היי חברים - מחפש המלצות לסרטי 3D

• פותח הנושא moog
  • פורסם בתאריך

moog

New member
היי חברים - מחפש המלצות לסרטי 3D

התחדשתי בטלוויזיה חכמה תלת מימד, הייתי רוצה לשמוע מכן על סרטי התלת מימד (בבלו-ריי כמובן...) הכי מומלצים מבחינתכם...שאני יראה אותם אצלי ב"סלון" (המרכאות באות עקב העובדה שלא ממש מדובר בסלון, כי אני גר בדירת סטודיו קטנה של 25 מטר), סרטים שאני ירגיש ששוה היה רכוש טלוויזית תלת מימד....כרגע הסרטים הכי בולטים שהמליצו לי עליהם כמה פעמים לצפייה בתלת מימד הם אוואטר (ברירת מחדל מן הסתם), הוגו וטיטאניק......אשמח לשמוע כאן על המלצותיכם, על סרטים שהיממו אתכם בתלת-מימדותם
וגם מכל להיטי הקיץ למינהם שקיבלו תלת מימד בשביל הכסף, האם ישנם כאלה שווים? (כמו גברים בשחור 3, מדגסקר 3, פרומיתיאוס...כל סרטי הקיץ האחרון בעצם שיצאו בתלת מימד)...

תודה מראש לכולם וחג שמח! בקרוב "ההוביט" בתלת מימד!

Soak

New member
תתחדש !

אני בעיקר אוהב את האפקט של יציאה מהמסך (בניגוד לעומק תמונה), אבל זה אפקט שממעטים להשתמש בו מכיוון שכשאתה צופה בקטע כזה העיניים שלך נמצאות במצב של פזילה. אם אתה אוהב קטעים כאלה כמוני, תמצא אותם הכי הרבה בקטעי ההדגמות השונים שיש לכל אחת מהחברות וניתן למצוא ברשת (לצערי לא ניתן לרכוש). זה מיועד לחנויות ואלו קטעים לא קשורים (כל מיני משחקי כדור, שילובי צבע וכדורים מעופפים). אבל גם בהוצאות בלו ריי יש פה ושם הבלחות של קטעים כאלו, והם אלו שהופכים בעיני תלת מימד למוצלח (ובשל כך - מומלץ). לפיכך אלו ההמלצות שלי:

אווטאר - מקום ראשון לא רק באיכות הבלו ריי, אלא גם בתלת מימד. תמונה שומטת לסת, עומק מדהים ונטול crosstalk ואי אחד שנקרא פנדורה ונראה פשוט נפלא.

IMAX Under the sea + Deep sea - שני סרטי חובה להדגמת התלת מימד, בני 40 דקות כל אחד. צילומים מרהיבים מתחת למים של המון דגים ויצורים משונים ותלת מימד עמוק ומהמם. ב-Deep sea יש גם דיבוב לעברית בגרסה האמריקאית (וכנראה בכל שאר הגרסאות בעולם). יחד עם זאת ב-Under the sea תקבל בונוס של דג אחד שיוצא מהמסך כל כך רחוק עד שהוא נוגע לך באף. זו התמונה הכי רחוקה של יציאה מהמסך שראיתי במסך הביתי, ושום קטע אחר לא השתווה אליה.

Final Destination 5 - מספיק רק לצפות בסצנת הגשר בהתחלה כדי להעיף לך ולכל מי שצופה יחד איתך את הראש. אבל התלת בכל הסרט מעולה, אז שווה להמשיך לצפות.

The Avengers - התלת מימד כאן לא ממש תורם לסרט אבל הוא מרהיב בסצינות האקשן לקראת סוף הסרט. מומלץ.

Finding Nemo - גרסת התלת מהממת, הסרט פשוט נולד לזה (אין על תמונות של מתחת למים, כמות המשחק שהן מאפשרות הוא רב יותר מנופים אחרים). פיקסאר יודעים את העבודה ואני בטוח שזה המצב גם ב-Monsters Inc. שיצא לאחרונה בתלת וטרם הספקתי לצפות בו.

Despicable me - אחד הסרטים המוקדמים שיצאו בתלת מימד, ועקב כך סובל מתופעת ה-crosstalk. יחד עם זאת יש כמה סצינות של פרטים שיוצאים מהמסך ובשל כך בעיני הוא מומלץ.

Rio - תלת מהמם עם כמה וכמה יציאות מהמסך, סצינת התעופה שם שבמהלכו נגלית ריו דה ז'נרו היא קטע ההדגמה האהוב עלי.

עוד תלתים טובים ומומלצים - הוגו, גשם של פלאפל, קורליין.

liorb22

New member
אין לי אומנם 3D

אני גם לא יכול לצפות בזה גם ככה, אבל ממה שהבנתי TRON LEGACY אמור להראות מצויין ב3D. ב2D הוא נראה מדהים, אז ב3D זאת אמורה להיות חוויה.

תתחדש!
אגב, של מי הטלויזיה? לי יש SMART TV של סמסונג, ואני חייב להודות שהתכנים הזמינים ממש על הפנים. אני רוצה להאמין שהאשמה מוטלת ביבואן הרשמי כי בחו"ל ראיתי שיש לטלויזיות שלהם אפליקציות מעולות. פה רק זבל לרוב (משחקי ילדים טיפשיים ואפליקציות וידיאו שעובדות על הפנים).

הלכתי על סמארט כי בתור אדם די טקי, התלהבתי מהקונספט כשראיתי את הSMART TV של אחי, גם כן תוצרת סמסונג. היום הוא בכלל לא נוגע בזה, בדיוק מאותם סיבות. ישנה התלהבות ראשונית ("וואוו, מחשב בטלויזיה!!!") אבל מהר גיליתי שבארץ לפחות זה לא מנוצל עד תום, או שהטכנולוגיה עדיין לא בשלה מספיק.

ברור לי שאם הייתי יודע במעמד הקניה את מה שאני יודע היום, הייתי חוסך לפחות 600 ש"ח ממחיר הטלויזיה, או אולי אף קונה טלויזיה טובה יותר באותו המחיר. בכל מקרה, אני מקווה שההתרשמות שלך תיהיה טובה יותר.

למעלה