היי חברי הפורום אני באמת צריך עזרה.

Nonamco

New member
היי חברי הפורום אני באמת צריך עזרה.

בבקשה ממכם, מישהו פה יודע על קורסים לצילום ווידאו ועריכה? באיזור השרון? אני באמת מעונין ללמוד צילום (תאורה, עדשות וכל שאר הדברים שיש בצילום ווידאו) כי אפילו בסיס אין לי ואני ממש לא יודע איפה להתחיל. לא להעליב אבל אני חושב שהפורום הזה לא כל כך מתאים לאחד כמוני מפני שאין לי מושג בצילום וכל מה שאני יכול לעשות זה להציף לכם את הפורום במיליון שאלות, בשבילי פורום זה לא מקום כדי ללמוד צילום וכל הדברים שמתלווים לזה, זה מקום נהדר כדי לשאול שאלות לגבי דברים מסוימים אבל לא מתאים לי אישית כמתחיל. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.

תגובה...

קודם כל, הפורום הזה, זה ה..פורום למטרות האלה. אם לא תשאל לא יהיה פורום ואם לא יהיה פורום אתה תהיה אשם !!!! (תחשוב על זה...) אני לא מכיר את טיב הקורסים ואת רמתם המקצועית, שיש בארץ, אבל נפתחים כמה קורסים בקאמרה אובסקורה ובאוניברסיטה הפתוחה ("חשיפה"). תרשום: חשיפה - 03-7660666 קאמרה - 03-6368444 רק בקשה קטנה - לאחר שאתה בודק מחירים צור איתי קשר.

GGOODD

New member
../images/Emo41.gifעדכון לגבי חוקי הפורום ../images/Emo41.gif

עד היום העלמתי עין בצורה כלשני לגבי פרסום טלפונים של חברות כי חשבתי שזה מסייע ולא מצאתי סיבה למנוע פרסומים כל עוד זה עוזר... אך פנו אליי מהנהלת הפורומים ועדכנו אותי כי פרסום מסוג זה אסור, ועל כן אני נאלץ לאסור פרסום של טלפונים בפורום ולהפנות כל פרסום מסוג זה ללוחות או למסרים... כלומר אם מישהו בכל זאת רוצה למסור טלפון שייבקש פניה אליו במסר וששם ימשיכו את ההתקשרות... את המסר הנ"ל אני לא אמחוק כיוון שלא עדכנתי עד היום אבל להבא אני אמחוק מסרים הכוללים טלפונים, לא אישי... יום טוב

תגובה

אין פה שום מתן פירסום ואני אשמח אם החבר'ה שיושבים שם למעלה, ב"בהנהלת הפורומים" יקראו את מה שאני כותב ועוד יותר אשמח לתשובה אישית מהם. אני לא יודע אם מותר לכתוב את המילה חרא בפורומים אבל דעתי, הקורסים האלה, במקומות שהוזכרו (קאמרה וחשיפה) שווים לתחת (לפחות חלקים מהקורס). אם מישהו רוצה לקבל מידע בנושא, וזה הפורום המתאים לכך, עדיף שיקבל את המידע בתור תשובה לשאלה, שמופיעה באופן חד פעמי מאשר ששמות המקומות האלה יופיעו בלוחות ואז זה יהיה פרסום כפול ויעיל אף יותר, משום שבלוחות, השמות מופיעים באופן קבוע. התשובות שלי ניתנות מתוך תמימות ומקצועיות ולא מתוך שוחד. התשובות ניתנות כדי שכולם יראו אותן. פרסום בלוחות יתן לגיטימציה להפוך את הפורום הזה לשוק. אני ממש לא אוהב שוק. גדי ופינקי, מתן תשובות מדוייקות רק יעזור להפוך את הפורום לטוב יותר וכמו כן למקור משיכה ובית, לכל מי שחובב את התחום הזה, ויודע שפה ניתן לקבל תשובה לכל שאלה !!!. אני ממש אשמח אם מישהו מהנהלת תפוז יגיב או לפחות יקרא את זה. כמובן שאשמח אם חברי הפורום יגיבו לעניין ויתנו את דעתם האישית.

GGOODD

New member
אותי אתה לא צריך לשכנע...

אבל כיוון שיש תקנון של תפוז, שאני לא קבעתי אותו אין לי הרבה מה להגיד בדבר... מצטער

דעתי האישית ../images/Emo70.gif

שלום ניר וכולם, הדיון הזה חוזר כמעט בכל פורום שהייתי בו ושמעתי כבר הרבה דעות בנושא. אני רוצה דווקא להצדיק את הנהלת הפורומים ואני אפרט: ראשית, אתה אומר "התשובות שלי ניתנות מתוך תמימות ומקצועיות ולא מתוך שוחד" אבל (זה לא מכוון אישית) אף-אחד בפורום לא יכול לדעת אם מי שעונה לו אכן עונה מתוך חוסר-אינטרס!! הרי כולנו משתתפים פה תחת כינויים וכל-אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה ולפרסם את מי שהוא רוצה, כולל את עצמו ולהציג זאת כ"חוות-דעת תמימה"... שלא לדבר על מצב בו יתחיל ויכוח בין מישהו שממליץ על מקום מסויים לבין מישהו שטוען שזה מקום חרא. מה אז? האם גם זה סוג של שירות למשתתפים? שנית, אם יותר הפרסום בפורום במקום בלוח, כל מען-דבעי שיש לו משהו למכור, יפרסם הודעה בעניין, ובוודאי גם יותר מפעם אחת. ראית פעם פורום מלא פרסומות? אני ראיתי, וזו הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שביקרתי בו! פורום עם פרסומות פשוט מאבד מצביונו המקצועי לדעתי. שלישית, כתבת "פרסום בלוחות יתן לגיטימציה להפוך את הפורום הזה לשוק", לדעתי ההיפך הוא הנכון, רק מי שמחפש משהו לקנות/למכור נכנס ללוח, כל היתר נשארים במסגרת הפורום. אני חושב שזו הדרך הנכונה לארגן את העניינים. ודבר אחרון, תמיד יש את מערכת המסרים של תפוז, ואם אתה רוצה לחוות דעה או לפרסם או להמליץ או לתת מספר טלפון למישהו, אתה יכול לשלוח לו מסר, כך שהאופציות לא חסומות לגמרי. כאמור, הודעה זו מייצגת את דעתי האישית בלבד, ואין לי שום כוונה לפגוע במישהו. בברכה גיליוטין

תגובה 2

אתה אולי תחת שם כינוי, אבל אני לא. ולכן אני מנסה להיות כמה שיותר ישיר. אין לי מה להסתתר מאחורי שם. אני בעל מקצוע שמאוד אוהב את המקצוע הזה וזהו הפורום היחיד שאני כותב בו. ואם כבר לכתוב בו, אז אני בטח שלא אכתוב דברי קונדסות כמו המשורר הזה, שרוצה לחסל את כולנו... למקרה הנדון, החבר ביקש לדעת אינפורמציה מסויימת והוא קיבל אותה. לא הוספתי את חוות הדעת שלי על המקום. אם הייתי כותב שזה מקום מעולה, אז זאת היתה פרסומת חבל על הזמן. אבל אם כבר חוות דעת, אז היא לפחות יצאה ברגע של התגוננות. חוצ'מזה, אנחנו כותבים בפורום. פורום משמעו כינוס מסויים, אסופה. לכן מן הראוי שכולם יראו את התשובה ולא כל אחד בנפרד, במסר האישי שלו.

למעלה