היי חברים.

ahbarfilez

New member
היי חברים.

אני יונתן, חדש פה, בן 17 מכרמיאל. את האמת - אני לא מכיר הרבה דברים של רדיוהד, בערך איזה 20-25 שירים, אבל על מה שאני מכיר אני חולה. מה גם שאני מאוד מושפע מהם מוזיקלית בתור יוצר ומלחין, ושומע הרבה להקות אחרות שמושפעות מהם, כך שמבחינתי רדיוהד הם השפעה מוזיקלית חשובה מאוד ומוערכת. מקווה להתאקלם.

ahbarfilez

New member
אז ככה

Street Spirit Million Dollar Question Pyramid Song Stupid Car Just My Iron Lung The Bends Bones The Gloaming Myxamatosis A Wolf at The Door Scatterbrain 2+2=5 Sail to the moon Lucky No Surprises Paranoid Android Let Down Electioneering Climbing up the walls Creep You Ripcord Inside My Head Fake Plastic Trees High and Dry Karma Police Worrywort וגם קאבר ל-Wish you were here של פינק פלויד, שהם עשו בצורה ממש טובה.

V e g

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אתה מוזמן לקחת חלק פעיל. תהנה
על איזה כלי/ם אתה מנגן?

ahbarfilez

New member
בעקרון - תופים, גיטרה ופסנתר.

אבל את מה שאני מלחין אני מקליט במחשב בתור מוזיקה אלקטרונית \ רוק, עם סינתיסייזר והרבה תוכנות.

jony543

New member
שם יפה תפסת לך.....

עוד אחד שהתמכר [בעצם זה שאלה. התמכרת כבר?]

RuNoOsH

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אני רוני, ושתיהיה לך השתלבות נעימה!

Apoca1ypse

New member
ברוך הבא

נדמה לי שראיתי אותך בלאסט |; מישהו יכול להמליץ על שיר בסגנון Idioteque? ובכלל, משהו שדומה לKid A (ד"א גם אני חדש פה)

ברוך הבא גם לך:)

חחח אם אתה מכיר את כל קיד א'. אז יש לך עוד לעבור על אמניזיאק. משהו בסגנון של אדיוטיק.. קשה להגיד, הם תמיד עושים דברים שונים אבל קח כמה באותה הרוח: I might be wrong Where i end and you begin

SLIPPERYSLOPE18

New member
ברוך הבא :)

אתה במקום הנכון!! מה שכן, הייתי ממליצה לך לשמוע עוד שירים שלהם. כמעט כל שיר שלהם מגיע לרמה של גאונות~! וגם אני כותבת ומלחינה ואני מושפעת מהם מאוד.. והם גם משפיעים עליי ברמות שהן לא מוזיקה, הם ממש חצי שני שלי .. ושוב ברוך הבא ..!

למעלה