היי חברים

נעמי155

New member
היי חברים

מה קורה? נעלמתם משהו
לאף אחד אין מה לספר, במה לשתף? לא חייבים דברים אישיים
זה יכול להיות כל דבר שמעסיק אתכם, מעניין אתכם או לחילופין מעצבן אתכם.
משהו

לי בא

New member
לי יש

הולכת למשחק כדורגל היום.
חייבים לנצח אחרת נראה לי נרד ליגה.
אוף באסה.
לא קל להיות אוהד של הפועל תל אביב

נעמי155

New member
שאת מפתיעה אותי

כל פעם מחדש.
כדורגל? יפה...האמת היא שלא ממש עקבתי לאחרונה (אני אוהדת מרחוק, את הירוקים מחיפה)
ולא ידעתי שמצבה של הפועל ת"א כל כך קשה.
מעולם לא הייתי במשחק כדורגל, וגם לא נראה לי שאהיה
אני מתעדכנת (וגם זה לא תמיד), בתוצאה של הקבוצה המועדפת עלי, וזה מספיק לי.
תהני ובהצלחה

לי בא

New member
אז היום

שיחקנו נגד מכבי חיפה.
היה משחק טוב.
לפחות לא הפסדנו...

לי בא

New member
תיקו2

כל הגולים שחיפה כבשו בושלו על ידי שחקני הפועל תל אביב.
היה משחק מהנה מאוד

היה לי דייט לפני כמה ימים

היה סבבה, שתינו בירה השיחה זרמה והייתה מעניינת והיה לנו הרבה במשותף. כשניסיתי לנשק אותה היא אמרה שהיא לא מרגישה את זה. בעע

נעמי155

New member
יופי !

זה יופי שזה זרם והשיחה קלחה, והרבה במשותף, בכלל אחלה.
שלא תבאס אותך התגובה לניסיון לנשק אותה... לפעמים צריך זמן..
קבעתם דייט נוסף?

קבענו לדבר והחלטתי שלא

אפילו מחקתי את המספר שלה כדי שחלילה ברגע של חולשה אני לא ינסה שוב לדבר איתה
ולדעתי אם אחרי דייט אחד בחורה "לא מרגישה את זה" אז גם 40 דיייטים לא יעזרו, הבעיה בי, כנראה שיש בי משהו כ"כ רקוב ודוחה שזה אוטומטית הופך אותי ללא מושך בעיניי כל בחורה לא נואשת

נעמי155

New member
לא לא לא

אל תיקח את זה לשם..
למרות שלא נעים כשדוחים ניסיון שלך לנשיקה, אתה צריך להבין שלא אצל כל אחת מבשילים התנאים לאינטימיות, כבר בפגישה הראשונה.
אני בכלל לא חושבת שדין דייט אחד, כדין 40 דייטים.
יש לה את המספר שלך?
אם כן, והיא תיזום התקשרות, ברור לך שצריך לתת לזה צ'אנס, נכון?
אם היית כל כך דוחה ורקוב, לא נראה לי שהיא היתה שורדת עד סוף הדייט
זה אתה שמאוד מחמיר עם עצמך וחבל.

לי בא

New member
לא מה פתאום

יש הרבה נשים שלא מתנשקות בדייט ראשון,
אתה לוקח את זה למקום לא נכון.
נסה שוב. תמיד יש סיכוי

ivory

New member
למה?

למה גברים חושבים שאם ישבת עם בחורה שעה - שעה וחצי,
גם אם היה ממש נחמד,
זה בסדר לנשק אותה? לגעת בה?
&nbsp
לא יכולה לסבול גברים כאלה
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

האמת

חוץ משתי בחורות, את כל הבחורות ששכבתי איתם הכרתי באותו ערב.
אולי חלקכן מגזימות עם העיניין הנשיקה?

tzachy

New member
אז מדוע המילה "בודד" בכינוי ?

עושה לי רושם שיש לך הצלחה עם בנות המין היפה (לפחות לפי מה שהבנתי מהתיאור שזה עתה נתת ולפחות יחסית אלי
למרות שאני באופן עקרוני לא מחפש הצלחות (בלשון רבות, אני כן מחפש הצלחה)).
לי באמת אפשר לקרוא "בודד"

רחובות לונדון.

