היי חברים

li.g

New member
היי חברים ../images/Emo7.gif

עצוב לי, מאוד עצוב לי. המצב הכספי שלי על הפנים, שחר היה שבוע וחצי בפעוטון ואז התחיל בחום גבוה ללא שום סיבה לאחר שבוע מצאו דלקת בסימפונות העליונות (מקורר, נזלת) אחרי כן מצאו לו דלקת אוזניים ולפני שבוע פיתח אבעבועות רוח. בינתיים לא הלך לפעוטון וגם לא התחלתי לעבוד אז עכשיו מבקשים ממני לשלם מחיר מלא כי אין לי תלוש שזה 1,700 ש"ח שאין לי מאיפה להביא להם. בנוסף, שבוע שעבר התקבל כתב ההגנה של ה"אבא". הוא מכחיש, משקר, מבלף וממציא דברים שרק העלו לי את העצבים ואני לא יודעת מאיפה יש לו את האומץ להמציא את הדברים האלו. בכה שם בלי סוף כמה אין לו כסף וצריך לעזור לאמא שלו (שמרויחה 7,000 ש"ח ויש לה דירת חדר שמשכירה ב-450% לחודש), בוכה שאישתו בהיריון בשמירת הריון ולא עובדת רק ששכח שהוא נשוי לעשירה שיש להם 2 עסקים מכניסים והיא נוסעת על ג´יפ חדש. אז מה כל הסיפורים האלו? ומה עוד אמר??? שאני מסוכנת לבריות ולסביבה....חחחחחחחח. מי שרואה אותי יצחק מזה כי אני קטנטונת ורזה מה אני כבר יכולה לעשות לאחרים?? בקיצור חבר´ה הבן אדם טוען שאני צריכה טיפול פסיכולוגימה אתם חושבים???
מצטערת שלא פה הרבה, אבל אין לי סבלנות לכלום בחודש האחרון ובטח שלא לעצמי. מה עושים??? אני עכשיו בראיונות עבודה רק מקווה שייצא משהו מהם כי נמאס לי לחיות מהבטחת הכנסה שלא מכסה לי כלום. טוב, נגמרו לי המילים ואין לי כוח כבר לבכות מכל המצב הזה אז שיהיה לכולכם ערב טוב ושבוע טוב, אני מקווה שלי יהיה בזמן הקרוב.

רותם111

New member
לאמא של שחר ../images/Emo24.gif

עצוב לי שרע לך ואני כל כך מבינה. בזמן האחרון המון מחברי/ות הפורום התיחסו למצוקה הנוראית אליה נקלענו כולנו כמדינה, כמשפחות בכלל וכחד הוריים בפרט. מצאתי בפורום השכן הודעה רלוונטית שמפנה למי שיכול לעשות עבורינו הבדל. הקישור מוביל לחברות הכנסת שכבר פועלות נגד התקציב המוצע שיפגע בנו עוד יותר. אולי אם נכתוב ונלחץ משהוא יעזור

היי li.......

זה יהיה קשה ואולי ארוך, אבל לבסוף הצדק יצא לאור... הרבה סבלנות, יהיו הרבה עליות וירידות.... הכי חשוב ששחר יהיה בריא, ושיחזור כבר למעון.... גם אני עובר את זה כעת....יגאל שבוע שעבר גם חלה ולא הלך שבוע שלם למעון.. ואתמול התקשרו אלי מהמעון שהוא שוב פעם חולה....אז הינה גם אנחנו יושבים כעת בבית, כנראה קשה לילדים להתרגל למעון, ולכל החיידקים החדשים שם
יהיה בסדר אל תתיאשי... ביי

תחילת שנת הלימודים

היא תחילת עונת חילופי העונות - תחילת עונת המחלות. במיוחד ל"תלמידים חדשים" . כואב לשמוע את הסיפור שלך לי. את צריכה להמשיך ולהחזיק מעמד עם כל המעצבנים האלה. בקור רוח , לי , בקור רוח. אני מקווה שיש לך ייעוץ טוב למצבים האלו. כחדורית שגם לא עובדת , לפחות מגיע לך ייעוץ טוב וחינם מהמדינה. הרי ברור שהטענות מגוחכות וללא בסיס . את צריכה הרבה כוחות להתמודד מול העולם הזה. זה שאת מוזמנת לראיונות זה כבר טוב. הכי מתסכל זה כל החיפושים האלו בלי תגובות בכלל. בהצלחה לך , אנחנו איתך כאן כאוזן וככתף

li.g

New member
הייתי בריאיון אתמול ו...

והיום הודיעו לי מחברת כח האדם ששלחה אותי שקיבלתי חוות דעת טובה. הם צריכים להחליט בימים הקרובים ולתת תשובה. אני מקווה להתקבל לשם מכיוון שהשכר מתאים לי בדיוק והעבודה בלוד (היכן שמתגררת) קרוב לשחר. אבל היום הלכתי לחברת כח אדם שיצאתי משם בעצבים והלם מהיחס שנותנים. דבר ראשון תיאמתי עם הבחורה שאני אגיע עם שחר כי אין לי איפה לשים אותו כל עוד אני לא עובדת והיא הבינה וקיבלה את זה. הגעתי ב - 5 דקות איחור לריאיון עם כל הפקקים שיש בדרך לצומת חולון. נתנו לי למלא טפסים, אחרי 10 דקות הגיע גבר לבחורה הזו והפקידה הכניסה אותו ובאה להגיד לי שבגלל שאיחרתי אני אמתין. שאלתי אותה אם זה קופת חולים וטעיתי בכתובת. לאחר 15 דקות שאני עדיין ממתינה באה מנהלת המשרד ואומרת לי שזה שבאתי עם שחר מפריע לה והיא מעוניינת שאני אמתין בחוץ (בעוד שאמרו לי שלפחות עוד 15 דקות אני צריכה להמתין שהבחור ייצא מהריאיון) בשמש החמה שהייתה היום, מילא אני יכולה אבל אני עם תינוק. הנחתי לפקידה את הטפסים והלכתי, אמרתי תודה וביי. מה קרה לאנשים היום וליחס שנותנים??? האם כולנו כאלו או שבמקרה הגעתי לחברה שקשה להם לקבל שלפעמים אין ברירה אלא להגיע עם הילד?? חברה שהיתה עובדת בכח אדם הייתה בהלם כמוני והתעצבנה בשבילי. תגידו לי אתם, כשיש אנשים מגעילים ונותנים לך להרגיש כאילו הם עושים לך טובה, איך אפשר לא להיות עצבניים ולהתייחס לעולם באותו יחס??? ולמה שבמדינה שלנו יהיה טוב אם זה היחס שמקבלים בארץ ועוד מנותני שירות??? מצטערת אם יש בלאגן בהודעה אני פשוט עדיין עצבנית ולא מבינה את היחס המגעיל הזה.

אנשים קטנים ../images/Emo10.gif

אגב , לא מזמן ראיתי באתר משרד העבודה , תנאים לאישור פתיחת משרד כ"א פרטי. כתוב שם שחייב להיות אולם המתנה וכו´. יכול להיות שיש מקום להתלונן , את יודעת. יש פיקוח על כל "מוסד כזה". בבקשה וגם הדף הכללי בענין "קבלני אנשים"

למעלה