היי חברים חוזרת לכתוב כאן בשיא המרץ

רונית-1

New member
היי חברים חוזרת לכתוב כאן בשיא המרץ

רציתי לעדכן אתכם שב-11/11/01 אני נכנסת לניתוח בוולפסון אצל ד"ר סוסמיליאן המקסים. הניתוח הוא ניתוח המשך לתיקון שברים שנוצרו מהניתוח גאסטריק בייפאס שעברתי לפני שנה וגם ניתוח להסרת עודפי העור וגם הצלקת שנוצרו כתוצאה מהירידה המאסיבית במשקל. ירדתי 90 ק"ג!!!!! הבטן תהיה שטוחה כמו שתמיד רציתי ואפילו צלקת הניתוח לא תהיה. אם יש למישהו מכם שאלות אשמח לענות. לגל המקסימה בהצלחה והחלמה מהירה, אני אוהבת אותך. לכל החדשים שאני לא מכירה אשמח לפגוש אתכם במפגש שיהיה ביום שישי. אין לכם מושג כמה אני נרגשת... בקרוב שלטי פוסטר מדיה של הדוגמנית החדשה...
שלכם, רונית

שלגיה**

New member
נהדר רונית ! ../images/Emo45.gif

שמחה משתי סיבות: האחת-שחזרת לכתוב ! תמיד אמרתי שאת יכולה לתרום ולסייע לאחרים בפורום ! שנייה- שאת עשית מהפך לא יאומן בחיים ושאת נראית מאושרת מאד ! אשמח לראותך שנית במפגש ביום שישי ! אגב,לא ידעתי שבוולפסון עושים ניתוח פלסטי בנוסף לכירורגיה הרגילה... שיהיה
בניתוח ! שלגיה

רונית-1

New member
שלגיה

תודה לך מתוקה. בוולפסון עושים גם פלסטיקה אבל רק למקורבים...
אני עוברת במקביל כמה ניתוחים מסתבר שהבטן שלי היא כמו כברה מלאה חורים יש לי הרבה שברים שדורשים טיפול מיידי, אז תפסתי טרמפ על השברים כי מכבי לא מאשרת ניתוחי פלסטיקה, ובכלל הצוות בוולפסון כל כך מבין שזה מחמם את הלב. רונית

מירי,

New member
רווווווווונית ../images/Emo24.gif

געגעתי אלייך מקסימה! שיהיה בהצלחה ב 11/11! זהו היגעת לסוף התהליך? כמה את שוקלת (אם מותר לשאול)...ושאלה נוספת (את לא חייבת לענות) מה עם פלסטיקה לחזה? את צריכה? והחלמה מהירה ! הבנתי שזה ניתוח לא הכי קל!!

ronnymp

New member
סליחה - חייבת לענות ..... ../images/Emo70.gif

ואת - לאן בדיוק נעלמת (מירי ...) והאם את מתכוננת להגיע למפגש ביום שישי הקרוב ? אני אדע מחר אם אוכל להגיע ואגב - שליחת מייל בתוך נהריה - מצריכה בול יותר זול להשתמע - רוני

מירי,

New member
היי לך! ../images/Emo24.gif

בנהריה יותר זול לבוא לבקר! אני פה תמיד , לא ממש כותבת אבל בהחלט נוכחת! ולא אני לא אגיע ביום שישי , קצת מסורבל להגיע ב 1100 לת"א ולחזור בשעה נורמלית הביתה.. בכלל משום מה נהיה לי מ´זה קשה להגיע למפגשים שבסוף העולם... וד"ש חם לנעמי!

רונית-1

New member
מירילה גם אני התגעגעתי

שקלתי 150 ק"ג עכשיו אני שוקלת 62 הורדתי 88 ק"ג!!!!!!!!!!!! וכן הציצים שלי זקוקים דחוף למילוי חוזר
אם כי האהבה הנוכחית לא מתלונן ולא מבין מה בכלל אני רוצה מהם... אתמול פגשתי בחורה מקסימה שעשתה מילוי סיליקון והיא ממש מאושרת אמרה שהעלות של ניתוח כזה היא משהו בין 12-20 אלף ש"ח, לא יקר. נראה לי שאני הולכת על זה אחרי שאני מסיימת עם הבטן אולי עוד חצי שנה. ספרי מה אתך כמה את שוקלת מה את עושה ובכלל איך את מרגישה לאחר הורדה כל כך דרסטית במשקל, האם עשית שינויים בחייך בגישה שלך לדברים? אני שואלת כי אני מרגישה ממש רונית חדשה. אולי תעשי מאמץ וכן תבואי למפגש ביום שישי אני מצפה לראות אותך. חיבוק ענק, תגידי את לא רזה מדי, הרגשתי את העצמות
רונית

מירי,

New member
אלה העצמות שלך....

