היי חברים!

ש ר ו נ ת

New member
היי חברים!

החלטתם להוציא מהארון את כל הניקים הסמויים והולך לכם לא רע...

גם אני עכשיו מגיחה לאוויר הפורום המדהים הזה.

קצת על עצמי: אני שרי, נשואה ואם ל-2 מפעילה שעת סיפור. מאוד נמשכת לכל מה שקשור בתחום המשחק, הדרמה ויש לי חיבה עזה לספרי ילדים כך שהיה מתבקש שאעסוק בתחום.

לאחרונה הכרתי את דבי המדהימה והחלטתי שאכן יש לי הרבה מה ללמוד ממכם לא רק בפן המקצועי אלא גם האנושי. אני נדהמת מההיענות, מהפירגון ומהנתינה שיש כאן. דודי , אתה נשמע אדם מקסים שכולך לב ונשמה וכן כל החברים פה...
אין לי כ"כ מה לתרום כי אני מפעילה ולא בובנאית,אבל לשגע אתכם אני יכולה
סתאאאם אשתדל לא להטריד מידי ולעזור במה שאוכל.

המשך יום קסום לכולכם!
(וכמובן שאשמח להצטרף למערכת המסרים המחרתרתית
!)

פ י ו ל ה

New member
ברוכככככההה הבאה!!

איזה כיף לנו שהחלטת להצטרף בגלוי!
אכן, הפורום שלנו מיוחד, דבי באמת מדהימה ודודי באמת נשמה. אגב, בינינו הכי מגניב אצל דודי זה שיש לו רעמה בלונדינית, אותה הוא אוהב לקשור בצמה ארוכה. אבל לא נרחיב על העניין כעת שלא נביך את הילד...

שרי, עם הצטרפותך לפורום יש כלל חשוב שכדאי לך לאמץ- לעולם אל תגידי שאין לך מה לתרום ואל תמעיטי בעצמך!
מה שחשוב לי לומר לך (ואולי גם לכמה סמויים אחרים שחשים תחושות דומות..) זה שיש כאן הרבה חברים בפורום ממגוון של תחומים, בוני בובות, מפעילי בובות, מעבירי סדנאות יצירה של בובות, שעות סיפור, ימי הולדת, עובדים עם ילדים, מבוגרים, חינוך מיוחד, אנשי טיפול, חינוך, יוצרים ואנשי תיאטרון.. כל הדברים האלה הם חלק בלתי נפרד מעולם הבובות ויש להם מקום חשוב בפורום ובקידום הקהילה של אוהבי ומעריכי הבובות בארץ. לכן, אני בטוחה שיש לך הרבה מה לתרום! אני למשל בונה בובות יותר לכיף ויותר מתעסקת בלהפעיל אותן לצרכי טיפול וחינוך או שבכלל מעבירה סדנאות של יצירה של בובות, גם זה דבר שהרבה עושים כאן. ובעיקר, מאוד אוהבת תיאטרון בובות. כשהגעתי לפורום לפני כ-5 שנים, חשבתי כמוך, שאין לי הרבה מה לתרום. הגעתי למפגש בובות ראשון והייתי מאוד נבוכה. אבל עם הזמן ראיתי שהחוויות שאני עוברת עם הילדים והידע שאני צוברת בתחום הטיפול, מהמקום האישי שלי, מהלימודים, מהילדים, מהחיים עוזר לאנשים אחרים בעצם זה שאני משתפת. וזה המהות של הפורום. כל אחד נותן קצת ממה שיש לו וכולם מרוויחים, מבינה? אני בטוחה שבמוחך היצירתי יש פתרונות לבעיות שמעלים, גם אם בחיים לא עסקת בעניין קודם. כולנו מתפתחים כאן ועוברים דברים תוך כדי תנועה.

אז.. תרגישי בנוח להגיב ולשתף מהעולם שלך. ואנחנו נשמח לעזור וללמד וגם ללמוד ביחד.
ברוכה הבאה למשפחה!

יהבוליק

New member
ברוכה הבאה!!

שמחים שהגעת (בעצם היית. )
שמחים שגילית לנו שהיית פה כל הזמן..

זה הפורום הכי מיוחד פה!
אם ראית עוד כמה חברים סמויים בארון תגידי להם שממש מומלץ בחוץ.
יש יותר אור, ו.. פחות צפוף. וכולם רואים אותך ויודעים שאתה שם!!

קיצור חדל קשקשת , ברוכים הבאים

ברוכה הבאה! שרונת, גם אני התחלתי

ככה.גם לייש חיבה עזה מאד מאד לספרי ילדים, התחלתי לספר, הרגשתי שאני צריכה עוד כלים והלכתי ללמוד תיאטרון בובות, ובמקביל לקחתי סדנאות וקורסים של מספרי סיפורים- הכל מתחבר להכל, התחומים האלה שזורים כל כך אחד בשני, שאל תגידי אני לא בובנאית. נראה לי שאת בדרך... וגם אם לא, אכן הגעת לחברה טובה.

ברוכה הנחשפת,שרונת - שרי

שמח שכך החלטת לעשות!
מברך אותך ומודה לך על כך

אנחנו שמחים וגאים שלאחרונה אנחנו אכן,כדברייך,סוף סוף מצליחים, טפו טפו טפו
, יותר מתמיד לתת עידוד ויד מושטת ותומכת שמסייעים לגולשים סמויים להפוך לגלויים

כולנו מברכים על כל אחד כזה וכמובן עליך
וכולנו מרוויחים מכך

מסכים עם הדעות שאל לך לצאת בהכרזות של: אני לא...כ"כ מהר.
כמו שורד כתבה ממש מעלי,אל תגידי: "אני לא בובנאית" ואני מסכים איתה שהגעת לחברה טובה שיותר משנשמח לעזור לך בדרכך,תיקח - כמה שתיקח ותהיה - אשר תבחרי.
ואל תאיימי שתשגעי אותנו כי אנחנו ממש אוהבים ורוצים שישגעו אותנו!
בשביל זה אנחנו כאן!!
ומשעמם לנו כשלא עושים זאת!!!
אז אל תאיימי על בובנאים בבובנאות ובובות

נ.ב
צורפת לרשימה המחתרתית,חסמבה חסמבה חסמבה והיא תשלח אליך בסבב השני ביום שני 5.11

ש ר ו נ ת

New member
תודה על קבלת הפנים החמה...

ורק להבהרה כשאמרתי שאני לא בובנאית התכוונתי מבחינת מקצוע ועיסוק עיקרי אבל אני כן בתכנון לבנות מידי פעם בובות שונות לפי הצרכים המיוחדים להפעלות שלי. אז קבלו ביטול...

שרררי???????????איך פיספסתיך יקירתי?

ברוכה הבאה......יש ..........עכשיו יהיה יותר קל לתקשר...LOVE YOU
דבי

למעלה