היי חברים

a m i t4

New member
היי חברים

האם ראיתם את השובר לצימרים/אירוח בקיבוצים של חבר? נראה לכם שווה? אני רוצה להזמין ולהפתיע את חבר שלי.... מה אתם אומרים?

במילה אחת משהו,בשתי מילים לא משהו

אם שמתה לב ,המחיר שאתה משלם נמוך מאד,ובעלי הצימרים מקבלים עוד יותר נמוך,לכן מצטרפים צימרים לא הכי הכי,אבל אם אין לכם ציפיות גדולות,אז בהחלט זה יכול להיות לא רע

a m i t4

New member
אני בתתת :)

ואנחנו חיילים, ככה שאין הרבה כסף להוציא על צימרים.. ותגדיר בבקשה "צימרים לא הכי הכי"? מאיזה בחינה? במה זה מתבטא?

drtrip

New member
זה לא ממש כך... יש שם צימרים

טובים וברמה טובה רק אם מזמינים באמצע השבוע. אם יש לך שם את וילה ויטראז-בית הלל, בריזה בכפר-רמות תלכי עליהם. אם אין תצרי קשר עם אנג'לה 09-7455648, תבקשי לרכוש שובר של חופשה בכפר שם יש אותם והמקומות מצויינים. שיהיה לך בהצלחה!

בדרך כלל

בדרך כלל מדובר ביחידות פשוטות,ברוב המקרים בקיבוצים,שם רוב היחידות הן מהדור הישן של חדרי הארוח,עדין לא שידרגו אותן,ברובן אין למשל ג'קוזי,אין מערכות קולנוע,הפרטים הקטנים לא מודגשים,ארוחות הבוקר פחות מושקעות, כפי שאמרתי אם הדברים האלה לא חשובים אתם יכולים ללכת על זה,אבל בתוספת של 50-100 ש"ח ללילה,(באמצע שבוע)ניתן לקבל "בשוק החופשי" יחידות מפוארות ומושקעות. כמובן שאין להכליל,יש גם בקיבוצים עם יחידות מהדור החדש מפוארות וטובות,אבל הם לא כלולים בשוברים מהסוג שציינתם. אני מקווה שדבריי יתקבלו בהבנה,אין בכוונתי להשמיץ,אלא רק לומר את האמת על השוברים מהסוג הנ"ל של חבר,רעיונית,טופ צימר,ודומיהם שמנסים לבנות עסקים על גבם של בעלי יחידות אירוח בהבטחה שאומנם הם יקבלו מחיר נמוך על היחידות שלהם,אבל תהיה להם עבודה כל השבוע(דבר שלא תמיד ממומש) ולעומת זאת אזרחים רבים שקונים שוברים אלה כי המחירים באמת זולים,ומגיעים למקומות שבסופו של דבר הם מתאכזבים.

לא מקבל את הגדרת מבקר המדינה!

מה הקשר בין המחיר ליחס בעלי הצימרים? האם עלי להסיק מכך שבעלי הצימרים היקרים מקבלים אותי יותר טוב? בחור יקר (כוונתי לחייל) בחר לך צימר שנראה לך מתאים כלכלית, דבר עם בעליו טלפונית, כבר אז תוכל לקבל רושם ראשוני ומשם- הכל פתוח. ואם תרצה עצה על מקום זול עם שירות טוב - פנה אלי ב"ישיר" ואסייע בידך. רק תביא את הרשימה כי אין לי אותה....

סלח לי אמנון

אתה מבין בטיולים יותר טוב ממני(למרות שאתה גם פוגש בעלי צימרים רבים) אבל אני חושב שאני מבין בצימרים יותר טוב ממך,אני חי ונושם מבוקר עד ערב צימרים,וממש לא רק את שלי,יש לי חברים שמקבלים שוברים מהסוג הנ"ל,והם בגלוי מספרים לי שהאורחים עם השוברים מקבלים יחס שונה לכיוון השלילי,אם הם מקבלים 280 ש"ח כולל ארוחת בוקר ללילה אחד באמצע השבוע,הם בוודאי ינסו לחסוך בדברים שאפשר לחסוך,אם זה בחלב,או בסבונים,שמפו,קצף אמבט,נרות,ובארוחות הבוקר עצמן,ואני אוסיף שבעלי היחדות המושקעות לא מצטרפים בכלל לעיסקאות מהסוג הזה(עובדה, ניתן להיכנס לאתר של חבר ולראות שבעלי היחידות הטובות בכלל לא שם,או שיש תוספת בהסכם שמדבר על תוספת מחיר ליחידות הטובות יותר, שזה כבר מוריד את היחוד של השובר האלה שיתרונם הוא המחיר) אגב כל מה שאמרתי לא בהכרח אומר שבעלי הצימרים הם אנשים לא טובים,או שהם נותנים שירות גרוע,הם פשוט עושים חשבון כלכלי,וזה מביא לתוצאות לא טובות,כך שהצעתך להתרשם בטלפון לא בהכרח תביא את האנשים ליחידות שהם יהיו מרוצים מהן

למעלה