היי חברים זאת אור הבת של קרן אור 33

קרןאור33

New member
היי חברים זאת אור הבת של קרן אור 33

מה המצב? אני חוזרת מעוד שבוע מוזר מהמשפחה הביולוגית שלי , במהלך הזמן שהגעתי לשם הרגשתי קרירות , פחד ובעיקר את ההרגשה המנוכרת שחשתי מצד אימי הביולוגית . הייתה לי בעיה בזמן שהותי שם לצד הביולוגית . הכול בהתחלה היה יפה , מלבד הקטעים שבהם היא העדיפה שאני אלך עם דודתי לטיול באיזור מגוריהם , או לצאת סתם לבלות בעיר . תהיתי כרגיל בנושא שבאתי בכדאי להעביר שעות על גביי שעות עם אימי ונוכחתי לראות שהיא העדיפה שאני אלך עם אחותה ממאשר להיות איתה והביאה כלפיי רצון טוב של למה לא לצאת איתה. אמרתי לה שאם היא לא רוצה שאני אצא אני לא אלך ובכל זאת היא העדיפה שאני אלך עם אחותה . היא התעקשה כשדיברה עם אחותה שאני אסע יום ראשון במקום יום שני אני לא יודעת מה גרם לה לחשוב כך היא רוצה אותי או לא רוצה אותי ? עוד מעט יהיה לה ניתוח אבנים בכליות היא הייתה אמורה ללכת לרופא אתמול או כך אמרה אך היא התעקשה שאני לא אבוא איתה לפניי אחותה אז השבתי שאם היא לא רוצה שאני אבוא אני לא אבוא אבל תודה לאחותה בכל אופן . יום שישי כאב לי מאוד בלילה בחדר של אחותה התחלתי לבכות שפשוט הרגשות החששות , המועקות התקיפו אותי בוא זמנית ובעיקר שאם אני רוצה אותה אני צריכה לקבל אותה כמו שהיא . שזה אומר לא לדבר על אבי , להשתדל מצידי כמובן פחות לךחבק אותה , לקבל את הקטעים שהיא אומרת מה את רוצה אני עובדת מכבסת עושה הכול בבית וזה התירוץ היומי שלה למה היא לא יכולה לתת לי תשומת לב . יום שישי כשבכיתי היא ניגשה אליי שאלה אותי מה קרה ? השבתי קשה לי איתך היא שאלה למה התכוונתי ? השבתי אני מבינה שאת עובדת ומכבסת עושה הכול בבית אך עד שאני באה פעם בשבועיים רוצה להיות איתך אפילו זמן אין לך בשבילי . את לא רוצה שאני אחבק אותך או אנשק אותך זאת הכימיה שיש לי איתך כי דרך הדיבור אנחנו עדיין לא מתקשרות טוב וכל ]פעם אנחנו מתראות בערב ומדברות מתחת לסדינים וזהו. אז היא הבינה אותי וישר חיבקה אותי ואמרה לי שהיא מאוד אוהבת אותי ושמחר בשבת היא תקדיש לי זמן. יום שבת הגיע אפילו אם אני רוצה לאכול לשתות היא לא שאלה אותי כאילו הייתי אוויר בשבילה היא הרשתה לי שוב לצאת עם אחותה ממאשר לומר לי מה שרציתי לא תשארי איתי . יש לה כימיה עם ילדות קטנות בת הדודה שלי ובמקום לדבר אליי גם כך היא לא מעזה וזה אומנם ילדותי אך כל תשומת מימנה חשובה לי . יום שבת בערב היא באה אליי ואמרה לי יהיה לנו זמן בערב אמרתי לה מה זה שווה אני מיום רביעי כאן וכל הפעמים שאני איתך זה רק בערב אז כמבה זמן בתאכלס יוצא לי לשהות במחציתך , זה ממש ביאס אותי כל הזמן אנחנו בערב ובשעות היום אין לי זמן להיות במחציתך כמו שהייתי רוצה מחר אני נוסעת הביתה כך שהפעם הבאה תהיה עוד שבועיים היא הבטיחה לי שבפעם הבאה היא תקדיש לי יותר זמן , ביום . לא משנה לי כמה אבל שתראה שהיא אימא שלי היא חיכתה לי 20 שנה ועכשיו שאני שם היא לא יודעת מה לעשות .אני מרגישה שבאתי לחינם כי הזמן האבוד אני לא מספיקה יותר לחוות להיות . יום הנסיעה הגיע יום ראשון אתמול , לפניי שזזתי היא אמרה לי אתמול את יצאת עם אחותי ולא היה נעים לי לומר לך שרציתי שתשארי מה זה התבאסתי לשמוע זאת כי אמרתי לה לפניי זה אם את לא רוצה אני לא אלך !!! יום רביעי חמישי שישי שבת אמרתי לאחותה איזה באסה שבאתי הייתי צריכה לא לבוא כל פעם בימי רביעי היא מתכננת לצאת ואין לי שום בעיה אך זה גורם לי לחשוב שהיא מעדיפה לצאת על פניי לראות אותי אמרתי לה בפעם האחרונה השבוע שהיא לא אוהבת אותי ? היא אמרה לי אני כן למה את אומרת זאת כי את דוחקת אותי נותנת לי להיות עם אחותך ולא איתך . היא השיבה אני כן רוצה אותך ואוהבת אותך תעדכני אותי לפניי שאת באה .מה אתם חושבים אשמח לעצות . הייתי רוצה להחזיר את הזמן האבוד לצידה אך זה קשה , מרוב שאני רואה שילדות קטנות מקבלות יותר תשומת לב מימנה הייתי רוצה להתנהג או שידרתי לה גם נכונות שאני כזו כדי לקבל זאת,קשה לי להבין את זה שאם בת דודה שלי היא מפגינה את זה ואני לא ..היא אמרה לי אני רוצה להיות גאה בך שתמצאי עבודה ושתעבדי בכבוד . עצוב לי לדעת שזה כך כי חסר לי מימנה החוםצ האהבה התמיכה , הדיבור , הכול... אני אל יודעת כבר אייך להתנהג אני הייתי רוצה גם תשומת לב , וזה מעציב אותי ומבאס אותי שהתחלתי לחשוב שאולי עדיף שאני אבוא פעם בשלוש שבועות או לאנ יודעת מתי אוליי הריחוק יקרב בינינו . אפילו לשיחות הפרטיות בינינו שנראו לי כרק אצלי ואצלך הפכו יום למחרת לקבלתץ דיווח אצל סבא שלי על מה שדיברתי איתה מי מה זה נובע ? זה נראה לא שיגרתי שאמרתי לה את אשר אני מרגישה? מה רע בזה ? ואייך אני אמורה לדבר על רחשי ליבי או סתם לזכות מימנה לתשומת לב ??? אשמח לתגובות

