היי חברים

i D a N 16

New member
היי חברים../images/Emo13.gif

קיבלתי היום את made in heaven של קווין כמובן. לפני שאשמע אותו מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים עליו,כי ביקורת רבה ברשת לא מצאתי עליו,והדבר היחידי שאני יודע עליו זה שהוא אלבום האולפן האחרון שלהם משנת 95. אשמח לשמוע את חוות דעתכם
תודה.

I n n u e n d o

New member
תתחדש../images/Emo9.gif

לדעתי האלבום הזה חמוד ולא יותר אין בו יצירות אומנות או יציאות בלתי נלאות של קווין אולי חוץ מהקטע האינסטורמנטלי שבסוף

FreddieMercury

New member
אלא מה?

אבל אני אישית מעדיף את Son & Daughter ואת My Fairy King. ויש גם את Liar המצוין.

michalQ

New member
אחד האלבומים האהובים עליי

יש בו הרבה שירים מרגשים.

Teo Toriatt

New member
אלבום חביב

הוא די אלבום שאריות כך שאין בו יותר מדי דברים מדהימים ואני די בטוח שאם הם היו ממשיכים כל השירים היו נגנזים. מה שכן יש שם את Mother Love ו Let Me Live (שירים 3 ו 4) שכל אחד מהם מרגש בפני עצמו. Let Me live כי הוא מזכיר את Queen בימי DATR ו NATO מבחינת שינויי מקצב ואוירה כללית MOtehr Love מרגש קודם כי זה השיר האחרון שפרדי הקליט, שנית המילים ולבסוף - הסיום שהוא מסע אחורה בזמן דרך וומבלי, Queen ואזכור אפילו ל SMILE (התינוק בסוף זה גניבה מהפינק פלויד אבל נסלח כי זרעיון יפה) השירים האחרים נחמדים א בל לא משהו, אישית אני אוהב אתי הביצוע של בריאן ל Too Much love will kill you. אני לא חושב שיש לו קול טוב לרוק אבל לשירי בלוז ומלודיות דווקא כן, פרדי הפך את השיר ליותר מושלם ואני דדוקא אוהב את החיספוס של המקור. טראק 13 לדעתי מיותר בכל כך הרבה רמות ואני ממש לא מבין מאיפה ולמה עשו את זה.

i D a N 16

New member
תודה רבה לכם../images/Emo13.gif

האלבום באמת לא נשמע וירטואוזי.. מישהו רוצה להחליף על אלבום אחר של קווין?

queen man

New member
אלבום סביר

הוא לא בין חמשת הגדולים שלהם אבל יש לו כמה שירים טובים, לדעתי השיר הכי טוב שבריאן כתב אי פעם נמצא שם Too Much Love Will Kill You,שיר ע נ ק ויש שיר אחד אני לא זוכר את שמו ששומעים קטע מהשיר Going Back ,שזה השיר הראשון שqueen הקליטו יחד עם פרדי. אני לא הייתי מחליף אותו..! :)

natali24

New member
קצת ממני

לדעתי, דיסק נחמד. אפשר למצוא בו קטעים יפים: 1. IT'S A BEAUTIFUL DAY - ממש כיף לפתוח עם זה את הבוקר. ככה במערכת של האוטו, בפקקים...שוכחים מהכל. הפקה יפה. 2. השיר השני..לא זוכרת את שמו כרגע, פשוט הגיטרות של בריאן - מדהים. 3. MADE IN HEAVEN - וואהו. תעצום עיניים ותדמיין שאתה בג'יימקה עם כוס קוקטייל קר ביד. איזה יופי. גם בקטע סולו גיטרה יש מעבר יפה בין הרמקולים. מאוד מעניין ושווה. 3. LET ME LIVE - כיף של שיר. מזכיר את SOMEBODY TO LOVE

אדומה2

New member
Let me live- טריוויה

אני הבנתי שהם רצו לקחת חלק מהשיר של ג'ניס ג'ופלין Take Another Little Piece of My Heart, את אחת השורות אם אני לא טועה, אבל לא אישרו להם לעשות את זה. ואני תוהה- האם זה כי הם חשבו שזה לא מספיק טוב?

natali24

New member
אבל בסוף הם כן לקחו את זה...

עד כמה שאני מנסה עכשיו לנגן את השיר בראש... הקטע של בריאן אם אני לא טועה בשיר, מתחיל ב-: why don't you take another little piece of my heart why don't you take it, and breakt it, and tear it all apart וכו' וכו' אז כנראה שכן אישרו?! בכל אופן, אני לא שמעתי על זה.

אדומה2

New member
ממה שאני הבנתי

לא אישרו להם. הם אומנם שרים את השורה הזו, אבל הם רצו לקחת כנראה חלק מהשיר עצמו של ג'ופלין. אז הם כנראה עשו משהו שככה יזכיר את השיר, אבל הוא לא השיר עצמו. מקווה שהבהרתי את עצמי, קצת הסתבכתי פה....

למעלה