היי חברים יקרים חזרתי הביתה ובשעה

היי חברים יקרים חזרתי הביתה ובשעה

טובה הניתוח מאחורי. כמובן שעדיין קשה וכואב אבל זה חלק מהעניין. הדיאטנית בוולפסון אמרה לי יומיים לחיות על נוזלים וביום השלישי להוסיף גבינה לבנה ,אשל ומעדני חלב ללא חתיכות. אני אמורה להמשיך את הכלכלה הזו עד ה-12.8 ביום שאני חוזרת לוולפסון להוצאת הסיכות ולפגישה עם הדיאטנית. היא גם אמרה שאני יכולה לשתות מיצי פירות וירקות , אז באמת הכנתי לי היום מיץ גזר ומעט מיץ תפוחים. ההוראות הן קצת שונות ממה שקראתי בפורם אבל אני מקוה שהן נכונות. מרגישה בשלב זה שכאילו תקוע לי משהו בגרון אבל משערת שזה טבעי, אני שותה לאט לאט ומקוה להמנע מתופעות ההקאה. אשמח לשמוע עצות טובות, חושבת ותוהה

רועי אין לי משהו מיוחד לספר בנוגע

לניתוח. הניתוח עצמו הוא כמו כל תהליך ניתוח , אתה מובל על מיטה לחדר הכנה ליד חדר הניתוח , חותם על טפסים אם לא החתימו אותך קודם, שמים עליך חלוק ,שואלים שאלות , כובע ואתה מובל לחדר הניתוח. בחדר הניתוח אתה עובר לדרגש הניתוח ,מצמידים חיישנים , הרופא המרדים שואל כמה שוקל ( כדי לדעת איזו כמות חומר הרדמה לתת לך) , הידיים פרוסות לצדדים ותוך כמה שניות מוזרק לאינפוזיה חומר ההרדמה ועד שאתה מספיק להגיד "ג´ק רובינזון" אתה כבר ישן. השלב הבא הוא שמערים אותך בחדר ההתאוששות ,נותנים לך תרופה נגד כאבים אם יש לך , אתה שוהה שם כחצי שעה ומובל לחדר במחלקה. זהו בערך התהליך חושבת ותוהה

למיטב זכרוני הכניסו אותי לחדר

הניתוח בסביבות השעה 15:00 והחזירו אותי לחדר בסביבות 17:30 או 18:00 אמרו לי מראש שהניתוח אורך בין שעה וחצי לשעתיים וחצי. חושבת ותוהה

RomiVais

New member
../images/Emo50.gif ../images/Emo49.gif ../images/Emo24.gif

בשעה טובה!!! ההרגשה בימים הראשונים קצת לא נעימה אבל זה בהחלט עובר מהר. אני אציע לך משהו לגבי גמישות התנועות - אני זוכרת שהרגשתי כאילו כל הגוף שלי קשה ולא גמיש וכאב לי כמעט בכל תנועה קטנה שעשיתי (לפעמים הרגשתי כמו צב שהתהפך ולא יכול לחזור בחזרה
), אבל אסור להיכנע לכאב (שבאמת לא נורא כל כך) וכך כל פעם שתעשי את אותה התנועה - יפריע פחות! גם אני קיבלתי את אותן הוראות מהדיאטנית. את עושה טוב בכך ששותה לאט לאט, את גם תרגישי שהנוזלים עם הזמן יעברו טוב יותר ובקלות יותר. אם תצטרכי משהו - רק תבקשי!! שתהיה לך התאוששות מהירה, רומי

lia*

New member
בשעה טובה נשמה!!!

מקווה שתחלימי מהר מהניתוח .בחיי- כל פעם שאני קוראת הודעות כאלה פשוט בא לי לבכות..
תחזיקי מעמדותמשיכי לעדכן אותנו במצב הפיזי שלך וגם(שלא פחות חשוב) במצב הנפשי.. קחי
ענק!!!כולנו יחד איתך ו לרומי אני רוצה להגיד..... אין כמוך!!!!!

שלגיה**

New member
לחושבת ותוהה ברכותיי ../images/Emo42.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo39.gif

שיהיה במזל טוב,שמחה שעבר בשלום. מי ניתח אותך ? הדיאטנית נתנה לך הנחיות בדיוק כמו לי רק בלי המיצים (גזר ותפוחים),בכל מקרה עכשיו את אחרי,יהיו קצת כאבים בימים הקרובים אך עוד שבועיים בכלל לא תזכרי אותם,וכשכתבו לי את זה לפני 3 שבועות לא האמנתי וחשבתי שהכאבים ילוו אותי כל ימי חיי,כמובן טעות בידיי,היום אני מרגישה נהדר ומתפקדת באופן מלא כולל פעילות גופנית סדירה. שיהיה לך המון בהצלחה. החלמה מהירה שלגיה

תודה שלגיה מקרב לב

ניתח אותי פרופסור קייזר , הוא גם זה שראה אותי כאשר באתי למרפאות החוץ האמת לא דיברתי איתו הרבה , אבל אני משערת שבשבוע הבא כאשר אבוא להוציא את הסיכות אשאל אותו מספר דברים לגבי ההמשך. מעניין מה שאת אומרת לגבי המיצים , מישום שזה רשום בדף המודפס שקיבלתי מהדיאטנית בוולפסון וגם שאלתי אותה והיא אמרה שבהחלט טוב לשתות מיצים טריים. כייף לשמוע שחזרת לפעילות רגילה ואכן היום כבר קצת יותר טוב לי אני משערת שזה באמת עניין של זמן. כמה ירדת ב-3 שבועות האלו? המון הצלחה בהמשך , חושבת ותוהה

רוייקו

New member
ברכת החלמה ושיבה מהירה לשיגרה

את תכנסי מהר מאוד לעניינים אם תרצי או לאיו. אל תדאגי.

starit

New member
יופי חושבת ותוהה אני נורא שמחה

שבילך...שיהיה בהצלחה!

למעלה