myownmaster
New member
היי חברים
אני צמחונית כבר כמה חודשים ומסתדרת די טוב, למזלי לא העלתי באופן קיצוני במשקלי למרות הכמויות של הפסטה והבצקים שאני אוכלת
בכל מקרה עדיין אני מרגישה שחסרים לי כמה דברים, בעיקר שניצל, סלמון, שווארמה, שיפודי פרגית, וגם סטייק אבל פחות, ורציתי לשאול אם יש לכם הצעות לתחליפים מבחינת טעם (פחות או יותר, מן הסתם), מרקם, סגנון וכו'
וגם אצלנו במשפחה עושים הרבה מאוד (הרבההההה מאוד) פעמים על האש, אולי עכשיו קצת פחות כי מתקרר, אבל יש לכם הצעות מגניבות לשיפודים מעניינים, מעבר לגמבה ועגבניות?
אה וחשוב מאוד, אני לא מתקרבת לבצל אדום/לבן, רק ירוק, פשוט לא יכולה לסבול את הטעם והריח
ודבר אחרון וקטן... מה אומרים להורים שלא מפסיקים לחפור?? לאבא שלי יש קטע שהוא דופק משפטים כמו "מממממ איזה דג טעים" וזה ממש מעצבן, אמא שלי הכי מפרגנת ומקסימה לעומת זאת
אני צמחונית כבר כמה חודשים ומסתדרת די טוב, למזלי לא העלתי באופן קיצוני במשקלי למרות הכמויות של הפסטה והבצקים שאני אוכלת


בכל מקרה עדיין אני מרגישה שחסרים לי כמה דברים, בעיקר שניצל, סלמון, שווארמה, שיפודי פרגית, וגם סטייק אבל פחות, ורציתי לשאול אם יש לכם הצעות לתחליפים מבחינת טעם (פחות או יותר, מן הסתם), מרקם, סגנון וכו'
וגם אצלנו במשפחה עושים הרבה מאוד (הרבההההה מאוד) פעמים על האש, אולי עכשיו קצת פחות כי מתקרר, אבל יש לכם הצעות מגניבות לשיפודים מעניינים, מעבר לגמבה ועגבניות?
אה וחשוב מאוד, אני לא מתקרבת לבצל אדום/לבן, רק ירוק, פשוט לא יכולה לסבול את הטעם והריח


ודבר אחרון וקטן... מה אומרים להורים שלא מפסיקים לחפור?? לאבא שלי יש קטע שהוא דופק משפטים כמו "מממממ איזה דג טעים" וזה ממש מעצבן, אמא שלי הכי מפרגנת ומקסימה לעומת זאת
