שני דברים
1 - נשים בררניות יותר מגברים (וזה נכון גם אצל בע"ח אחרים), מסיבה פשוטה: רק אישה יכולה להיכנס להריון. נכון, נשיקה זה לא הריון, אפילו יחסי מין לא מובילים בהכרח להריון (בין בגלל "חלון הביוץ" שהוא יחסית קצר ובין בגלל אמצעי המניעה), אבל ההתנהגות של ימינו לא עוצבה עכשיו אלא הרבה דורות (מאות אלפי וכד' שנים) לאחור בתהליך אבולוציוני מתמשך. זה בוודאי לא מצדיק התנהגות לא נימוסית (מצד גבר או אישה), אם אכן יש כזאת (מה שכתבת, ציטוט (+תיקון): "
מרשות לעצמם (->לעצמן !) להתייחס לגברים כמו זבל"), אבל בהחלט זכותה של בחורה לסרב, כמו שאני מניח שאם היתה פונה אליך בחורה שלא מוצאת חן-בעיניך (קרה לי ויותר מפעם) זכותך לסרב לה.
2 - בעניין ה, שוב ציטוט: "
כי תוך 10 דקות כבר יתחיל איתה מישהו אחר", כאן ייתכן שיש קצת בעיה. אני לא חושב שזה תקף לרוב הבחורות (יש גם בחורות שמלינות בדיוק על ההיפך, כלומר שגברים לא מתחילים איתן בכלל (ראה למשל
כאן)). הבעיה היא
המתירנות המינית, בחברה שלא מציבים בה מספיק גבולות, יוצא באנלוגיה משהו קצת כמו "מי שמרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים". כבר ציינתי בעבר למשל שלפי הלמ"ס ולפי נתוני 2012, למשל אחוז הרווקים (מי שלא נישאו מעולם, בשונה למשל מגרושים) בגילאים 50-54, בחברה היהודית הוא 7.9% (זה כולל גם את החברה הדתית/חרדית, לכן אני מעריך שאחוז הרווקים החילוניים הוא אפילו גבוה יותר, דהיינו אולי לכיוון ה10%. אחוז הגאים אגב (לפי מה שבדקתי, אפילו בארה"ב (המתירנית) הוא כנראה רק 2%)) ומנגד בחברה הדרוזית, חברה עם רמת מוסר גבוהה שיודעת להציב גבולות (וגם
להגיע להישגים מרשימים), אחוז הרווקים באותו גיל הוא רק 1.9%(!).