קרןאור33

New member
המשך :( :( זקוקה לכם

הרגע דיברתי עם דודתי והיא אמרה לי שהסבתא שיש גם לה פיגור לא בדיעה שאני אדע מתי אימי הולכת לעבור את הניתוח כי איןו צורך. זבה מעצבן אותי לדעת שכבר שוללים לי את הזכות לשהות במחציתה במהלך הניתוח שלי זה מאוד משמעותי להיות שם לצידה מה אתם אומרים??

היי אורצוק בוקר טוב../images/Emo140.gif

אמרתי לך ושוב חוזרת על זה, מאוד מעריכה אותך על האיכפתיות שלך באמא שלך, למרות הנסיבות בהן 20 שנה לא הייתם יחד, ועל כך "כל הכבוד לך"
רק שיש כמה דברים שקשה לי להבין, ומראש מבקשת את סליחתך אין בכוונתי לפגוע אלה רק להבין. אמא כבר החלטת שהיא לוקה בפיגור שיכלי
(ולדעתי היא יותר נשמעת דיכאונית נפשית משהו בשל כל הנסיבות וזה טיבעי ) ולפי מכתבים קודמים שלך גם כמה מהמשפחה לוקים בפיגור ועכשיו את כותבת שגם הסבתא, על סמך מה את מדביקה לרובם את הסטיגמה הזו?? ולגבי הניתוח, נשמע שאת עם הדודה בקשר טוב אולי היא תגיד לך מתי?. ואולי בכלל הסבתא והאמא לא רוצות להעמיס עלייך לכן הן מעדיפות שלא תדעי. לא חושבת שאת צריכה להתייחס לזה שהאמא מקדישה לאחיינים הקטנים יותר, לפעמים הגישה לילדים קטנים היא אחרת לכן הדבר נראה לך כך. אם יורשה לי -בת כמה את? שיהיה לך המשך יום נעים
מימי.

קרןאור33

New member
תגובה למימי של נריה

שלום רב אני בת 20 אימא שלי הביולוגית כמו שרשום בתיק האימוץ שלי לוקה בפיגור שיכלי ... היא הבת השניה מבין 5 אחים ש4 לוקים בפיגור שיכלי . התרשמתי לאחרונה שהסבתא גם לה ש פיגור שיכלי וכל המשפחה שלה שי להם פיגור ... אחותה ואחיה. אני אל מדביקה סטיגמה חס וחלילה זה פשוט מצער אותי שזה המצב ושאני צריכה לקבל את זה . לגביי אימי שהיא גרה עם הוריה ורק האבא הוא בסדר ודואג לה. הסבתא מחליטה הכול בבית , יש לה לפעמים גם קריזות מי יבוא הביתה ומי לא ? אהת חייב לי כסף או את חייבת לי ? אימא שלי שהיא אמורה לעבור ניתוח לא אמרה לי שום דבר על לא לבוא איתה ... אך נודע לי מדודתי שהסבתא אמרה לה שכשהיא תדע מתי אימי הולכת לעבור ניתוח שהיא לא תספר לי ... ובכלל בשביל מה ... אני מאוד עצובה לגביי זה כי אני נורא רוצה להיות שם בשבילה ואני חושבת שברגע הזה היא תצטרך אותי שם וזהו.... אל אני חושבת שכמו שהיא נותנת גישה לילדים קטנים היא יכולה למצוא גם דרך להגיע אליי אני אומנם לא ילדה קטנה אבל פנימית זה מאוד אוכל אותי כואב לי ומעציב אותי שאין לי כימיה איתה אחרי הרבה זמן שלא שהיתי במחציתה .זה גורם לי לחשוב או לומר וואיי חיכיתי כל כך הרבה זמן לזה ועכשיו שאני פה היא לא יודעת אייך לדבר איתי , להתחבר אליי ,אני מרגישה שאני אוויר כי מחצית מהזמן שיש לי איתה זה רק בלילה לראות סרט וללכת לישון וככה אני מעבירה את הזמן עד יום ראשון שאני חוזרת לביתי חוזרת מבואסת כי לא הספקתי לחוות איתה לחבוק אותה לשוחח איתה להכיר אותה יותר לעומק ולשהות במחציתה . :( :(

למעלה