היי חברים

היי חברים

המון זמן לא כתבתי כאן ,מהסיבה הפשוטה שהתביישתי בכישלון תהליך ההרזיה שלי. אני 8 חודשים אחרי הניתוח ואומנם הפחתי בשלושה החודשים הראשונים 14 ק"ג אבל לא היתה לי שום הגבלה (אין לי בעיה עם גזר ולחם וכלום בקיצור) ולאט לאט מצאתי את עצמי עולה את כל מה שהפחתתי. כאן נשאלת השאלה למה לא הלכת לעשות ניפוח ?! כי חשבתי שאולי אפשר להמנע מזה כי לפעמים יש בעיות. אז הייתי "חכמה" גדולה וכתוצאה מכך העליתי בחזרה את כל מה שירדתי בתופסת של 2 ק"ג. טוב אז קיבלתי סוף סוף שכל וקבעתי תור לניפוח ואכן היה לי תור אתמול בוולפסון ושם גם פגשתי לראשונה את רומי וייס (איזה כייף ואיזו בחורה מקסימה ). טוב אז בשעה טובה לאחר המתנה ארוכה (כרגיל) נכנסתי ברגשות מעורבים כדי לעבור ניפוח ואז מה מתברר לי ,שהצינורית בכלל מנותקת לי מהפורט ומטיילת לה ברחבי הבטן שלי . אני לא צריכה להסביר את מפח הנפש שהרגשתי באותו הרגע. מסתבר שהמכה שקיבלתי לפני מספר חודשים במקום כנראה יצרה את הנזק של ניתוק הצינורית. בקיצור לצערי הרב אני צריכה לעבור ניתוח תיקון (תיקוני אינסטלציה ) וגם זה רק בהרדמה כללית ואת זה אני עומדת לעבור ביום חמישי הקרוב. אז זהו באסה , סוף סוף הלכתי אז מסתבר שאני צריכה ניתוח נוסף. טוב מקוה שהפעם יהיה לי יותר שכל מפעם קודמת. האמת פגשתי גם שתיים שם שהפחיתו אחת 40 ק"ג והשניה 52 ק"ג ,הייתי בהלם טוטאלי . זו שהפחיתה 52 ק"ג נראת בחורה ממש רזה אי אפשר להאמין שזו היתה עד לפני שנה שמנה. בכל אופן לי זה נתן תקוה אדירה ונקוה שהפעם זה באמת יעבוד. סוף שבוע נעים ושקט ורגוע לכולנו. חושבת ותוהה

שרה16

New member
יש לנו לפחות מכנה משותף אחד../images/Emo6.gif

והוא ההסכמה שרומי וייס בחורה נהדרת!!!!!!!!!
מזל שהלכת לניפוח!אחרת לא היו יודעים על ניתוק הצינורית! טוב שתפסת את עצמך בידיים והחלטת שצריך לעשות מעשה! אחרי שתעברי את התיקון (בהצלחה ובשלום...)תחזרי אלינו להשתתפות מלאה ועיקבית ללא חסרים....
אני מקוה שהכל יעבור בשלום ותצלח דרכך! שרה

רונה 29

New member
וואו....שיהיה לך בהצלחה רבה !!!

קודם כל. אין לך בכלל במה להתבייש , בשביל זה אנחנו פה. הניתוח הוא לא "מעשה קסמים" ולא "קיצור דרך" ( כמו שיש רבים בשלב הטרום ניתוחי שחושבים כך, וחבל....). כולנו לומדים מטעויות ועצם העובדה שאת יודעת שטעית רק תדרבן אותך עכשיו לא ליפול שוב למלכודות ולפיתויים (
... ועוד רבים ו- טובים ?!?
...) לגבי רומי - כמה שאת צודקת !!! היא ממש בן אדם מ-ד-ה-י-ם !! ( ובהזדמנות זו, רומי, ד"ש חם, מצטערת שלא יצא לנו להפגש אתמול....
). מפח הנפש שלך בהחלט מובן וזה ממש לא יאומן לדעת כמה סיבוכים יכול ניתוח כזה לייצר....זה רק מוכיח שצריך להיות עם יד /אצבע על הדופק ולשים
לאותות מצוקה של הגוף ( קיבלת מכה ? לכי לבדוק , לא להזניח !). לגבי ניתוח תיקון .... אין ברירה , למרות שאני מסכימה איתך בקשר לנושא ההרדמה הכללית והשלכותיה .. את חייבת לעבור אותו ולתקן את הנזק . אני בטוחה שיהיה בסדר , מאחלת לך הצלחה והתחלת מסלול ירידה במשקל הדרגתי וללא מכשולים וסיבוכים נוספים. הרי כולנו בדרך לתואר " חכמים קטנים" , לא ?!?
עוד מאמץ ונגיע.... שיהיה
והחלמה מהירה.

