היי חברות וחברים מה שלומכם?

העצלנית

New member
היי חברות וחברים מה שלומכם?

איך עבר החג?
ובכלל מה שלום כולם?

זוכרים שהיה שבועות ממש לא מזמן,אז אני צריכה את עזרתכם האדיבה למתכונים הכי שווים לעוגת גבינה או לקינוח חלבי אחר שווה.

התנאי הוא שיעבור טוב נסיעה של שלוש שעות (יש צידנית) ושלא יצטרך חימום

זה מיועד למשפחה של הבן זוג כשכול האחים יהיו בשבת בבוקר אצל ההורים וזו הזדמנות לפנק במשהו חלבי שווה.

רק לא מוס שוקולד כי זה אני מכינה בגירסה ללא חלב בערב (ננסה את הקצפת קוקוס).
 

bali

New member
מנהל
היי מותק


לא ממש היה לי חג שבועות, המשפחה התפזרה לכל רחבי תבל, אז ציינו את שבועות ממש בקטנה עם עוגת גבינה ופירות יער ועם קנלוני גבינות ברוטב עגבניות.

מקווה שמצאת לך עוגה מרשימה לחגיגות היום
מצטערת שלא היה לי מה לתרום.
 
מה עם פאי שוקולד?

לא צריך חימום, לא קירור...
או אולי פאי לימון עם קצף חלבון שרוף??מאוד מרשים בעיניי
או אולי פחזניות/פריס ברס? (כמו בתמונה שצרפתי..)
בשבועות הכנתי עוגת גבינה קרה עם פירות יער ובישקוטים. יצאה מאוד מאוד טעימה ויפה!!
נראה לי שאם היא בתבנית ובצידנית עם קרחונים היא תחזיק מעמד 3 שעות...
רוצה מתכון?
 

העצלנית

New member
תודה בנות מצטערת שרק עכשיו חוזרת

פשוט נסענו וחזרנו והעבודה

אני אשמח למתכון של העוגה בלי קשר כי זה שילוב ממש חביב עליי שגם מתאים בקיץ

בסוף הכנתי עוגה אפויה עם בראוניס ממתוקים שלי והיו מרוצים, אני פחות אהבתי אבל זה בסדר זה לא בשבילי.
 
אז ככה:

לתבנית בקוטר 26
חבילת בישקוטים
2 גביעי גבינת שמנת בטעם טבעי
מיכל שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג
כוס סוכר
כוס חלב

מקציפים את השמנת, פודינג וחלב בקערה
בקערה נפרדת מערבבים טוב את הגבינה עם הסוכר
מקפלים את הגבינה לקצפת עם הפודינג

מסדרים את הבישקוטים מסביב לתבנית (חותכים להם את הקצה העגול)
ומסדרים בתחתית בישקוטים. (אין צורך להרטיב אותם)

שופכים את הגבינה על הבישקוטים.
לציפוי פירות היער/פטל:
כוס פרי (150 ג׳)
1/3 כוס סוכר
כף מיץ לימון
1/4 כוס מים
כף קורנפלור

מבשלים על הגז. מחכים לרתיחה ואז מנמיכים את האש ומבשלים עד שמסמיך
מקררים ואז מורחים על שכבת הגבינה
מ״אשפזים״ ללילה במקרר

פשוט פשוט..
 
למעלה