היי חברים! D;

Hawkgirl

New member
היי חברים! D;

רק עכשיו אני מגלה שיש פורום ליידי גאגא, וראיתי את ההודעה מתוך הפורום שלכם בעמוד הפורומים. אז היי, אני רותם, מנהלת פורום דיבוב וקריינות, וגם אני מ-א-ו-ד אוהבת את לייד גאגא! אני גם רואה שיש לכם לא מעט שירשורים מעניינים לדסקס בהם D; האמת שאני כרגע בעבודה וקצת קשה לי להיות הבנאדם הכי פעיל אבל אשתדל בשביל להמשיך להתעדכם בפרטים שקשורים לליידי גאגא D; בכל אופן נעים להכיר, יש פה אולי עוד כמה חבר'ה בני 20+ ? שיהיה לנו בהצלחה! ☺

היי אני בת 19 נעים מאוד ../images/Emo9.gif

ביוני אני אחגוג שני עשורים לקיומי
ברוכה הבאה. קוראים לי סיגל, אני בת 19 כפי שציינתי מבאר שבע הרחוקה. אגב דיבוב זה כזה מגניב! אבל בטח קשה להכנס לתעשייה הזאת

Nens333

New member
../images/Emo245.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני עוד לא בן עשרים, אבל אני בטוח שנמצא נושאים משותפים (אחד כבר יש
) השתלבות מוצלחת!

LilyKat

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

אני לא בת 20+, אני בת 19, אבל גיל זה רק גיל. :) פורום דיבוב...נשמע מגניב, לא ידעתי שיש פורום כזה זה לאנשים שמדובבים סרטים וסדרות וכאלה?

Hawkgirl

New member
אכן, אני חשושבת שכל מי שבפורום

עבר קורס דיבוב וחלק גם עובדים בתחום P: גם אני עברתי קורס דיבוב :] ואני חייבת להעיר @#$^#%$^& זה מדבבים לא מדובבים $#^&#$%&

Hawkgirl

New member
נעים להכיר ^_~

ורגע, אם לא קוראים לך לימור, אז מה שמך? O:

Coralulu182

New member
היי ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif

פורום דיבוב וקריינות נשמע ממש מגניב! אני יכולה לדבב אולי רק רוצח כשאני קמה משינה... אני קורל, אהיה בת 18 בסוף החודש
!

limors2

Active member
אני איתך../images/Emo6.gif

בעצם אני תמיד יכולה לדבב שדים, אבל זה מכאיב לגרון שלי לדבר ככה יותר מדי.

מיקה2008

New member
ברוך/ה הבא/ה

תמיד יש על מה לדבר והכי חשוב איך ומאיפה. אני Little Mons†er וחברת מועדון רשמי של מעריצים בארגנטינה. מתבאס לפספס את מפגשים שלהם מפגש חמישי ב30 לחודש בלי נדר כשאחזור לשם
אדאג להגיע ותתפלא אני הכי מבוגרת בפורום בחודש הבא אני כבר 29וחצי

למעלה