היי חברות!!

Chen Depp

New member
היי חברות!!../images/Emo24.gif

מה חדש? מזמן לא ביקרתי.......:) אז ככה.. אני רוצה לראות סרט של ג'ון ג'ון שעוד לא ראיתי... אבל שלא יהיה מפחיד ושלא יהיה דבילי מדי (איזה קרציה הא?!).. הנה רשימת הסרטים שכן ראיתי:
שוקולד
סליפי הולו
שאיפות
המספריים של אדוארד
היו זמנים במקסיקו
שודדי הקאריביים זה הכל? למה חשבתי לי שראיתי הרבה סרטים... זה כלום.. יוו אני מתביישת.. חחחחח אולי שכחתי משהו.. טוב.. אז תמליצו אוקיי? חחחחחח תודה...

Chen Depp

New member
אהה! נזכרתי בעוד אחד!

אבל שכחתי את השם שלו... שהוא שוטר סמוי, והוא מתאהב בעולם של הפשע... יווו איך שכחתי ת'שם.!

Runaway Train

New member
זה בסדר אל תתביישי

רוב האנשיפ פה ראו רק את שודדי הקאריביים לפי מה שאני הבנתי... פחח.. להמליץ? דון חואן דה מרקו בני וג'ון 90 דקות לרצח ממעמקיי הגיהנום איש מת האיש שבכה נער שוליים האומץ לפני שהלילה יורד דוני בראסקו אד ווד מה עובר על גילברט פחד ותיעוב בלאס וגאס וכו' וכו' וכו'

אני ממליצה

על בני וג'ון בעיקרון, סרט ממש נפלא, מצחיק, חמוד ונהדר!! אני לא זוכרת כרגע עוד סרטים, אבל אני יודעת שאני מתה על בני & ג'ון...

moran14h

New member
הסרט שראית ואת לא זוכרת את שמו

זה דוני בראסקו ואני מצליצה לך לראות את כל הסרטים של ג'וני אבל הנה כמה שעולים לי כרגע בראש *השער התשיעי (אוייי כן אני ממליצה לך) *מה עובר על גילברט *האיש שבכה אוףף אני לא מצליחה לחשוב על עוד כרגע..נו מילא עוד אנשים גם ככה המליצו לך אז..

Chen Depp

New member
דוני בראסקו... איך שכחתי?!

וגם ראיתי את דון חואן דה מארקו.. ותודה! רבה!

למעלה