ידוע לי, שבכפר המכביה
פועלת סדנא להורים ותינוקות(גם פעוטות) על פי שיטת ח.מ.ל = חינוך מוסיקלי לטף. זוהי גישה מאד מקצועית, שפותחה לפני למעלה מ10 שנים על ידי מוסיקולוגים/ות, מחנכים/ות באוניברסיטה העברית , מעבר ליופי ולחוויה המשותפת הנפלא הורה תינוק, הרי שהתינוק נחשף להרבה מאד אלמנטים הקשורים במוסיקה, : מקצב, גבוה נמוך, מהר לאט, קולה של אמו השרה(יותר משמעותי מכל ביבי מוצרט או תקליטור אחר) הרעיון של התכנית, התינוק הפעוט, שנולד כמו כולנו מוסיקלי(ואנין מדברים על מחוננים), חווה את כל מרכיבי המוסיקה דרך קולה ותנועותיה וחיוכה והנאתה של הדמות המשמעותית המטפלת בו. אינני מוסיקולוגית , אבל אני עובדת עם תינוקות ופעוטות ואני יכולה לומר - הם מהופנטים ואוהבים מאד, וגם לי מאד מאד כיף לעשות אתם את הפעלות ח.מ.ל. מקום נוסך , בגבעתיים, במרכז לגיל הרך, הנמצא בגבעת רמבם. שכחתי את שם הרחוב, בל ניתן למצוא אותם לפי השם שנתתי. אם לא, תכתבי למייל שלי ואתן לך הטלפון. שאלה היחידה שמעסיקה אותי בהקשר להמלצה שלי- ואני מאד מקבלת את גישתך לגבי מטרת השחיה - האם במקומות הנ"ל מאפשרים לתנוקות קטנים להתתף. התכנית המקורית של בעלי המקצוע המפיצים אותה בכל הארץ _ מגיל אפס על ארבע, כאשר בכל גיל הילד יותר ויתר אקטיבי בפעילות המטורית הגסה והעדיה, וגם יכול יותר ויתר לשיר אתך, ולהבין מה הוא שר. אני מודה אני "גרופית" של התכנית. בהצלחה, דסי