היי חברים לא שכחתי אותכם, ילדתי !!

I R E L A N D

New member
היי חברים לא שכחתי אותכם, ילדתי !!

ילדתי בן מקסים ו מ ת ו ק !!! לידת וואקום כואבת אבל אין כמו ההרגשה שסוף סוף יש לי משהו בעולם הזה שהוא שלי, שאני יצרתי, אף אחד לא יכול לקחת ממני את האימהות ! למי זוכר (ריטה והמעריצים הוותיקים אוריה..) הייתי בישראל אסופית ללא כל ומהרגע שעזבתי את הארץ השתנה לי המזל, אין מאושרת ממני : - ) שולחת אור ואהבה לכולם ולריטה (ספרו לה שילדתי) מעיין - אירלנד

PRINCESS GINA

New member
היי...../images/Emo49.gif

קודם כל מזל טוב..
ועכשיו שאלה..
למה דווקא לאירלנד
שם התחתנת
כמה זמן את כבר שם
כייף לך...אני מקנאת..

I R E L A N D

New member
וואו ../images/Emo51.gif (סיפורי ממש בקצרה...)

ממש מחמם את הלב לראות את כל התגובות וסליחה שאני כותבת רק עכשיו פשוט קשה למצוא זמן לנשום בין ההחתלות וההנקה.... אז ככה אחרי 10 שנים נוראיות של נדודים וחפוש עצמי בישראל הרגשתי מנוכרת וחסרת מזל והחלטתי לעזוב ולנסות את מזלי מעבר לים , ואכן נפתח לי המזל והכרתי את בעלי שהוא אירי מקסים וטפו טפו לא חסר לי כלום ( $$$) , כל מה שחלמתי עליו כשישנתי בקור ובגשם בחדרי-מדרגות ובספסלים ציבורים ברחובות תל-אביב יש לי. יש לי בית מקסים ואוטו ואפילו כרטיס אשראי... וכמובן עכשיו בן מדהים שמשלים את החלום למשפחה משלי !! אני מאחלת לכולם אושר כמו שאני זכיתי לו, אסור לאבד תקווה וליפול ,למזלי לא נפלתי לסמים ולזנות ושמרתי על כבודי בימים הכי נוראים (אפילו להתאבד לא הלך לי, וטוב שכך..) שולחת לכולכם אור ואהבה מעיין

PRINCESS GINA

New member
אני מעריצה אותך../images/Emo99.gif

איך הצלחת מהתחתית שבתחתית להגיע לכל זה?! וואו...הייתי כותבת עלייך ביוגרפיה

I R E L A N D

New member
אני באמת שוקלת לכתוב ספר

אני צריכה למצוא זמן ולשבת לכתוב את חיי, וואלה זה יהיה רב מכר

PRINCESS GINA

New member
תקשיבי...יש לך הזדמנות...

לעשות המון כסף! שבי ותתחילי לכתוב, תעשי מהסיפור סינדרלה שלך ספר שיהיה לרב מכר הבא בישראל! אני יהיה הראשונה שתקנה, תקרא וגם תדאג לפרסום שלו! מבטיחה לך!!! אני חולה על סיפורים כמו זה שלך... ובבקשה תזכירי אותי איכשהו שם..אולי ב: "מי היה הראשון להגיד לי לכתוב על עמצי וחיי ספר?!"
אני הכי יהיה מאושרת בעולם לקרוא את הספר שלך... בררי מה צריך לעשות כדי להתחיל לכתוב ספר ולפרסם אותו, אם תצטרכי עזרה אני תמיד פה!

sharonyle

New member
מעיין/אסופית יקירתי...זו שרון מחיפה

זוכרת זוכרת....מי שליווה את ריטה מגיל 10 (והיום אני עוד מעט בת 30) זוכר.... אומנם אני לא מגיעה היום לכל ההופעות כמו פעם, אבל עדיין מדברת עם ריטה ויכולה להעביר לה את המסר. מה שלומך? מה עושה באירלנד? שרון

yaeli 101

New member
מעייני

איזה מזל שנולד לך ילד ואפשר לשמוע ממך אות חיים. כל הניסיונות שלי ליצור קשר היו כנראה לשוא או שאת לא מדברת איתי יותר. המון מזל טוב יקירתי, משום מה זה היה ברור שגם זה יקרה, יש לנו על מה לדבר... לספר גם לאחינועם?

KING האחד1

New member
../images/Emo24.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo88.gif

michalm83

New member
מזל טוב!!

והרבה הצלחה בהמשך... כייף לשמוע שאת מאושרת מאוד, מגיע לך :) בברכה מיכל

Dug E

New member
שיהיה המון מזל טוב!

שתמשיכי להיות מאושרת,את ומשפחתך
צחר.

למעלה