היי חברים אני די חדש פה אולי תוכלו לעזור לי..

היי חברים אני די חדש פה אולי תוכלו לעזור לי..

לפרויקט ענק וייחודי אני מחפש בוני בובות לטלויזיה, הצילומים מתחילים עוד חצי שנה ואני מתחיל להיות בלחץ (בין 40-60 בובות)תודה אסי סתיו

liorashap

New member
זה המקום

אולי אם תוכל להיות יותר ספציפי - נדע על מה מדובר ונושיט יד

בוקר טוב וברוכים הבאים../images/Emo24.gif

אנו נשמח לעזור אם נדע פרטים יותר מדוייקים .....אפשר פה,אפשר במסר או פשוט לטלפן....... יום נפלא דבי

אהלן אסי ../images/Emo13.gif

את הברכות על הצטרפותך והצטרפות תיאטרון בים בם בום לשורותינו כבר ברכתי בהודעה הקודמת בה סיפרת לנו על 100 הצגות ברפרטואר שלכם. אני מתאר לעצמי שאתה עדיין לא יודע שע"פ חוקי תפוז
אסור לכתוב מספרי טלפון בגוף ההודעה אלא בחתימה הקבועה בלבד! בדרך כלל אני נדרש למחוק מיידית הודעה שמופיע בה מס' אבל בגלל שאתה חדש נעביר אותה
בכל אופן אני מזמין אותך לעשות לכם חתימה קבועה שתופיע בכל הודעה שתעלה באופן קבוע. לגבי הפרוייקט המדובר... אני מקווה שכבר קיבלת פניות בנושא ובכל מקרה אני מציע לך להעלות הודעה חדשה ולתת קצת יותר פרטים ( כמו שביקשו ליאורה ודבי בהודעות הקודמות ) כגון: סוג הבובות ( כפפה\מקל\פה נפתח או לא וכ'ו ), גדלים וכל פרט שיכול להבהיר לבובנאי הפורום אם הם רואים את עצמם מתאימים למשימה. בכל עניין ונושא נוסף אתה מוזמן לשאול ולהתייעץ איתנו וכמובן לשתף אותנו בתמונות, סיפורים, פרוייקטים וכל דבר שאתה\אתם עושים.

למעלה