היי חברים...יש לי שאלונת

שירר ר

New member
היי חברים...יש לי שאלונת../images/Emo24.gif

אהלן,
אני בחורה צעירה שמעוניינת ללמוד עיצוב-פנים...ושוב אני מדגישה...עיצוב פנים בלבד! היום ראיתי הרבה מסלולים ללמוד עיצוב פנים עם אדריכלות, לא שזה רע...אבל הייתי מעדיפה ללמוד רק עיצוב פנים...במקום עם שם טוב ומרצים,מורים טובים... אולי אתם יכולים להמליץ לי על מקום לימודים טוב...וגם על סוגי מסלולים שאני יוכל לנצל אותם בעתיד בשילוב עבודה... מחכה לתשובה... שיררר

yupy9

New member
טוב אז...

בסטודיו של ברברה ברזין ורקפת שהם. לדעתי הן מצויינות, ומכיוון שאת עושה פרוייקטים בפועל, את רוכשת ידע חשוב שבביה"ס האחרים נוטים לזלז בו... מה גם שבלי קשרים בסיום הלימודים די קשה למצוא עבודה בתחום כי כולם דורשים ממך ש"יהיה לך נסיון" - במיוחד כשהמצב בשוק בכלל כרגע על הפנים ויש הצפה של מעצבים/אדריכלים מובטלים עם 2,4,8 שנות נסיון- אז בעצם למה להם לקחת מישהו ללא נסיון? (אם גם ככה כולם מקבלים משכורת מינימום בתקופה שכזו...) וכך, שיש לך את הידע איך בפועל ניגשים לפרוייקט- תכלי לנצל את זה ולקחת פרוייקטים בתור "פרילנס", לפחות בהתחלה... בכל מקרה, ברור שבביה"ס להשכלה גבוהה במתכונת לימוד של 4 שנים, תקבלי השכלה נרחבת ותלמדי גם נושאים שלא קשורים ישירות לתחום וזה ודאי יוסיף לך, אך אצל ברברה ורקפת זה תכלע'ס, מעבר לזה שהן מצויינות לדעתי בכל קנה מידה. מה שכן- הבנתי שללמוד אצלהן *ממש* לא זול (אני למדתי אצלהן במקום אחר, לפני שהן פתחו את הסטודיו שלהן כך שאין לי מידע מדוייק לגבי עלויות)... ובכל מקרה שיהיה לך בצלחה!

שירר ר

New member
../images/Emo140.gif

תודה רבה על המידע.... עם יהיה עוד כול מיני הצעות אין לי שום בעיה לראות אותן... אני פתוחה להצעות חדשות... יום טוב... שיררר

למעלה