היי חברים

היי חברים

מאחל לכולכם צום קל וגמר חתימה טובה. אוהב המון. וגברת פלפלת, היית איתנו בצפון ולא ידעתי? איך יכול להיות שראית את התמונות עוד לפני? אולי תשלחי לי? אגב מאוד אהבתי את הסדרה (גברת פלפלת) ובכלל, אני מכור לסדרות הישנות של פעם. חלקכם היון תינוקות כשאני ראיתי מרקו וקטקטים... נשיקות לכולכם!!!

ניר86

New member
חתימה טובההההה!!!!

וכמובן צום קל כמו שאני מכיר אותך אני בטוח שאתה צם אז שתהיה חתימה טובה וכל הטוב שבעולם... ולגבי הסדרות שאמרת כמובן שראיתי את כולם זה עוד מהתקופה שלי חחחח אז המשך שבוע טוב ושוב צום קל ... נירו

גמר חתימה טובה....../images/Emo6.gif

ושיהיה צום קל....

orianush

New member
צום קל../images/Emo13.gif

וגמר חתימה טובה..:) ויוסי.. היא לא הייתה איתכם בטיול חח המדריך או משהו כזה העלה את זה לאיזה פורום והיא העלתה את זה לנו.. חחח וגם אני ראיתי את התוכניות האלה חחח

צום קל , וסוד קטן על יוסי...

הוא עדיין רואה סרטים מצויירים... הוא חובב מושבע. אבל בסדר, גם אני חוטא בזה... צום קל לך יוסי, לטלי המתוקה ולכל פורום יוסי אזולאי..

mori17

New member
חח מה רע../images/Emo35.gif

אני חובבת טום וג'רי והמומינים וגם שאלתיאל קוואק חיחיחי
מורי

yaelala14

New member
צום קל וגמר חתימה טובה ליוסי וטלי ו

לכל חברי הפורום והאמת היא שגם אני עדיין רואה סרטים מצויירים...

יולי 17

New member
צום קל גם לך!!! ../images/Emo108.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif

יוו סרטים מצויירים בגיל 26? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...
איזה חמוד!!!
וואי איזה יופי שאתה כותב לנו! גם בראש השנה ועכשיו!!!
תודה! צום קל!

חחחח גם אני רואה סרטים מצויירים...

חולה על זה... ויוסי קרעת אותי.. הלוואי הייתי איתכם בצפון (אני מתה לראות את דידי..) זה מהפורום של דידי. המדריך שלכם שם את זה שם ושמנו את זה פה כדי שכוווולם יראו תשאל את צביקה אנג'ל (?) חחחחח

מלודי22

New member
חחחחחחחח קורע! ../images/Emo99.gif

אני הייתי רואה "פוקימון" חחחח ו"בבאי" "והמומינים".... יוסי המדהים שיהיה לך צום קל!!! ושיעבור לכולנו טוב! אל תישברו!!!!!!!

חיחי יוסק'הה

גמר חתימה טובה וצום קללל!!!!!!.. חחחחח קרעת אותי עם הקטקטים וגברת פילפלץת חיחיחיחי מרקו

moranush86

New member
אז מה, אני עדיין מאוהבת בבאגס באני

ואני בת 20... מה רע בסרטים מצוירים?? אין עליהם!!!!!!!!!! יוסי, טלי וכל חברי הפורום המקסימים צום מועיל (לא אומרים צום קל כי הצום נועד לא להיות קל...) וחתימה טובה ושנה הכי מצוינת שיש!!

יולי 17

New member
LOL באגס באני ../images/Emo15.gif למה טלי לא כותב

בפורום שלנו?? היא נראית מזה חמודה!!!!!! בת כמההיא????

למעלה