היי חבריםם

היי חבריםם

סורי שלא הייתי מלא זמןן,הייתי בארצות הבריתתת תודהה ענקיית,לכולכם לא בכל פורום,מקבלים ככהה.... אני שמחה שהצטרפתי תודה ונדברר

שוב פעםם אני,ויש לי שאלההה

היי!! אז רעות,הנה התשובה,נסעתי לסתם טיול בארצות הברית (ניו יורק ליתר דיוק) והיה כיףףף חיים. האא וקוראים לי אור אמממ טוב אז יש לי שאלה בטח קצת נטחנת (שאלו אותה בטח אלףף פעעםם...) אממ אני לא ממש מעודכנתת בקטע הזההה בכול אופן,אממ לג'נסן יש חברה? עם כן,מי? ותוכלו לשלוח או להביא תמונה? אממ וג'ארד והחברה שלו עדיין ביחד? היא בהריון הוא משהו? סורי על החפירה והשאלותת

darklighter

New member
שמחה שנהנית../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

רק פעם הבאה תכתבי הכל באותו שרשור, כלומר תעשי "הוספת תגובה" להודעה שלך ולא "הוספת הודעה"...חפירה מסודרת היא חפירה מבורכת
ממה שידוע לי ג'ארד וחברה שלו עדיין יחד, לא חושבת שהיא בהריון...[חח לא בדקתי] על ג'נסן יש שמועות על דניל האריס [רייצ'ל הג'ינג'ית ממגרש ביתי] ששיחקה איתו בסרט אבל אני ודנוש מסרבות להאמיןXDDD כי הוא בעצמו מכחיש שיש לו חברה וטוען שהוא עושה בייביסיטר על הכלבים של ג'ארד או ווטאברXDD

תודה...

תודה אני ייקח את ההערה לתשומת ליבי בכל אופןן,אני ממש מקווה שזה רק שמועותת,אני יודעת שזה קצת פתטי,ילדותי,אידיוטי,מטומטם וכו... אבל אני עדיין מפנטזתת עליוו......!!! אל תחשבו עליי משהו רעעע.... חחחח,סתםם אבל מקווה בשבילו שיהיה מאושר וימצא מישהי חמודההה הוא חמוודד!! טוב היום אני במצברוח שטותי,אז סורי על השטויות

the covenant

New member
זה לא פתטי

את בחברה טובה כל בנות הפורום מפנטזות עליו(-2 אם אני לא טועה שמפנטזות על ג'ארד)

ורק אני, היחיד שמפנטז פה על אורן.. XDDDD

סתם סתם.. בטח עכשיו הוא מובך..XDDD

Charmed Or

New member
חכה חכה, אני מדמיינת את זה!../images/Emo112.gif

למרות שאין לי מושג איך אתם נראים... אבל זה תמיד כיף לדמיין שני בנים

גם אני..XDD

אח.. אם הייתן יודעות על מה אנחנו מדברים בפרטי..XDDDD סתם.. לא מדברים ולא שום דבר..XD (זה הכל בצחוק, כן?! XDDDDDDDDD)

Charmed Or

New member
מה במובן של שני בנים ביחד זה סקסי../images/Emo112.gif

לא מובן? ;[ סתם נו, הבנו, אנחנו פשוט משועממות P:

למעלה