היי חברים, שיתוף על מתכונים & אוכל & בריאות. מומלץ

sasishem12

Member
רציתי לשתף אתכם בכמה טיפים פשוטים שאני משתמש בהם כדי לשמור על אורח חיים בריא, וכוללים לא רק אוכל טעים אלא גם בריאות טובה יותר. זה לא חייב להיות מסובך – כל מה שצריך זה כמה שינויים קטנים שיעשו הבדל גדול.
אני יודע שזה קשה להקפיד על תזונה בריאה כשיש כל כך הרבה פיתויים סביבנו, אבל כשיש איזון – זה באמת עושה את העבודה. תחשבו על כל ארוחה כעל הזדמנות למלא את הגוף במרכיבים שיכולים להחיות אותנו, כמו ירקות טריים, חלבונים רזים (חזה עוף, סלמון), דגנים מלאים ואגוזים.
מה שחשוב באמת, זה גם לשלב כל זה במטבח שלנו בצורה שתהיה טעימה ומספקת. למשל, שייק ירוק – פשוט להכין, ובריא בטירוף! או סלט קינואה עם ירקות קלויים ורוטב טחינה. וגם כשזה מגיע לפשטידות – אפשר להכין גרסה בריאה של ירקות ואפילו להשתמש בקמח שקדים במקום קמח רגיל.
ולא רק זה, חברים – אוכל בריא זה לא רק על מה שאנחנו מכניסים לגוף, זה גם משפיע על איך שאנחנו מרגישים נפשית. למשל, אני מרגיש שיפור גדול כשאני מכניס למנות שלי גם רכיבים שמפחיתים מתח, כמו תרד, אגוזים וכולי. וחשוב לזכור: כל שינוי קטן יכול להביא לשינוי גדול!
אז אם אתם אוהבים את הרעיון הזה ושמעתם רעיונות חדשים, אשמח אם תשתפו אותי גם איך אתם עושים את זה. אולי יש לכם מתכונים בריאים שגם אני יכול לנסות.
בואו נעשה את זה יחד – בריאות טובה, טעמים נהדרים, ויותר אנרגיה לכל היום!
שיהיה לכולנו יום טעים ובריא! :)

משתף ב2 קישורים נפלאים עבור מתכונים כאלו:
שמירה על אורח חיים בריא בתזונה שלנו - מתכונים קלים להכנה
תזונה לגוף ולנפש

למעלה