היי חברים

היי חברים

בשעה טובה אני בבית לאחר הניתוח שעברתי אתמול שבו החליפו לי את המאגר וחיברו מחדש את הצינורית. בהזדמנות זו כבר נפחו לי 1 סמ"ק את הטבעת. טוב אז האמת אני לא כל כך זוכרת איזו כלכלה אני אמורה לאכול כעת לאחר הניפוח. אשמח אם משהו יוכל לענות לי ולפרט את תפריט הכלכלה לימים הקרובים. תודה חושבת ותוהה

ליאת ו

New member
קודם כל כייף להיות ../images/Emo82.gif

אני חושבת שאת צריכה להיות על כלכלת נוזלים החלמה מהירה ליאת

רונה 29

New member
שמחה לשמוע שאת אחרי הניתוח..../images/Emo39.gif

ושהכל בסיידר. לגבי הכלכלה.... אני בטוחה שהחברים יענו לך ברגע שיתעוררו מתנומת השבת.....נכון חברהל´ך ?!?
( פשוט, אני לא רוצה לענות לך תשובה בלתי מוסמכת ולגרום לקלקלה
...... שיהיה לך

Ofericko

New member
ברוכה הבאה הבייתה....

רק בריאות! כלכלה רכה לכולם! Ofericko

gal33

New member
מזל טוב להיותך אחרי. נוהגים אחרי

ניפוח כמו אחרי ניתוח. +- תלוי מי המטיף של נוזלים בלבד (מיצי פירות ו/או ירקות טחונים ומסוננים, מרק ירקות - רק את המים, קפה, תה וכו´), אחרי יומיים בהדרגה עוברים לכלכלה רכה (מוצרי חלב, מרק ירקות עם ירקות טחונים וכו´). כך כמה ימים, עד שלומדים לאמוד מחדש את קצב התרוקנות הפאוץ´ וגודלו, ובהדרגה מתחילים לשלב מאכלים נוספים, ביצה רכה, פירה וכו´. בהצלחה, גל

RomiVais

New member
חושבת יקרה!! ../images/Emo24.gif

איזה יופי לראות שאת כבר בבית ומרגישה טוב. אחרי הניפוח את אמורה להיות יומיים על נוזלים ואז בהדרגה לעבור לכלכלה רכה... ולאט לאט לבדוק איך את מרגישה. אל תרוצי, ככל שתהיי על כלכלה נוזלית ורכה, תתני לעצמך פוש גדול יותר לירידה מחודשת במשקל. מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם אני סומכת עליך שתצליחי!!! נשיקות וחיבוקים ושתהיה לך שבת נפלאה רומי

שרה16

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

לשתות ולשתות ואח"כ שוב לשתות........... כמה שיותר! ואח"כ כלכלה רכה רכה...(אשלים וכאלה..) בהצלחה!

למעלה