היי חברים,

jordenman

New member
היי חברים,

אחרי חופש חנוכה עמוס (שלא היה באמת חופש), סוף-סוף התפנתי לחזור ולכתוב לכם וייתכם ופתאום החלתי תוהה על פרות המפגש שנערך, אז יאללה, ספרו חוויות!

קסנדרה*

New member
ירדנית יופי שחזרת ../images/Emo13.gif

יש שרשור או בעמוד הזה או בזה שלפניו והכותרת, תודה לפרח תרבותי על האירוח. שם תקראי חוויות על המפגש. אני מקווה שתיהני מהקריאה כמו שאנחנו נהננו

jordenman

New member
תודה קסנדרה!

ואת חושבת שיש תועלת בלפרסם בפורום העיוני סיפור "בהמשכים"?

קסנדרה*

New member
ירדנית אשיב לך

מנסיון, הגולשים בפורום שלנו לא קוראים ספורים, לאחרונה שמתי לב, אפילו לא קצרות מאד. אני משתדלת לקרוא, אבל ארוכים, אני כבר לא יכולה לקרוא, זה מרצד לי בעיניים, מילא לקרוא בעין ביקורתית לא ניתן ולקרוא רק בשביל הרעיון, אז אין טעם. אבל אני לא יכולה לייעץ לך כך או אחרת, הצגתי לפנייך את המגבלות ולפרסם ולא יגיבו, אני יודעת שזה "מרגיז" אז תחליטי את חומד. קסנדרה

קסנדרה*

New member
קצרות ?? איזה יופי צ"ל קצרים

חשבתי על תגובות, הודעות יצא לי קצרות.

קסנדרה*

New member
ירדנית חביבה יופי שחזרת ../images/Emo13.gif

יש שרשור או בעמוד הזה או בזה שלפניו והכותרת, תודה לפרח תרבותי על האירוח. שם תקראי חוויות על המפגש. אני מקווה שתיהני מהקריאה כמו שאנחנו נהננו

יופי שחזרת../images/Emo39.gif

ירדנית! ורק שאלה - את כותבת לנו?! נראה לי שאת כותבת לך וחולקת את היופי איתנו... (ואני, כמובן, מדברת בך, ומתכוונת אליי...)

jordenman

New member
כמובן../images/Emo13.gif

אבל אני כותבת לכם בפורום החברתי או משהו כזה.. טוב. מודה. הניסוח שלי לא משהו. אבל זה בגלל המבחן באלגברה מחר..

למעלה