היי חברים, אני צריכה את עזרתכם

West Doll

New member
היי חברים, אני צריכה את עזרתכם../images/Emo9.gif

אוקיי, בתור מנהלת הפורום אני חושבת שגם דעתם של הגולשים חשובה כאן מאוד! לכן אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי עתיד הפורום. מה אתם חושבים שצריך לעשות? לסגור את הפורום כי הרי הסדרה נגמרה וערוץ 10 אסטרונאוטים
? לי אישית ממש לא אכפת להמשיך לנהל את הפורום אבל אני רוצה לדעת מי איתי בעסק כאן... אם אני רואה פה שיש ביקוש להשארת הפורום ובאמת תנסו להחיות אותו[אפשר אפילו להתחיל להביא מידע על השחקנים ביום יום שלהם וכו' ולעשות משחקים ולהשתתף יותר!] אז אני אקח על עצמי את הניהול ברוח חדשה ונלך קדימה! אבל אם תגידו לי עכשיו שלא שווה ואין לי למה להשקיע זמן וכוחות אני אפנה להנהלת תפוז ואומר להם שיסגרו את הפורום. לכן, אני רוצה שכל מי שגולש בפורום[גם אלו שהם קוראים סמויים כאן- זה נורא חשוב!] יגיבו להודעה הזאת שאני אראה בדיוק מי הם חברי הפורום כולו ואם שווה להמשיך הלאה! תודה רבה, חן.

co13

New member
את צריכ ה להמשיך!!

בבקשה תמישי .. אנחנו עדיין אוהבים את הסדרה ורוצים לדעת מה קורה זה רעיון ממש טוב שמישהו יביא כל כמה ימים מידע חדש על השחקנים או על הסדרה בערוץ 10!!

hadi13

New member
לא לסגור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מבטיחה שאני גם יביא חדשות על השחקנים וכאלה
לא לסגור

Spotless Mind

New member
לא כל כך קורא פה הרבה

אבל באמת לפעמים נחמד לקרוא פה את התגובות למרות שראיתי ואהבתי רק את ה2 עונות הראשונות לא לסגור!!

לסגור את הפורום!!!!

אתם באמת רוצים לחיות עם הבושה הזאת שיש עדיין הודעות עוד מה-1 ליולי!!! במגרש ביתי ההודעה הכי ישנה בעמוד הראשון שייכת ל27 ליולי!!!! ת'כלס, אף אחד לא רושם פה...ואף אחד מה-2 וחצי צופים שיראו את הסדרה בערוץ 10 לא ירשמו פה... אל תנסו לשחק אותה.....הסדרה היא לא תופעה.......היא לא באפי/מכושפות/הארי פוטר....זה הרי ברור שהפורום לא ישרוד אחרי שהסדרה נגמרה (לא שהוא היה שוקק חיים כשהסדרה עוד הייתה משודרת...) אז בבקשה תעשי לעצמך ולנו טובה ותסגרי את הפורום...!

P A T D F A N

New member
אני חושבת שכדאי שננסה,

במידה וזה יילך והפורום יהיה חי אין סיבה לא להמשיך.. אבל אם הוא ימשיך ככה, עם 5-6 משתמשים פעילים- כדאי לסגור .

always be me mc

New member
אני לא קשורה לפה בגרוש אבל חן-חן

תמשיכי! מה הבעיה? יהיו לשחקנים עוד ועוד הופעות ציבוריות על השטיח האדום, הופעות בסרטים ועוד אז שווה להמשיך כל עוד הם ממשיכים וכל עוד הם בעלי שם בהוליווד ומצליחים
ומה שלא תבחרי שיהיה לך הרבה

West Doll

New member
סבבה, הפורום ישאר!

תודה לכולם על הכנות
נמשיך עם הפורום ונראה מה יהיה...

West Doll

New member
הפורום אמר את שלו../images/Emo88.gif

ואני מבקשת שתשמרי על שפה נאותה כי אחרת תמצאי את עצמך חסומה.

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סורי חן-חן אבל זה פשוט קורע

Lolm10

New member
היי אני חדשה. ואני בעד שהפורום ישאר ../images/Emo214.gif

הייתי קוראת סמויה פה בפורום במשך השנים שהפורום קיים. ראיתי את כל הסדרה, לא פיספסתי אף פרק. עדיין זוכרת איך הפרק הראשון התחיל וגם איך כל הסדרה באה לסיומה.
וזהו. אנסה להשתלב.

למעלה