היי חברים - תעזרו לי בבקשה עם שאלה שעלתה

aldorado1

New member
היי חברים - תעזרו לי בבקשה עם שאלה שעלתה

עשיתי תאונה עם הרכב, עכשיו הביטוח שואל אם זה היה בדרך להעבודה או מהעבודה , או שזו הייתה נסיעה פרטית . בתכלס זה היה בדרך חזרה מהעבודה לביתי ברכבי הפרטי כמובן , אבל אני לא יודע אם לציין את זה - מה ההשלכות לרעה ולטובה של ציון עובדה זו או השמטתה ? חשוב לציין - עוד לא קבעו מי אשם בתאונה - יש סיכוי שיאשימו אותי - לכן קחו את בחשבון בתשובתכם. המון תודה

isra533

New member
אם זה בדרך או מהעבודה

או נסיעה פרטית מגדירה רק מי יסע בהוצאות התאונה, פרטי- הביטוח שלך או בדרך לעבודה- מקום העבודה הדבר לא משנה אם אתה אשם או לא. רצוי לציין אם הדבר נעשה בדרך או מהעבודה כיון שכל זמן שלא תהיה בעבודה תקבל תשלום מה שלא כך בנסיעה פרטית. בכל מקרה כדאי שתכנס לפורומים של עורכי דין לתעבורה שיכולים לתת לך עצות יותר מקצועיות. מקווה שלא נפצעת ולא פצעת אף אחד. אם אפשר תספר יותר מה קרה לך, לא בשביל לראות אם אתה אשם אלה בעיקר כדי ללמוד ממקור ראשון על השתלשלות תאונה ואיך אפשר היה למנוע אותה, זה מה שאתה יכול לעזור לנו.

be_roo

New member
לא מקום העבודה אלא ביטוח לאומי

אחראי לפצות עובדים בנפשגעו בתאונת עבודה, ונסיעה אל העבודה וממנה נחשבות כחלק מהעבודה לצורך העניין ולכן תאונת דרכים שמתרחשת בהן מוגדרת כתאונת עבודה. זאת בתנאי שמדובר במסלול ישיר.

למעלה