mirmir123456
New member
אני אספר על עצמי אני אחרי 3 הפלות הריון ראשון אחרי שנה וחצי של נישואים והייתי כ"כ מאושרת!! עשיתי כל מה שכתוב לקחתי את התוספי תזונה אכלתי הכי בריא ואז הלכתי לעשות אולטרסאונד ואמרו שאין דופק לעובר לא מתפתח...לא כ"כ הבנתי את המשמעותת מה זה אומר הלכתי לבית חולים שם הרופא אמר לי פשוט תפילי מה הסיפור?!!! הייתי מזועזעת לקחתי כדורים סבלתי של החיים דימום מטורף חשבתי שמישהו שוחט אותי..הלאה אחרי חודש שוב נקלטתי הפעם ההריון שרד עד שבוע 9 והיה דופק ואז שוב פסק...התחיל דימום ואז בוםם נפל לבד הייתי בבית לבד בעלי לא היה איתי והרגשתי שפשוט נפל לי הרחם דימום חשבתי אני מתה הלאה כמו מוכנה פשוט כמו מכונה לא נתתי לרגשות ולעצב מקום אני דתייהה ואי אפשר להגיד כל מה שאני חושבת ומרגישה צריך להשלים עם המצב ולהמשיך הלאה אז המשכתי הלאה..ובלי להתחשב בנפש השבורה שלי לא ידעתי מה יקרה לי אם אני לא יתחשב ברגשות אז המשכתי הלאה חשבתי שאם אני לא יזכר בזה אז זה כיאלו יימחק ושוב פעם נקלטתי להריון 3 עם המון ציפיות ואם הרבה השתדלות שעשיתי אם זה בדיקות וכו' ושוב פעם לא שרד לא התפתחחחח לא ידעתי מה לעשות עם עצמי הייתי עם קלקסן ודופסטון 3 פעמים ביום למרות שאין לי אבחנה של קרישיות ייתר הרופא נתן לי קלקסן ואז זה נפל ועשה לי בעיותתת לא הכל נפל אז נתנו לי ציטוטק דרך הנרתיק וזה לא עזר אז עשיתי היסטרו אבחנתית ונמצאה שארית בדופן הרחם ופוליפ אז עשו לי היסטרו ניתוחית וזה עבר כביכול אבל כרגע אני כ"כ עצובה למרות שעבר חודש מההפלה האחרונה אבל אני לא מראה אתזה כלפיי חוץ כי בעלי חשב שהתאוששתי אבל בפנים אני שבורה ומדוכאת מקווה להמשיך הלאה להריון תקין וביידים מלאותת תודה שמצאתי בכם פורקן