היי חברים

היי חברים

טוב ...דיי אין לו סבלנות וכוח, רפי העכבר ,רוצה מימני לברוח . "תראה אותי כבר,נו,,,עכשיו"עליי צורח , "אז טוב טוב "אני אומר "שב תנוח אל תמהר" עוד לא סיימתי, אבל בכל זאת,אראה כמה תמונות של רפי :) מכאן הכל מתחיל ...

מצפים ,,,,,

את החלקים בסיליקון אקרילי , (שומר על הספוג לאורך זמן ומשאיר אותו גמיש . ויוצרים כף רגל או יד (בזה אני משתמש ב פרוקופסי או פימו ) מחברים

מרכיבים חלקים ...

צובעים באקריליק ....... ומדביקים את הפרווה . אני יודע שיותר נוח להדביק כאשר הבובה בחיתולים על ספוג נקי אבל ביגלל התנועות של המריונטה ,וחוסר בקיאות שלי בקטע התפירה ,,,,,,חח זה הגיע מאוחר יותר

והנה אני עומד ....

כמעט בסיום ... רק לתלות אותי על חוטים ואווירון את מנגנון הפה לא הספקתי להעביר לכם חברים ,בצילום מבטיח לפעם הבאה הקופסת הסיגריות לתת לכם יחס גובהה ורוחב

בוניאן

New member
יופי של עכבר,ופעם ראשונה שאני רואה ציפוי

על ספוג שהופך אותו לקשיח. בכלל בניית בובות מריונטה זהו תחום שלא הצלחתי לעשות באופן עצמאי. אגב,לפני שבועיים [בערך] חזרנו מביקור משפחתי באזור הדרום ואת מי ראיתי על הכביש נוסע בבטיחות? אותך
כמובן שהפרסומת על הרכב משכה את תשומת ליבי היה נחמד "לפגוש" את מי שיעץ לי כאן...מה עם מפגש פורום?

../images/Emo24.gifמעשה ידיך לתפארת../images/Emo99.gif

איזה כישרון , יופי של עבודה. ברשותך אני אעלה את השרשור לקבצים. ותיכף גם אני אפצח בשרשור תמונות ..... דבי

תודה לכם ....

תודה על הפירגון ובפעם הבאה שאתה רואה את האוטו .........תעצור אותי מחכה לתמונות דבי ושוב תודה

יש לי שאלה!

הציפוי הזה ששמת על הספוג-- 1) איפה אפשר להשיג אותו? 2) איך מורחים אותו? (עם היד, מכחול...)? 3) האם אפשר להשיג את החומר הזה בכל הצבעים?

תשובה לרועי .......

1 החומר הוא מסטיק אקרילי ...חומר לאיטום ניתן להסיג אותו בחנות לחומריי ביניין לבקש מסטיק אקרילי אני מורח אותו בדרך כלל עם האצבע .....שטחים גדולים ,,,,מקל ארטיק דילול במיים צביעה על -אקרילי ,,שלב סופי ,,,,,,תרסיס שקוף נסה לדלל אותו עם צבע אקרילי לקבלת גוון

למעלה