כן , שיניתי גישה לדברים , אבל... אני עדיין שמנה! לא לא שמנה בגוף (168/58) אבל בהחלט שמנה בראש, אל תשכחי שאני תמיד הייתי שמנה , קצת קשה לשנות 31 שנות מחשבה וגישה! אבל... אני מרגישה נהדר , נלחמת בשיניים לשמור על התוצאות , הניתוח שלי היום כמעט לא עושה עבורי שום עבודה! נסי לברר אפשרות לעשות את הניתוח של החזה יחד עם הניתוח של הבטן, זה יכול להוריד לך את העלויות (חדר ניתוח מרדימים וכו) בלא מעט כסף ובשביל מה צריך שתי החלמות מניתוחים? זה החלום הבא שלי , הנזק שלי הוא נוראי אבל לא מהסוג שמוכר ע"י הקופה , אבל אני עדיין מעמידה לעצמי בדיקה של כמה אופציות... לצערי לא אוכל להגיע ביום שישי - ב 1200 אני רוצה להיות בבית , זה היום היחיד שאני לוקחת את הילדים מהגן! גם ככה אני עכשיו עובדת המון... בכל מקרה קבלי ממני חיבוק ענקי (משום מה האייקונים לא עובדים לי)

רונית-1

New member
מירי הסיכוי לניתוח משולב אפסי

והחלמה מניתוח בקעים והסרת עודפי עור היא ארוכה מאד מעל חודש. מעדיפה לעשות הכל אבל לאט יותר את ההישג האמיתי שלי כבר השגתי עכשיו רק צריך לשמור עליו ואת ואני יודעות שזאת באמת העבודה הקשה מכל... שלך רונית

מירי את ענקית

את נפלאה . לרדת כלכך הרבה במשקל וללא ניפוח. בהצלחה בהמשך הדרך ותמשיכי להלחם בשינים. הלוואי ולכולנו היו שינים כאלו. ביי

מירי,

New member
המלחמה כל כך קשה...

מיום הניתוח ידעתי שלשמור על התוצאות יהיה הכי קשה... וזה כל כך קשה וכל כך מפחיד להשמין חזרה... ומה איתך אתה ? איך הולך???

gal33

New member
מפיגי ../images/Emo109.gif לטוויגי ../images/Emo68.gif

כל הכבוד על חזרתך המבורכת! אמרתי לך, את הגשמת החלום של כל שמן, הלכת לניתוח שמנה, וקמת רזה. 90 קילו בשנה! יאללה יקירתי, תתחילי לתרום מנסיונך החיובי והאנרגיות החיוביות שלך. דרך אגב, במחלקה לא הפסיקו לדבר עלייך, האחיות, הרופאים, כולם. ואם במקרה את אוהבת אותם מבוגרים, אז אבא שלי דלוק עלייך. גל

רונית-1

New member
נראה לי שזה יהיה שם הספר שאכתוב

בסיום כל התהליך הזה
אני כל כך מאושרת שבאמת שום דבר לא יכול להעיב על זה. תודה לך על העידוד והתמיכה. ואת יודעת שאני אוהבת אותם צעירים מאד, רצוי 10 שנים פחות ממני
ובכלל ההורים שלך מקסימים, ד"ש חמה ממני אליהם. נתראה ביום שישי, חייבת לדבר אתך. רונית

הדרומי*

New member
נו בשעה טובה יש לנו דוגמנית ל קיץ

2002
רונית מתי בחוטיני
ויש סיכוי שאחרי כול האוברול
נראה אותך הטלויזיה? מי
ל
מה שלומך שהכול יעבור בשלום ממני
הדרומי

רונית-1

New member
חוטיני יש ויש

זה נותן תחושה כל כך סקסית... ממליצה לכל הנשים והגברים לקנות אחד כזה . מובטח שיפור בחיי המין, אתם עוד תודו לי. דרומי מה שלומך ואיך אתה מרגיש? האם ההתענינות בניתוח הזהב אמיתית, אשמח לעזור, תוכל לקפוץ לבקר אותי בבית החולים כשאהיה מאושפזת ונתפוס דיבור עם הגדול מכולם, הכל אפשרי... רונית

הדרומי*

New member
רונית תשאיר פרטיים כי כבר כתבתי

כאן שאני חושב על זה אבל הפרוצדורה כאן נראה לי שהם המחסום הגדול והמחיר השם ישמור איזה עוד ניתוח למה? לא מצואו חוטיני בשילב? ומתי את עושה באיזה תאריך זה וכמה זמן תהיה ם באיזה בית חולים זה ובאיזה יום? שמתי לב יותר צעירים זה טוב ומה לגבי יותר זקנים יאאלה פרטיים אני רושם יום תאריך שעה שעות ביקור בית חולים ועזרין מה עוד בהצלחה ושהכול יעבר בשלום

ronnymp

New member
תגידי לי משהו ...... ../images/Emo68.gif

חשבת אולי על קריירה של דוגמנות ? ואני מתכוון דוקא למשהו אחר ...... על דוגמנית הבית של וולפון וחרוזי ...... יענו :
ה-
של-
רוני

למעלה