היי חברים באתי שוב להתבכיין

היי חברים באתי שוב להתבכיין

שלום חברים אני כבר התלוננתי שאמי אומרת שכואב לה רגל ימין וגם יד ימין והברך די נפוחה ורופא בא ונתן לה כדורים להורדת הבצקת אבל אני לא רואה שינוי מה שכן אמא יושבת על כסא גלגלים ולא רוצה לקום והיא יושבת שהגוף שלה כל הזמן נשען קדימה או נשען הצידה האם זה קשור לכאבים ?ומה עושים?או שמה זה עוד תופעה של האלצהיימר?דרך אגב היא מדברת גם פחות חזק מקודם אמנם נכון שהיא הורידה את השיניים התותבות אבל גם זה בעיה?האם זה אמור להסתדר או שרק יותר גרוע?אני כל הזמן מצוברח וכל הזמן בוכה מה עושים? לצערי הרב אני נכה כך שאני לא יכול לעשות הרבה וכל דבר לבקש מהפיליפינית אבל גם היא לא מי יודע חכמה וכל דבר צריך להגיד לה או לשבור את הראש לבד. תודה על ההקשבה מישל-אלי

ענתי44

New member
שלום אליהו היקר ../images/Emo24.gif

ברשותך, אני רוצה להתייחס לשני דברים המצב של אמא שלך- הברך לבטח גורמת לה סבל רב וחובה לטפל. אם הכדורים שרשם הרופא לא עזרו תתקשר אליו ותגיד לו שהמצב לא משתפר. שיבוא שוב או שיתן טיפול אחר. מה דעתך להביא לאמא פיזוטרפיה הביתה? יתכן וטיפול כזה יקל עליה. בקשר לאלצהיימר, יהיו כל הזמן שינויים והדרדרות במצבה הן הפיזי ובעיקר המנטלי. אם יש משהו שלדעתך יכול לעזור לאמא, כמו תנוחה מסויימת אז תבקש מהעובדת. גם אם לא חשבה על זה לבד בטוח שתשמח לעשות מה שתבקש. הדבר השני הוא אתה. מדאיג אותי מה שעובר עליך. כמי שמטפלת באמא שלי אני מודעת לקשיים הפיזיים ובעיקר הרגשיים, ולכן אני מוצאת לעצמי אוזן קשבת. חברות, משפחה, החבר והפורום שלנו. וברגעי מצוקה לא הססתי לפנות לעו"ס לשיחות. אצלך המצב קשה יותר, גם הנכות הפיזית שלך שמקשה וגם, אם הבנתי נכון, אין הרבה בני משפחה שעוזרים. לכן חשוב שתדבר עם אנשים, חבקים שלך, הפורום שלנו או אולי תצטרף למפגשים של בני משפחה דרך העמותה. אל תשאיר את כל הרגשות האלה פנימה. אתה חייב לשמור על עצמך, גם למענך וגם למען אמא שלך. שולחת לך חיבוק של כוח. תהיה חזק ומקווה שמצב הרגל של אמא שלך ישתפר.

היי ענתי תודה על הדאגה ועל המילים

החמות. מה שמרגיז ומעציב אותי הכי הרבה שבשביל כל שרות אני צריך להתקשר אלף פעם וברוב המקרים אני נענה בשלילה. למה אי אפשר למצוא שרות שיספק עזרה לכל מה שקשור לחולי אלצהיימר?למשל לגבי הרגל של אמא הרופא רוצה שאמא תעשה צילום דופלר אולי אפילו בבית חולים אבל אני צריך אמבולנס ובכלל משהי שתלווה אותה שתדאג לעשות מה שצריך כי מה לעשות אני לא סומך בזה על הפיליפינית כי היא לא כל עך מבינה עברית אז כל הזמן אני דואג מי יקח ואיך יקחו את אמא. ולגבי בעיות אחרות צריך מליון טלפונים וזה לא תמיד עוזר. כל הנושא הזה עוד יותר מרגיז ומדכא אותי בתודה אליהו

למעלה