היי חברים, אשמח לעזרה

לירונעע

New member
היי חברים, אשמח לעזרה

היי לכולם,
יש לי איזשהוא רעיון לאתר מכירות ובתור אחת שבניית אתרים זה כמו סינית בשבילה רציתי לשאול כמה שאלות אם אפשר

איך ניתן בכלל להעריך עלות של בניית אתר? ידוע לי שמשלמים על הכתובת של האתר (ככה קוראים לזה?) בראש ובראשונה.
אם נגיד אני רוצה משהו בסגנון הזה:
http://www.adikastyle.com/
+ אפשרות של תשלום בפייפאל ותשלום בכרטיס אשראי ולכן צריך שהאתר יהיה מאובטח.
בנוסף, במידה ואני רוצה לשנות דברים באתר/להעלות תמונות בצורה שוטפת, האם ניתן לעשות את זה עצמאית או תמיד אצטרך להיעזר בבונה אתרים?

מצטערת מראש על השאלות ההזויות, אין לי מושג ירוק בנושא של בניית אתרים כפי שאתם יכולים לראות. עם התשובות שלכם אוכל קצת להשכיל ואולי לשאול שאלות יותר נורמליות

תודה מראש!

נושא מעולה לדיון.

את מרביתו אני לא יודע (שכיר).
* עלות "שם של אתר" (כתובת, דומיין) היא בערך עד 100 ש"ח לשנה (ניתן למצוא גם בחמישית מזה, כתלות בסיומת).
* עלות אכסון של אתר (נוסף על השם את צריכה מקום בו הקבצים יהיו) היא עלות חודשית (כמה עשרות שקלים).
* עלות סליקה (פייפל גובים מהמחזור, חברות הסליקה גובות סכום קבוע + אחוז מהמחזור) - הקישור הבא מראה כמה דוגמאות : http://www.ilshop.co.il/חברות-סליקה-1.html לא יודע עד כמה מייצגות.
* עלות הקמה - זה ה"נעלם הגדול". כתלות בדרישות שלך, כושר המיקוח (שלך ושל בעל המקצוע), רמת בעל המקצוע (רובם גובים לפי שעה, כאשר בעלי הידע יגבו יותר לשעה אבל יצטרכו פחות שעות להקמה), דרישות עיצוביות\תפקודיות וכו'..., ביסוס על מערכת כזו או אחרת (יש מערכות שתוכלי אפילו להקים בהן את האתר שלך לבד לאחר מספר ימי טעויות וניסויים חוזרים, אבל אם מדובר בחנות+סליקה לא הייתי ממליץ על זה).
&nbsp
אשמח לתגובות נוספות - אני בהחלט לא מתמצא מאד בתמחור.

לגבי הוספת תוכן לאתר

את צריכה שיבנו לך אתר עם מערכת לניהול תוכן. כלומר, שלא תזדקקי כל הזמן לשירותו של המפתח שיוסיף לך מוצרים במלאי או יחסיר.. אלא שתהיה לך אפשרות פשוטה לעשות זאת, בלא להזדקק כלל לשימוש בקוד.
יש הרבה מערכות כאלה (בקוד פתוח) שצריך פשוט לשלב אותם באתר, ואני מניח שמי שיבנה לך את האתר מכיר אותם.
כמו כן, יש כמה פלטפורמות באינטרנט בהם את יכולה לבנות את האתר בצורה פשוטה וקלה (כמובן, שתצטרכי קצת לבזבז זמן כדי לשחק איתם) וגם הם חינמיות ברמה מסוימת. אני ממליץ לך לנסות לשחק קצת עם Wix הגיוני שתמצאי שם את מה שאת צריכה בחינם. אם לא - תמיד את יכולה לפנות לבונה אתרים ולבקש הצעת מחיר (שכמובן היא תלויה בדרישות שלך). בהצלחה!

לירונעע

New member
תודה רבה לשניכם!

אני מעוניינת שהסיומת תהיה COM מכיוון שאני לא גרה בארץ ומעוניינת שה"עסק" יהיה פעיל במקום מגוריי לכן חינמי לא רלוונטי לפה לדעתי (?)

שוב, המון תודה, השכלתי :)

זה המקרה הזול

ההמלצה השכיחה פה היא לרכוש את הdomain בgodaddy במקרה של דומיין "בין לאומי". אם השם בו בחרת לא "מאד אטרקטיבי", העלות נמוכה מאד (דולרים בודדים לשנה).

למעלה