טיסת לילה../images/Emo160.gif הלילה ההזוי שבין ראשון לשני
התכנית הכי הזויה בטלוויזיה
אתם מוזמנים להצליף יחד איתי בפלייליסט בלילה שבין ראשון לשני מחצות ועד 06:00 בבוקר. "טיסת לילה"- כאן תמצאו את הקליפים הכי נשכחים, נדירים, מוטרפים, משוגעים...הזויים (כבר אמרתי
) כן...גם אלה:
אז תנו לי לטפל בנדודי השינה שלכם
שעה ראשונה 00:00-01:00 שלום חנוך- מציצים אריק איינשטיין / שלום חנוך- טוב לי צמד ראות- בוקר טוב אמיר רוקפור- אבשלום אלי לולאי- מאוד אבטיפוס- נמסים מאהבה איגי וקסמן- אין לי מה לומר לך תופעת דופלר- ליפול על גן עדן אפרת גוש- קרב איגרוף ארקדי דוכין- שקי האיגרוף החברים של נטאשה- נרקומנים אסף ארליך- אמצע החיים קרפ- טוב לי ככה מופע הארנבות של דוקטור קספר- בשמלה אדומה / את לא מבינה
שעה שניה 01:00-02:00 שי להב ואדוני הממון- המפלט האחרון זבל- פרח קרח 9- איתו לנצח נועם רותם- בשורות רעות אריאל הורוביץ- תמיד תאמין אבי עברי- עכשיו תורי יובל זדרמן- עכשיו היא סיון שביט- נשקי אותי דנה ברגר- מחכה לו רונית שחר- תרגעי עכשיו קורין אלאל- מדרגות חמי רודנר- מכונת השירים הגדולה אלג'יר- דבר אלי
שעה שלישית 02:00-03:00 כנסיית השכל- מה נשאר? שאנן סטריט עם דנה עדיני - SHARE THE CITY יאיא עם קרולינה- עוד מעט הדג נחש- איזה כיף בני בשן- אני בני בשן שייגעצ- המילים הכי יפות שרון הולצמן- אל תפסיקי לאהוב העברית- קיץ קרפ- ווי הו שחר אבן צור- 2052 מוניקה סקס- חיות מחמד גן חיות- גן חיות RUSH- THE GIRLS פאנקייק- מכורה לטיפה המרה
שעה רביעית 03:00-04:00 דאדא- רד מעל מסך הטלוויזיה שלי האחים פורטיס- הפסיכולוג אמר ירמי קפלן- מחפשת הבילויים- אוטו זבל משינה- מכונית שלום חנוך- במכונית החדשה של אבא מיקה קרני- מה עשית היום כדי למנוע את ההרוג הבא הפה והטלפיים- קנדה רם אוריון- קר מטרופולין- אין לי מקום מלכת הפלקט- עמוק במים פיטר רוט- בכל היא מודה יציאת חירום- נהדרת לחש- תותים בחום
שעה חמישית 04:00-05:00 אוליב- בצד הים ביקיני- גם כשאני איתך אסף אמדורסקי- יקירתי ג'וני שועלי- רוח אביתר בנאי- עדר של שוורים A BRIGHT DAY- SOULECTRO MUSIC MOSAIC PROJECT עם רננה רז- OPPOSITES GLORIOUS SUN- LAYA PROJECT שם טוב לוי- כיכר החלומות מירי מסיקה- ברכת המלך דיקלה- בוחרת להיות איזבו- PLAY WITH ME דני סנדרסון- בא בקלות (בהופעה) אריאלה עדוי- אל תאמר מילה
שעה שישית 05:00-06:00 ענבל דור- חבצלת אחינועם ניני עם ג'ורג' בנסון- THIS MASQUERADE אחינועם ניני- MOTTOR LULLUBIES דן תורן וחמי רודנר- אימפריות נופלות לאט (בהופעה) דן תורן עם אפרת בן צור- שיר מבריח מכס אהוד בנאי- ברוקלין דודי לוי ויסמין לוי- תפילה חילונית עדי רן- אתה קדוש בין השמשות- ברגע של בדידות עובדיה חממה- עד שלא אלמד אותך לאהוב יואב יצחק- לכבד ולחלוק בעז שרעבי עם שושנה דמארי ז"ל- לשיר איתך (בהופעה 2007) בעז שרעבי- את לי לילה (בהופעה 2007) טיסת נעימה, שלכם...עורכת המוסיקה, הילה גלעדי