היי חברים,אני חדשה פה

היי חברים,אני חדשה פה

למען האמת,אני מכורה לסדרה על טבעי. מה אין לי? יש לי כובעים,חולצות,את העונה הראשדונה והשנייה בדי.וידי. ואפילו הצלחתי להשיג מ איביי חתימה של ג'נסן ההורס,יש לי מידע על ההפקה,על אתרי הצילומים. אבל דבר אחד חשובב אני לא יודעתת......... מתי לעזאזל תתחיל העונה 3 אצלנו??????????????????? סורי עם חפרתי תודה אורקי

רק נגמרה העונה ה2..XDDD

יש עוד זמן עד שהשלישית תעלה..XDD וברוכה הבאה וכל זה.XD

רק נגמרה העונה ה2..XDDD

יש עוד זמן עד שהשלישית תעלה..XDD וברוכה הבאה וכל זה.XD

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

תרגישי חופשי לשתף אותנו בחתימה של ג'נסן ובמידע על מההפקה ואתרי הצילומים
ו/או את הקומונה שלו... העונה ה-3 ביס ממש לא ידוע עדיין, גם ה-2 באה בעיכוב של איזה שנה...וכרגע יש בעיות עם עונה 3 גם בארה"ב בגלל הפגרות ושביתת התסריטאים...כנראה כשתסתיים השביתה נדע גם על זה... מקווה שתשתלבי פה בכיף [וזו לא הייתה חפירה, TRUST ME)

LeAnnDylan

Well-known member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני דילן, השתלבות נעימה

LeAnnDylan

Well-known member
כי אין לי הרבה מה לכתוב../images/Emo3.gif

אבל אני כאם אל חשש, קוראת (בזהירות בגלל כל הספוילרים שלכם
) אבל כאן
ספרות זה כיף

רעותוש02

New member
ברוכה הבאה

אוף אני גם רוצה דברים של על טבעי אולי... ליומולדת שלי שעוד שבועים שלוש תקנו לי חולצה של על טבעי ואני אאמיד פני מופתעת?

darklighter

New member
מתוחכם ביותר, אה?../images/Emo190.gif

אז בשבילך זה 880....או 402 ז"ל... או הכי טוב 4242

Charmed Or

New member
יואו 880!../images/Emo112.gif

כבר הספידו את 402? נראה לי שעוד יש שם חיים. 42

MojoMe

New member
תורידי

מה הבעיה.. תורידי את הפרקים.. אני לא מחכה לשום דבר שיושדר בארץ.. עד שמשהו מגיע אלינו הם כבר בעונה העשירית ואני אוהבת להיות מעודכנת =] אז screw yes כל הסדרות השוות באינטרנט (למרות שייס תותחים בהרבה דברים אחרים כמו קונאן אובריין שהורס אותי כל פעם).

the covenant

New member
היי היי היי עד יס

הם דווקא בסדר גמור יחסית נמלטים הגיעה אחרי שלושה פרקים בארה"ב גיבורים גם ובטוח שעוד כמה סדרות

Batelg

New member
ברוכה הבאה!

גם אני רוצה חתימה של ג'נסןןןןןןןן... בקשר לעונה השלשית אני גם הייתי מאלה שחיכו לעונות ביס ואמממ איפשהו באמצע עונה 2 ששודרה בארה"ב התייאשתי ופשוט ראיתי במחשב....כי באמת שלא נראה שיס יביאו את העונה בחודשים הקרובים!

liora257

New member
ברוכה הבאה. אני ליאורה

כמו שכולם הציעו פה אם את ממש חייבת לראות את העונה השלישית תתחילי להוריד..ואם את ממש סבלנית אז תצטרכי לחכות הרבה זמן.

למעלה