היי חברים...משהו דחוףףף

gizmo23

New member
היי חברים...משהו דחוףףף

היי חברים יש משהו שכבר מסקרן ומציק לי המון זמן ככה נניח ואני רוצה למדל איזה יצור ולהוסיף לו מלא פרטים בזיבראש אבלללל אני רוצה אותו עם כל הפרטים שלו לצורך אנימציה ולא לסטילס עכשיו הייתי רוצה שכל אחד מבין העוסקים בתחום יקדיש בבקשה בבקשה 2 דקות וירשום לי איך זה פועל בכלליות אממ להשתמש ב נורמאל מאפ?? דיספלייסמנט?? או אולי בכלל עושים משהו אחר שאני בכלל לא מודע לו?? אגב אני משתמש במקס תודה רבה מראש

מיכאל ג

New member
צריך לשים את זה בדיספלייסמנט

*אבל* וזה האבל החשוב צריך להפעיל את הדיספלייסמנט בתוך האדיט פולי. ברולאאוט של האדיט פולי זה הכי למטה, יש קטגוריה שלמה על זה וצריך לסמן את הצ'קבוקס העליון בה. זה במידה ועשית collapse לאובייקט שלך. אם לא תעשה, ואם אתה לא רוצה לעשות, יש מודיפייר בשם disp approx שיעשה משהו דומה. שים לב להעלות ב- additional parameters את המקסימום חלוקות ל-4 לפחות. עכשיו עצה ידידותית: הדרך שאתה כותב הודעות ממש לא עושה חשק לענות לך. מה זה "הייתי רוצה שכל אחד יקדיש 2 דקות", לא מספיק לך שבנאדם אחד יענה אתה צריך את כולם? וחוץ מזה הניסוח נשמע כמו של איזה מורה בבית ספר. ומה כל כך דחוף, חטפו אותך שרותי הביון האירנים והם יהרגו אותך אם לא תעשה דיספלייסמנט? זה ממש מעצבן שכותבים דחוף.

gizmo23

New member
נשבע לך הרבה זמן לא צחקתי ככה

קודם תודה על התשובה אני אנסה את זה דבר שני מצטער על הצורה של השאלה פשוט אני כולי להוט לכל התחום הזה ועולות לי בראש מליון שאלות ככה שכל שאלה יוצאת לי בהתפרצות חסרת מעצורים...אבל הקטע עם הביון האירני הרג אותי רק בשביל זה היה שווה לשאול חח תודה גבר

gizmo23

New member
מיכאל רק עוד שאלה קטנה

מצאתי את המיקום שאמרת לי בפולי אבל את המפת דיספלייסמנט חייבים לשים במטיראל אדיטור בתוך התג של הדיספלייסמנט נכון? ואגב איך רואים את הדיספלייסמנט בזמן אמת במידה ורוצים?

מיכאל ג

New member
אכן כן

אם אתה רוצה לראות את זה בזמן אמת אתה יכול לשים מודיפייר דיספלייס ולהגיד לו להשתמש במיפוי הקיים, אבל המודיפייר הזה לא יודע לעשות תת חלוקות למאש בעצמו, ככה שמתחת לזה תהיה חייב להפעיל את ה-NURMS עם מספר גדול של תת חלוקות.

למעלה