נ.ב. "שכבתי איתן" (לא איתם).

ivory

New member
מגזימות?

זה שישבת עם בחורה חצי שעה, לא עושה אותך פחות זר
ואני אישית, לא מרגישה צורך להתנשק עם כל זר שאני פוגשת,
ובטח שלא לשכב איתו.
&nbsp
לפני שמישהו נכנס אלי למיטה, הוא צריך להיכנס אלי ללב
וזה לוקח יותר מפגישה אחת

נעמי155

New member

הפתעת אותי לגמרי עם התגובה הזו שלך.
אני מבינה שקשה לך לקבל שלא לכל זכר שמורה הזכות, מעצם היותו זכר אולי, לקבל את שחשקה נפשו, בדיוק כשחשקה נפשו

אחרת, הבחורה מואשמת רחמנא ליצלן, בסלקטיביות/התנשאות/ בררנות?

וואלה?

אל תשימי לי מילים בפה.

לא אמרתי שלזכר יש תזכות לעשות מה שבא לו, הבעיה היא שנשים מגזימות ומרשות לעצמם להתייחס לגברים כמו זבל, כי תוך 10 דקות כבר יתחיל איתה מישהו אחר, אז הם מפתחות אידאיליזציה של עצמם, כאילו הם פרח מוגן שאסור להטריד אותו אלא אם אתה האביר העשיר והנאה שהם יכולות לשפשף בפנים של חברות שלהם.

tzachy

New member
שני דברים

1 - נשים בררניות יותר מגברים (וזה נכון גם אצל בע"ח אחרים), מסיבה פשוטה: רק אישה יכולה להיכנס להריון. נכון, נשיקה זה לא הריון, אפילו יחסי מין לא מובילים בהכרח להריון (בין בגלל "חלון הביוץ" שהוא יחסית קצר ובין בגלל אמצעי המניעה), אבל ההתנהגות של ימינו לא עוצבה עכשיו אלא הרבה דורות (מאות אלפי וכד' שנים) לאחור בתהליך אבולוציוני מתמשך. זה בוודאי לא מצדיק התנהגות לא נימוסית (מצד גבר או אישה), אם אכן יש כזאת (מה שכתבת, ציטוט (+תיקון): "מרשות לעצמם (->לעצמן !) להתייחס לגברים כמו זבל"), אבל בהחלט זכותה של בחורה לסרב, כמו שאני מניח שאם היתה פונה אליך בחורה שלא מוצאת חן-בעיניך (קרה לי ויותר מפעם) זכותך לסרב לה.

2 - בעניין ה, שוב ציטוט: "כי תוך 10 דקות כבר יתחיל איתה מישהו אחר", כאן ייתכן שיש קצת בעיה. אני לא חושב שזה תקף לרוב הבחורות (יש גם בחורות שמלינות בדיוק על ההיפך, כלומר שגברים לא מתחילים איתן בכלל (ראה למשל כאן)). הבעיה היא המתירנות המינית, בחברה שלא מציבים בה מספיק גבולות, יוצא באנלוגיה משהו קצת כמו "מי שמרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים". כבר ציינתי בעבר למשל שלפי הלמ"ס ולפי נתוני 2012, למשל אחוז הרווקים (מי שלא נישאו מעולם, בשונה למשל מגרושים) בגילאים 50-54, בחברה היהודית הוא 7.9% (זה כולל גם את החברה הדתית/חרדית, לכן אני מעריך שאחוז הרווקים החילוניים הוא אפילו גבוה יותר, דהיינו אולי לכיוון ה10%. אחוז הגאים אגב (לפי מה שבדקתי, אפילו בארה"ב (המתירנית) הוא כנראה רק 2%)) ומנגד בחברה הדרוזית, חברה עם רמת מוסר גבוהה שיודעת להציב גבולות (וגם להגיע להישגים מרשימים), אחוז הרווקים באותו גיל הוא רק 1.9%(!).

למעלה