היי חברים...חדשה..חברה מפורום אחר

היי חברים...חדשה..חברה מפורום אחר

הסבה את תשומת ליבי לקיום הפורום...אז גם אנוכי סבתא לתאומים בני שנה וחודשיים איתי ונדב.....והשלישית בדרך [באוגוסט]...חברה לעבודה אמרה לי אתמול שהיא לא חשבה שאהיה כזו"סבתא משוגעת"??????סבתא שאוהבת את נכדיה ומספרת עליהם לכל מי שמעניין לשמוע נקראת סבתא משוגעת????

ברוכה המצטרפת ערדניקית../images/Emo140.gif

ברוך בואך לפורום "הדור השלישי"
. פה תפגשי הרבה סבתות ומעט סבים. חלקם עם נכדים תאומים. תמיד פה תוסס וכולם מתקבלים בשמחה

stp51

New member
ברוכה הבא|שכחת את התמונות, אני מסתובבת איתם

שויי

New member
שלום לך סבתא משוגעת

את לא לבד, הנה שיר מהספר שלי: סַבְתָּא מְשֻׁגַּעַת עֲלַי (בַּצִּיּוּר יֶלֶד)! אַחַת וּשְׁתַּיִם לַשָּׁמַיִם, אַחַת וּשְׁתַּיִם לָאֲדָמָה, אַחַת וּשְׁתַּיִם, אַחַת וּשְׁתַּיִם, זֶה אֲנִי בַּנַּדְנֵדָה. יֵשׁ לִי סַבְתָּא מְשֻׁגַּעַת, כָּל הַיּוֹם הִיא מַשְׁוִיצָה. אֵיזֶה יֶלֶד! אֵיזֶה פֶּלֶא! זֶה אֲנִי בַּנַּדְנֵדָה.

תודה על קבלת הפנים החמה...

אפרופו נדנדה...מאחר ופשושיי עדיין קטנים אז ניסיתי לשבת על מושב הנדנדה כשאחד מהם על ברכי ולנסות נד..נד...אבל מה? הטוסיק השמנמן של סבתא לא נכנס לתוך מושב הנדנדה..לא פייר....צריכים לשים נדנדות גם לסבתות שמנמנות.... והרי לפניכם קבלו במחיאות כפיים סבתא ושני משוש חייה....ביום הולדתם הראשונה...[לפני חודש וחצי]

ודרך אגב...היות והם יהיו מן הסתם הנושא

המרכזי אז תכירו השמאלי עם הזר הסגול זהו..נדב..והשני [ שהבלון מסתיר] זהו איתי...וקצת רזומה עליהם...נדב הוא מן גברבר עדין נפש מן גנטלמן כזה....במשך היום מותק של ילד..מעסיק את עצמו....מזמזם לו מנגינות תוך כדי משחק ...אבל בלילה..הופך הטייגר הזה את חברבורותיו ולא נותן להוריו שעת שינה רצופה אחת...[שיניים יש לו רק שתיים אחת למעלה ואחת למטה] איתי לעומתו....תינוק פעלתן...חייכן, סקרן, [אין מגירה אחת בארונות הבית שתכולתה לא מוצאת החוצה על ידו] יש לו כבר עכשיו חולשה למכשירים דגיטאלים...פלפונים, שלטים, וכמובן המחשב...א ב ל ..ב19 ושלושים PM לא חשוב מה יהיה איפוא יהיה ...בבוקי עם מטרנה וצולל לשינה כמעט עד הבוקר 3AM..... עדיין לא הולכים אבל איתי כבר פוסע שתי צעדים.....אז זהו בקצרה....אה..ויש לו שש שיניים...

stp51

New member
איזה סבתא מקסימה וגם יפה והנכדים שני../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה