השני שלה under the pink: And through the life force and there goes her friend On her Nishiki it's out of time And through the portal they can make amends He would you say whatever we're blanket frinds Can't stop what's coming Can't stop what is on its way And through the walls they made their mudpies I've got you mind I said she said I've you voice I said you don't need my voice girl you have your own But you never thought it was enough of So they went years and years Like sisters blanket girls Always there through that and this There's nothing we cannot ever fix I said Can't stop what's coming Can't stop what is on it's way Bells and footfalls and soliers and dolls Brothers and lovers she and I were Now she seems to be sand under his shoes There's nothing I can do Can't stop what's coming Can't stop what is on it's way And now I speak to you are you in there You have her face and her eyes But you are not her And we go at each other Like blank ettes who can't find Their thread and their bare Can't stop loving Can't stop what is on its way And I see it coming and It's on its way הופעה שלו ביוטיוב: http://www.youtube.com/watch?v=WmjVKVQiLjw

למעלה