היי חברי ואני מצטערת אם אני מבלבלת

לובנא

New member
היי חברי ואני מצטערת אם אני מבלבלת

לכם את הראש אז זהו אני גמרת את הענין לחלוטין התקשרת אליו וביקשת שניפגש ואמרת לו בצורה מאוד יפה וטובה שאני לא מעונינת בנישואין עכשיו להיות בקשר זה טוב מבחינתי אבל להתחתן לו ושהבעיה אצלי ולא אצלו (כי זה יוצא יותר טוב) , כן זה מה שקרה אחרי ההערות שלכם אני ראיתי שאני המשכתי להיות במערכת הזאת כי מצא חן בעיני להיות בה ואולי מתוך מחויבת ואולי כי לא רצית לחפש מישהו אחר כי טוב לי עם ההוא שסובל אותי לא יודעת עוד מה אבל כל הסיבות שעלו בראש שלי לא אמרו שאני אוהבת אותו או עדיין אוהבת אותו כי בהתחלה הוא נראה משהו בעיני אבל עכשיו זווית החשיבה שלי השתנתה והמנטליות שלי השתנו. כואב לי עם הפרידה הזאת באמת כי היה חלק מהחיים שלי במשך שנים ועכשיו אני לא יודעת איך אתרגל להיות בלעדיו. הוא אמר שהוא לא יקח את המילה שלי כסופית אלא כפרק זמן כדי שנתרחק ונסדר את הענינים ואולי עוד פעם הכל ילך, אבל אני הרגשת שהוא אמר את זה כך סתם בשביל הרושם אולי אני טועה גם בזה. אבל זהו הכל נגמר ואני מקווה שלא יבוא יום ואתחרט על זה בגדול, (אז אם אתה מכירים בחור ערבי מוסלמי מעל 30 תגידו לי ... זה סתם לפחות לא בשנה הזאת) ותודה לכל מי שניסה לעזור לי בפורום עו"סים או בפורום זוגיות במשבר. לילה טוב לכולם

למעלה