ליאת ו

New member
בהצלחה החלמה מהירה../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

בהצלחה בירדיה במשקל מקווה שניתוח שיעבור מהר הרבה החלמה מהירה

חושבת יקרה...../images/Emo24.gif לך...

כמעט כולנו באותה סירה וכמעט לכולנו יש אכזבה כזו או אחרת מהניתוח. אני מאד מקווה שניתוח התיקון שלך יעבור בקלות ובהצלחה וממנו תפתח לך דרך חדשה ותמיד תמיד תזכרי שאנחנו פו ממש קבוצת תכימה ועידוד אחד לשני... ב ה צ ל ח ה

רוייקו

New member
לא כולם עוברים חלק את התהליך וישנם

מנותחים שמתחילים את התהליך בכשלון חרוץ ואז, אחרי מחשבות, ניתוחים חוזרים ועוד כהנה מהמורות, מתחיל לזוז אצלם משהו. אני דווקא אופטימי יותר לגבי ההמשך אצלך. אחרי הניתוח תצטרכי להתחיל הכל מהתחלה. שבועיים של נוזלים ובהדרגה לעבור למוצקים, כמו בניתוח הראשון. אחרי שיסגרו לך את הטבעת ותוכלי להרגיש את ההגבלה שיוצר לך הניתוח, תראי כמה שהתהליך הרבה יותר אפשרי משהיה קודם, אחרי הניתוח הראשון. יהיה בסדר. אל תתייאשי. חבל שלא לספר לנו קודם, הייתי בוודאי מציע לך לבדוק הכל, כי זה גם מטרת הפורום.. לצמצם כישלונות על ידי הקניית ידע, הבנה ותמיכה. בפגישה האחרונה באיכילוב, סיפרה לנו חנה, האחות המתאמת ומנחת קבוצת התמיכה באיכילוב כי רק באיכילוב ובסרוקה מבצעים מה ניקרא "פורטויוגרפיה" שזה בעצם בדיקה המדגימה באמצעות שיקוף וחומר ניגודי המוזרק לפורט את תקינות הפורט, הצינורית והחבק שאין דליפה או נתק בין הפורט לחבק (טבעת) אם יתחילו לבצע בדיקות כאלה גם בבתי החולים האחרים, יחסכו הרבה טירטורים וסימני שאלה למנותחים גם למנתחים עצמם. לדעתי הכל עניין של זמן. בסוף כולם יתחילו לבצע את הבדיקה. יהיה בסדר. מדובר בסה"כ בסיבוך פשוט שניתן לתיקון פשוט, ככל הידוע לי.

gal33

New member
חושבת ותוהה, אני רוצה להפריך דבר

אחד, הק"ג לא נושרים מאף אחד בקלות, וכולנו פה נלחמים יום יום, שעה שעה, כדי להשאיר אותם בסימן מינוס. חבל להשתבלל מזה, דווקא הודעה בכשלון (לפחות בפני עצמך), תכין את המקום לפתרונות ליציאה ממנו ואף התגברות עתידית עליו. דרכנו סוגה בשושנים אך עם הרבה קוצים. מאחלת לך הרבה בהצלחה. מדובר בניתוח עם אשפוז חד יומי, ניתוח שאמור להיות פשוט וקל להחלמה. הרבה בריאות, גל

ronnymp

New member
חושבת וטועה ..... ../images/Emo5.gif

היי כולנו נתקלים בתקלות כאלה ואחרות חלקם תקלות כתוצאה מאכילה לא נכונה שלאחר הניתוח חלקם תקלות טכניות - מהניתוח עצמו וישנם גם כל מיני "הפתעות" מהסוג של התקלה שלך כפי שכבר כתבו לך - זה לא ניתוח מסובך זהו תיקון די קליל ופשוט , שהחלק הכי מסובך בו זו ההרדמה עצמה אז קחי את זה בקלות - זה יעבור באיזי והכי הכי חשוב - הישארי איתנו , לעידוד ולמילה חמה פה ושם בהצלחה - רוני

למעלה