היי חברים וחברות שלי

היי חברים וחברות שלי../images/Emo9.gif

היום נפגשתי בפעם הראשונה עם נטורופטית, נתנה לי מספר דברים, על פניו נראים נהדר ותמימים,לא כזה שצריך יעוץ עם האונקולוג, כמו ויטמין C ומשקה אלוורה ומשהו חדש חדש מצמח המורינדה, צמח המבטיח כל טוב כולל אנטי אוקסידנטים טוב לנו במיוחד. מי שמע? יודע? ניסה? ובכלל איך אתם היום? איילת האביב

אדומה2

New member
השרשור הרלבנטי ../images/Emo13.gif

היי איילת האביב, קודם כל, חשוב לי מאוד להדגיש שדברים הם לא תמימים. המוצרים חייבים להתאים לכל אחד, לא צריך לקחת סתם דברים, ועל אחת כמה וכמה במצבים עדינים כמו סרטן. אני לא נטורופתית וחלילה לי מלסתור אבחנה של אשת מקצוע שראתה אותך ועשתה לך אבחנה, שסביר להניח תהיה שונה מאוד משלי כי אני עוסקת ברפואה סינית וזה משהו אחר. אז אנא, קחי את הדברים בערבון מוגבל, ובתור נקודות למחשבה על מנת להבין למה את לוקחת כל דבר. אז לשם מה את לוקחת כל דבר ודבר?
האם המטפלת שאת הולכת אליה מתמצאת בטיפול בחולי סרטן? אני באופן אישי לא מומחית לסרטן ברפואה סינית, אני יודעת ממה שאבא שלי עובר ונוטל, אבל לכל אחד זה אחרת. לכן אשמח אם תרצי שתספרי לי את המצב כולו (במסר או בפורום, איך שנוח לך), ולמה את לוקחת כל דבר, ואני אשמח להתייעץ ולבדוק עם המטפל של אבא שלי- שהוא מומחה לענייני סרטן ברפואה סינית- ולהעביר אלייך את המידע. בגדול, חשוב ללכת למישהו שמתמצא בסרטן ויודע לטפל בגוף שעובר את הטיפולים. חשוב שאותו מטפל יהיה עם ניסיון מוכח ושיסביר מה עומד מאחורי כל תוסף תזונה שאת (או כל אחד אחר) לוקחת. יעל

למעלה