היי חברים יקרים ומקסימים!געגועים רבים....

אוסי18

New member
היי חברים יקרים ומקסימים!געגועים רבים....

...ומכיוון שכך רציתי, לשתף אותכם בחוויה ספורטיבית שעברתי היום בפרט ובשבוע האחרון בכלל: מכון הכושר שלי, בו אני מנוייה קרוב לשלוש שנים, נוהל עד לפני שבוע ע"י החברה הכלכלית לפיתוח קיסריה. בשבוע האחרון רשת "גו-אקטיב" רכשה את "המניות" והפכה לבעלים של הקאנטרי הממוקם במרכז קיסריה. בהתחלה היינו פסימיים- אני ועוד כ- 3,000 מנויים, משום שבמסגרת המשא ומתן של רשת "גו-אקטיב" עם המדריכים שלנו, הישנים והטובים, הבנו שיותר ממחציתם לא מוכנים להישאר בתנאים שהוצעו להם ע"י הרשת ויותר מכך- כל מערכת החוגים, גם כן הישנים והטובים, הולכת לעבור מהפך רציני. תארו לעצמכם- חידשתם את המנוי שלכם לפני חודשיים בסך הכל, אתם מאוד אוהבים את מכון הכושר שלכם, עם כל מדריכיו ועכשיו אתם מגלים שנכנסים בעלים חדש שהולך להפוך לכם את כל שיגרת האימונים לפי שיטתו.... (עכשיו, כל מי שמכיר אותי יודע שאני מאוד אוהבת שינויים וחידושים, אבל אפילו אני נתקפתי חרדות!) חייבת לציין שה-ת-ב-ד-ת-י!!! "גו-אקטיב" עובדת לפי שיטת "לס- מילס" (וכמדומני, היה כאן שיח על שיטת ה- אר.פי.אם שלהם בספינינג בזמנו), מציעה מגוון ענק (!!!) של באדיים למיניהם: באדי-שייפ, באדי-באלאנס, באדי-סטפ, באדי-ג'ם והכי מהמם- באדי-באמפ (שחווייה ממש קטנה ממנו טעמתי עם הרוצח יוסף אטיאס והאסיסטנטית שלו- תמי בן-דויד, בפתח תקווה ממש מזמן), המדריכים עוברים הכשרות מקצועיות ע"י הרשת (חבר'ה, רואים את זה! כל רגל של כל אחת מהמדריכות החדשות שהביאו לנו מזכירה גזע של עץ זית! הן רוצחות, רואים את הרעל בעיניים!) ואפילו היום קיבלתי טעימה ראשונה משיטת הספינינג שלהם עם מדריכה מעולה, שהגיעה כל הדרך מפתח תקווה ונתנה שיעור חזק........פשוט תענוג! השינוי מבורך, השיטה החדשה אכן שונה ומצריכה פז"ם כדי להתרגל אליה, אבל בהחלט מפתיעה לטובה, הגוף תפוס כולו (חוץ מהשיער!) ו......זהו! המשך שבת נפלאה לכולם
אוהבת ומתגעגעת, אני

Tami661

New member
היי חברה יקרה ומקסימה... געגועים עזים גם מכאן

אין לך מושג כמה משמח זה לשמוע על ה'התבדות' ושביעות הרצון מהמתכונת החדשה (ובמבטא פולני: "אמרתי לך..."). מעניין מי המדריכה המעולה מפתח-תקווה... אולי אתפוס איתה טרמפ איזה יום
הלוואי ששינויים כאלו 'יחזירו עטרה ליושנה' (ואת התחת למיקום הגבוה שלו
)

אוסי18

New member
ואת- תפסיקי להבטיח ולהיות עסוקה!

אולי תצליחי להפתיע אותי וסופסוף לקיים........

r p m =מספר סיבובי רגליים בדקה אחת

משנת 2006 שיטה זו הועברה על ידי מספר בודד של מדריכים ממה שידוע לי שיטה זו נחשפה בעיקר בזכות לאנס ארמסטרונג ,עולם הרכיבה מאוד התעניין בשיטות אימון ,טכנולגיות שהוא משתמש ,ביגוד ,אופניים,כמובן חשבו שהוא לוקח סמים לכאורה כמובן שזה היה בולשיט גדול מצד הצרפתים שלא הצלחו להוכיח שייט r p m או kadence אידאלי לרוכב הוא בין 90-120 בקצב הזה מתבבר שיש יותר יעילות אנרגטית לאורך זמן ,יש מספר סיבות לזה יפה מאוד שמשתמשים בזה עכשיו ,לא פחות חשוב להיות בעומס הנכון ולשמור על 90-120 r p m בשיעורים שלי זה קיים מ2006 ובעיקר אצלי מתאמנים על סבולת 60-70% סבולת כח סבולת מהירות בלי ספרינטים ,ג'מפ,........................................ אשמח אם תסדרו לי כניסה במועדון שהמדריכים טובים הייתי במועדון שהמדיריך עשה לנו חימום אינטרוולים הגעתי ל 85 % תוך 3-4 דקות יותר לא נכנסתי לשיעורים יותר חה חה חה חה

למעלה