היי חברים - שאלה -

m i c h a l 4 2

New member
שלום לכולם

אני וחבר שלי עומדים לחגוג 3 שנים ביחד. רציתי לשאול אתכם יש לכם רעיון למתנה צנועה ומקורית או אפילו ללכת לאנשהו כדי לחגוג את המאורע. תודה רבה!

Ofra m

New member
היי חברים - שאלה -

יש למישהו רעיון לפאב/מסעדה שאפשר לחגוג יום הולדת לחברה בגיל 18,משהו נחמד מחירים עממיים?

זה הגיל שאפשר להתחיל../images/Emo18.gif

לתת להם לבחור תסמכי על הדרדק שהוא יודע הכי טוב היכן לבלות רק תבקשי ממנו שלא ילך למועדון מפוקפק עם מוניטין גרוע ואם הם שותים שיחזרו במונית. עפרה..... כאם למתבגרים לשעבר , אני מאד מבינה את החשש והצורך לגונן לתכנן ולהמשיך לקחת פיקוד אך תפקידנו כהורים בגיל הזה להעביר אליהם אחריות ולהקנות להם בטחון או במילה אחרת לשחרר את החבל.......

התייעצי ושתפי את החברים הקרובים ../images/Emo66.gif

תטילי משימות - שיבחרו מקום שפוי שיכינו ברכה שיצלמו את הארוע שהD.G יתייחס במהלך הערב עם השמעת להיטים אהובים עליו את יכולה לבקש מבעלי המקום רשות להביא עוגה גדולה .

פייטוש

New member
תארגני סל כל טוב ,יין טוב,ולכו לשקיעה בחוף

בבדיחה: מזרון זוגי מצאתי במרכז יער ירושלים ,השבת , בחיפוש הפטריות שנכשל ,תמורת סכום פעוט מגלה מיקום.

ווקשה ../images/Emo140.gif

אם יש לך מעט כשרון ורצון להשקעה תוכלי להכין שי צנוע וקטן מהמבחר שיש בחנויות היצירה , הם נותנים הדרכה ומנסיון זה קלי קלות. עוד אופציה , ללכת למופע של אמן אהוב מצרפת לך קישור למועדון מקסים בו ראיתי הופעה . לארוחת בוקר במסעדה באיזור מגוריך , בדרך כלל מחיר ארוחות בוקר כאלו לא חוצה את גבול ה 60 ש"ח כולל תשר. או מה דעתך לנסוע יחד ברכבת ולטייל בירושלים? אושר ואושר לשניכם

menni38

New member
מה שאני מציע

תכתבי לו שיר אם את יכולה, כך תוכלי להביא את כול הרגשות כלפיו תזכרי בכל החוויות שעברתם יחד ועד כמה את אוהבת אותו. קחי אותו לחוף הים בערב, זה המקום הכי רומנטי שיכול להיות תדאגי ליין. תאספי תמונות שלכם יחד אולי אפילו תספיקי לעשות אלבום שלכם תעצבי אותו אם את יכולה. בהצלחה!!!

כמה רעיונות למעלה

אנא ראי הודעתי בנושא: כמה אפשרויות
כאן למעלה, בשרשור "חמשושלים מתקרב" טעיתי בשרשור..

למעלה