היי חברים שאלה אליכם

1osnatv

New member
היי חברים שאלה אליכם../images/Emo101.gif

אני שותה המון נס קפה וגם תפוזים טריים סחוטים מישהוא לחש לאוזני שנס קפה לא ממש עוזר בירידה במשקל ואפילו מונע האם זה נכון? להוריד נס קפה ? ומה בקשר לתפוזים טריים? תודה מראש על העזרה

רוייקו

New member
לא כדאי להפריז עם נס קפה..

שלוש כוסות ביום לא ממש מזיקים אבל יותר מיזה מיותר.. נסי לשנות חלק מהכמות לתה, מים, מיץ דיאטתי וכו

רונית-1

New member
תה מרזה וקפה מרזה לפי מחקרים

אחרונים. ולראיה כל מוצרי התה המרזים למיניהם שעולים על המדפים מידי יום, רק מה שכולם לא יודעים והרופאים אומרים את זה עכשיו שאם נשתה תה כל תה נרזה באותה מידה כמו בשתיית תה רגיל. ותה ונס קפה פועלים על הגוף באותה מידה ולשניהם אותה השפעה על ירידה במשקל. צריך לשתות כמויות גדולות של תה ונס קפה כדי לרדת במשקל והשיטה הטובה ביותר שהוכיחה את עצמה אצלי היא לשתות על הבוקר על קיבה ריקה נס קפה עם סוכרזית ומעט חלב בכמות של ליטר(!). זה משחרר ומעודד את פעולת המעיים והופך אותה לסדירה. לא צריך לשתות את כל הכמות בבת אחת אפשר לשתות את זה במשך כמה שעות, מה שסותם את התיאבון לחלוטין. אצלי לפעמים עד הערב. אז מסתבר ששתיית הנס קפה היומית שלי היא אחד מהגורמים לירידה במשקל שלי. יש לי עוד המצאה שנמצאת בשלבי מו"פ מתקדמים בנושא הזה של ההרזייה. צפו להפתעות. רונית

שלגיה**

New member
איזה קטע ואני הייתי בטוחה שלהפך...

הייתי בטוחה שקפאין גורם לעצירות ולאגירת נוזלים בגוף. וואו ליטר נס קפה על הבוקר ? באיזה דלי שותים את זה? לי יש בעיה עם השתייה,לא אוהבת לשתות ומכריחה את עצמי ללגום מהבקבוק מינרלים שלידי כאן במשרד. מזל שאני שותה 2 כוסות נס-קפה (רגילות ) ביום וזה מצטרף למניין הכוסות היומי.

המיוחד1

New member
למעשה...

למעשה קפה ונס קפה יכול להועיל להרזיה כי יש חלקים בקפאין שמזרזים שריפת שומנים. אך הקפאין הוא גם ממריץ כפי שידוע לכולנו, דבר שלא יכול להועיל יותר מדי אני ממליץ לא לשתות המון קפה ונס קפה וגם תה -יש בו ריכוז גבוה של קפאין אם שותים הרבה צריך לצאת לעשות ספורט כי הוא מזרז לא שורף בפני עצמו שוב - אני לא רופא אני מדבר ממה שלמדתי מהניסיון.

ורד *

New member
היי אוסנת

לפי מחקרים אחרונים שתיה של קפה, כל קפה, אבל בעיקר נס קפה (כי בו כמות הקפאין גבוהה יותר) לפני פעילות גופנית, גורמת לעליה של חלוף החומרים, ולכן אכילה שמתרחשת תוך שעה מסיום הפעילות תורמת מעט קלוריות "ריקות" לגוף, קלוריות שלא הופכות לשומן. כמובן שפעילות כזו צריכה להיות מבוקרת ומאושרת ע"י רופא שבדק קודם את הפציינט ואישר את הפעילות, כי לא כל אחד יכול לשתות קפה חזק ולבצע פעילות אינטנסיבית. אני יודעת שבמכון וינגט נוקטים בשיטה הזו בקבוצות שהם מדריכים לאורח חיים בריא ונכון כדי לרדת במשקל.ורד.

למעלה