היי חברים, אם יש לכם שאלות של איך

oferavraham1

New member
היי חברים, אם יש לכם שאלות של איך

לעשות ? או מה לעשות ?
אתם מוזמנים לשרשר באופן מתומצת ומכוון מאד. אשמח לענות לכל אחד מכם.

רותי 11

New member

oferavraham1

New member
תשובה

&nbsp
היי סנופי,
&nbsp
בכדיי למצוא זוגיות בה תחושי שלמות ואושר עליך קודם כל לצאת מאזור הנוחות שלך.
כלומר לפעול בכדיי לשנות, יש בך רצון עז לשנות דברים בחייך, אך את לא יודעת איך ומתי,
הדבר הראשון שעליך להתמקד בו: הוא היכולת להכיל אנשים שהם שונים ממך ובכל זאת רוצים בקרבתך כי את משפיעה עליהם טוב, אבל הם לא עליך. לרוב את מחפשת משהו באדם שייתן לך סיבה להמשכיות אתו, ואם הדבר לא קיים - כמו סוג של אינטרס אז יורד לך במהירות ואת נאטמת.
יש לך רשימה מוגדרת של דברים שאותם את מחפשת כמו רשימת מכולת.
תזרקי אותה לפח, המטרה הראשונית שלך כרגע זה למצוא שביל משותף שבו את תצעדי כמעט עם כל אחד - לא מחייב במישור הרומנטי.
בכדיי לצור את השביל הזה, עליך למצוא דבר שאת מאד מתחברת ואוהבת ויודעת שאותו דבר יגרום ויסב אושר או שמחה לכל איש, ובעזרתו לשנות את המציאות שלך, אם אפשר גם להרוויח מזה חומר, ואם לא אז פשוט להשפיע ולשנות אנרגיות של אנשים.
לאחר שתשלימי זאת, ייפתחו בפניך אפשרויות זיווג רבות ובפרט אושר פנימי רב.
&nbsp
בהצלחה! (שימי לב שהמסר הזה הוא עמוק ואת צריכה לנתח אותו ולקרוא אותו כמה פעמים עד שתפנימי ובתקווה שתצעדי בהדרכה הזו).
&nbsp
לגביי הבחור - הוא פחות רלוונטי כרגע לזמן ולתקופה שבה את נמצאת, ולכן לא התחיל דבר.
&nbsp

תודה רבה עופר. לא

כל כך הבנתי:/ האם אפשר להתקשר אליך ולשאול המסר כי הבנתי רק את חלקו . הוא באמת עמוק ואני רוצה להתעמק בו אך קודם כל להבינו. נכון יש אנשים לא בהכרח גברים גם בנות האמת יותר בחורות שאני יודעת שאני יכולה לעשות להם טוב מאוד אבל לא מקבלת בתמורה מה שאני רוצה ואין לי חשק להשקיע בהם.תודה שוב וסורי לא הבנתי הכל

מאוד מעצבן שדווקא אנשין שקל

להצמיח אותם לא יכולים להכיל אותי. ואתה בעצם אומר לסבול אותם בכל זאת ולהתחבר אליהם? אני די אינטרסנטית בקשרים באמת

רגע בקשרים התכוונת להכ

בחורים ששונים ממני או בחורות? אני מעדיפה בחוריםת או שהתכוונת שאני צריכה להפתח לשונות של אנשים בכללי גם לגברים וגם לנשים?

elar84

New member
כן לי יש

אני יכולה לכתוב את השאלה בפרטי... אבל אין לי שום בעיה שהתשובה תהיה כאן.

oferavraham1

New member
תשובה

היי אפרת,
&nbsp
שלומי טוב, איך את ?
&nbsp
מה את יכולה לעשות בכדיי לשחרר את הפחד ?
&nbsp
מה שאת מתארת כפחד מתפרש יותר כדאגת יתר מהעתיד או שינויים שמסוגלים להוות איום או פגיעה בך. כתוצאה מכך דברים כמו חתונה וזוגיות שדורשים מחויבות מתוכננים אצלך לפרטי פרטים. נוצר אצלך מנגנון רגשי שאפילו שורף אנשים המתפרשים כאיום עבורך או עם כוונה לפגוע .
ובכך את פיתחת לעצמך חומות שחלקן מהוות ייאוש וחלקן תקווה למצוא את הזוגיות הנכונה וזו שתעמוד בפניי הרגישות, והמנגנון העדין המדובר.
עליך להשבית את המנגנון העדין והרגיש שנוטה להסיק מסקנות מהירות, לשפוט ולקבוע גזר דין.
זה נכון הוא מגן עליך, אך גם מוציא ממך אנרגיות רבות.
בכדיי לבטל אותו עליך להבין ולהתפכח ע"י זה שתתמודדי עם כאב ביחסים לא קלים, ומערכות יחסים לא פשוטות, ודרך התבוננות בכאב תוכלי לצמוח למקום חזק ועמיד יותר. מקום בו לא תצטרכי לגדל חומות סביבך.
הכאב והסבל ישחררו אותך לחופשי. כי במקום שיש סבל יש דבר מה שעליך ללמוד על עצמך ועל הגורם שהביא אותך לשם.
ואין לך דרך לברוח ממנו, אם תשלימי ותתמודדי עמו בכל מערכת לא משנה מהי מהותה, באופן הזה את תלדי פעולות שייצבו אותך לאורך זמן בחיים האלו.
&nbsp
המטרה והתכלית: השגת חוסן נפשי דרך התמודדות, התבוננות, ולמידה.
&nbsp
בהצלחה.

למעלה