היי חברים
צריכה עזרה בבקשה

eidan888

New member
היי חברים ../images/Emo13.gif צריכה עזרה בבקשה ../images/Emo204.gif

בקשה קצת מורכבת..אבל בטוחה שזה קטן עליכם
לתמונה הזו -אני רוצה לצרף אדם מתמונה אחת ועוד אדם מתמונה אחרת ,כך שכולנו (כל המשפחה) נעמוד באותה שורה חח אני מצרפת את האנשים המסוימים בהודעות הבאות... זה נורא נורא חשוב לי אשמח בכיף לכל עזרה שהיא בקולאז' המורכב הזה... תודה

eidan888

New member
לתמונה למעלה להוסיף בבקשה רק את האישה בצהוב

ולהדביק אותה בצד שמאל..

eidan888

New member
ואז להוסיף את הבחור הזה מצד ימין...

כך שיוצא בתמונה הכללית כך : בחור בצהוב מימון, בחורה בלבן ,גבר עם חולצה כחולה, נער בחולצה כחולה, ואישה בצהוב.. סך הכל 5 אנשים שוב,תודה

מנסה

חסרות לי הפרופורציות של גובה הבחור עם החולצה הצהובה (אולי הוא נמוך? עשיתי אותו גבוה...)

../images/Emo51.gifרבה../images/Emo9.gif

אני מנסה לתמרן בלי עיסוקי היומיום והתאוששות מהשפעת [שלא ממש עזבה אותי
] אבל אני מאמינה שבקרוב אני אחזור לעצמי ואז נעשה קצת "רעש" בפורום שיהיה יותר שמייח
נ.ב הצצתי באתר שלך ואת כישרונית מאוד
את מוזמנת לספר קצת על העבודה שלך, כמה זמן את עוסק בעיצוב, באילו תוכנות את עובדות וכו'

eidan888

New member
וואו מעולה תודה רבה לך! אשמח אם תוכלי לשים את

כולנו בתוך לב זה יהיה יותר ממעולה! שוב תודה רבה, אין לך מושג כמה שימחת אותי יקירתי! בהמון אהבה ובתודה ענקית

eidan888

New member
סליחה שאני משגעת אותך...אבל רק אם תוכלי בבקשה

לעשות הכל מחדש-רק לתמונה הראשונה.. כי עכשיו שזה בתוך לב אני רואה שאמא שלי יצאה בצד,והיא העיקר כאן.. ואני רוצה שהיא תהיה באמצע... איזה בעסהה אז אם אפשר לתמונה הראשונה בהודעה שלי כאן- לצרף מימין כרגיל את הבחור הצהוב (וכן הוא קצת גבוה חח ) ומשמאל את הגבר עם החולצה הכחולה הכהה.. ככה שיוצא: בחור עם הצהוב הגבוה-בחורה בלבן-אמא בצהוב באמצע-בחור עם חולצה תכלת-גבר עם חולצה כחולה כהה.. >>אני נורא מצטערת אם שיגעתי,בלבלתי ת'מוח וכו'.. אבל את יודעת לא כל שנה יש 40
****ולא צריך להכניס בתוך לב..תמונה רגילה זה מספיק**** זה מתנה לאמא שלי, ליום הולדת ה-40 נורא מרגש וחשוב ואנחנו עושים לה חריטה בעץ עם לייזר- כך שהכל יהיה בלב עץ גדול, משמאל הברכה, ובימין התמונה בלב הזה שהכנת לי.. תודה יקירתי !

טוב! אני מקווה שכל תרומות האיברים ייקלטו

בהצלחה !!! אני דווקא לא ממש טובה בדברים האלה .. אז מקווה שזה סביר

eidan888

New member
וואווו מעולהה אין עלייך פשוט אין! ../images/Emo13.gif

אהבתי שהשארת את היד של הגבר באמצע שהוא מחבק את האישה בצהוב כאילו למרות שבמציאות הוא חיבק מישהו אחר! אז שוב אלפי תודות ענת, המשיכו בעבודתכם המעולה והכל כך עוזרת! תודה והמשך יום מקסים!

אימם

New member
ענת עבודה מדהימה!

האם תוכלי לגלות את הסוד? באילו תוכנות השתמשת כדי ל"גזור" את האנשים ולהכניסם למקום הרצוי? תודה מראש!

אימם

New member
אז אם זה לא סוד....

תוכלי להדריך אותי כיצד גזרת והדבקת בפוטושופ? עבודה מקסימה!!!

למעלה